local-stats-pixel fb-conv-api

Nūģa dienasgrāmata #131

12. daļa

8. 15 - Kas notiek? Kur es esmu? Ā, mana gultā. Bet, kā es te nokļuvu? Viss, ko es atceros ir deja ar manu mīļoto Lieni un pēc tam glāze sulas un tālāk manu atmiņu aptin biezāka migla par iecienīto zirņu putru.

8. 20 - Un kāpēc man tik ļoti sāp galva?

8. 25 - Veros apkārt un redzu, ka mans uzvalks ir dubļains, taču par laimi tīrs. Tālāk ievēroju savu telefonu un redzu, ka tā ekrānā ir netipiski daudz saņemto sms. Netipiski daudz būtu maigi teikts, jo parasti tādas saņemu tikai no ģimenes un radiem. Šeit bija vismaz divdesmit un neviena no ģimenes vai radiem.

8. 30 - Piemēram, šī, kas ir no Jāņa, kurš ir nosacīti sakarīgs puisis no paralēlās klases: " Vecīt, tu gan viņam sadevi!"

8. 32 - Un šīs 3 ziņas, kuras visas ir no Pētera sastāv tikai no lamuvārdiem.

8. 45 - Un pat ziņa no Lienes:" Es nekad nebūtu domājusi, ka tu spēj, ko izdarīt. Tu esi daudz foršāks, kā jebkad biju iedomājusies. Un tas, ka nosmērēji manu kleitu vienalga.

9. 00 - Visas sms izlasītas. Galvassāpes nav pazudušas. Izkāpju no gultas, lai dotos uz majas aptieciņu pēc sāpju remdinošiem līdzekļiem. Grīda šķiet tik ļumīga. Knapi spēju kājās nostāvēt.

9. 15 - Knapi esmu ticis līdz zālēm un pēcak glāzes ūdens.

9. 30 - Atgriežos gultā, lai atjaunotu enerģiju ar mazu drusciņu miega.

9. 32 - Nē, steidzami jāskrien uz tualeti. Pavadīsu tur minūtīti, iztīrot kuņģi.

10. 02 - vai pusstundiņu.

10. 15 - Beidzot atgriežos, savā istabā. Sāpes galvā mazliet mazinājušās, arī grīda vairs neatgādina želeju.

12. 15 - Istabā ienāk tēvs un uzsit uz pleca. Tā, kaut kas ne pavisam nav kārtībā.

12. 40 - Tēvs visu šo laiku pavadīja slavejot mani, ka beidzot esmu īsts vecis, jo beidzot man ir pirmās paģiras. Vissliktak sāka izklausīties brīdī, kad tēvs norādīja, ka tagad ņems mani līdzi makšķerēt, uz bāru vai, kad ies iedzert ar draugiem. Laime tēvam - murgs man.

13. 30- Izlemju nosnausties, jo atgriežas rīta pašsajūta.

21. 50 - Snauda mazliet ieilga, taču, beidzot jūtos kā cilvēks. Smadzenes strādā ar pilnu jaudu.

22. 25 - Internetā atradu lielisku grāmatu par psiholoģiju. Tā noteikti palīdzēs atjaunot zaudētās smadzeņu šūnas un izprast, kā man nelietojot alkoholu varēja būt pagiras, turklāt tik smagas un atmiņas zudumi.

23. 45 - Bet par visu vairāk man interesē ko nozīmē daudzās sms no rīta. Kāpēc mani dēvē par varoni, kāpēc Pēteris grib mani nosist un kā es savai mīļotajai nosmērēju kleitu?

23. 49 - Šo pārdomu mocīts, dodos pie miera.

123 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 1

0/2000

He he labs. emotion

2 0 atbildēt