local-stats-pixel fb-conv-api

Nesmuka rīcība.68

702 17

Vēlos padalīties ar šodien pieredzēto 3.autobusā.

Tātad šodien devos pasūtīt formu augstskolai. Lai nokļūtu līdz mērķim bija jābrauc ar 3. autobusu, nu neko devos uz pieturu, sagaidīju autobusu, iekāpu un nopīkstināju savu e-talonu. Tālāk devos pietureties pie kāda staba, jo apsēsties īsti nebija kur, jo 3.autobuss vienmēr ir piebāzts ar vecākā gadu gājuma cilvēkiem.

Nu neko autobuss brauca un brauca, līdz kādā pieturā iekāpa pavecāks kungs, uzvilcis bija brūnu mēteli un tumšas bikses. Īpaši nepievērsu tam uzmanību. Kad te pēkšņi pa visu atobusu atskanēja skaļa sievietes balss: "Fui, vācies prom no manis! Tu smirdi!", tālāk no šīs sievietes sākās asaru plūsma. Es biju nesaprašanā vai tiešām tā bija jābļauj uz šo kungu mētelī, tak varēji mierīgi palūgt, lai viņš paiet tālāk.
Un asaras - kāda velna pēc tu sāki raudāt?! Vai tiešām šis kungs tik ļoti oda pēc kaut kā nelaba?!

Lai nu kā es nezinu kas ar to sievieti nebija kārtībā, jo viņa visu turpmāko ceļu bija izgūlusies pa diviem krēsliem un raudāja.

Cilvēki mīļie esiet tak saudzīgi pret šiem cilvēkiem, kuri nedaudz vai nedaudz vairāk iznēsā smaku. Liela daļa šo cilvēku ir nonākuši šādā situācijā tikai un vienīgi valsts dēl. Ja nespējat paciest smaku, palūdziet mierīgā balsī, lai viņš aiziet citur vai arī pats atkāpieties. Šiem cilvēkiem jau tā iespējams nav kur dzīvot un viņi ir atdalīti no visa, neliedziet viņiem iespēju braukt ar sabiedrsko transportu un nepazemojiet viņus publiski.

Zinu, daudzi gan jau teiks, ka viņi smird neciešami utt. Protams pats arī esmu izjutis nelabumu, bet redz ka esmu vēl dzīvs un vesels.

Nedariet citiem to ko Jūs negribētu pieredzēt uz savas ādas. Kā arī šī sieviete manās acīs palika daudz zemāk par šo kungu brūnajā mētelī.

Lai Jums veiksmīga diena un esiet saudzīgi ar mīnusiem :) CIk noprotu man vajag 300 vārdus, lai neatņem orģinālraksta statusu.

702 17 68 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 68

0/2000

Nū ne tikai ka nav nauda un nav māju ir vainīga pie tādiem cilvēkiem..

Moš arī paši vainīgi- nodzeras,neatnāk vairākas dienas mājās un te pēkšņi ir skaidrā un brauc mājās..

2 0 atbildēt

tkai un vienīgi valsts dēļ? kko tik stulbu var pateikt tikai cilvēki, kas uzskata, ka kādam viņa vietā būtu viss jādara. manuprāt, tieši pavisam neliela daļa šādu cilvēku ir tādi valsts dēļ. nav mūsu valsts viena no bagātākajām, bet tie, kad grib un dara kko, spēj nopelnīt, lai paēstu, dzīvotu, MAZGĀTOS. jā, tā vecene kkāda pastulba, bet ar to teikumu tu nopelnīji - no manis. :)

1 0 atbildēt

Stulba sieviete.

1 0 atbildēt

Cilvēki šādā situācijā nonāk , jo nodzeras un nestrādā, visu naudu notriec divuļām, un nemaksājuši īres pazaudē mājvietas...

1 0 atbildēt

ir iestaādes kas palīdz tikt no bedres ārā ,bet arī daudzi no tiem iekrīt atpakaļ bedrē dēļ alkohola,kāda jēga palīdzēt pasakiet?daudzi paši vainīgi ka tādi ir kļuvuši tad kad nav vairs nekā,ne māju,ne tuvinieku  saprot kādā atvainojos, bet atļaušos pateikt dirsa ir iekūlušies.emotion

1 0 atbildēt

es cēreju ka kads padirsis autiņa :D 

bet ok ++

3 2 atbildēt

tik tiesam kada valsts ??? daudzi no tiem smirdigajiem ir vnk dzeraji un nemaz negrib mainities un briziem liekas ka vini specjali nak klat lai no viniem atalinatos :D sedeju mikrina laimigs peksni iekapa vecuks kurs oda pec alhahola un mizeliem kada laime kads prieks apsedas blakus kautgan mikrins bija pustuks hmm pa to cela posmu kas bija janobrauc riktigi sapisa garigo

1 0 atbildēt

Brūns mētelis.. laba maskēšanās..

1 0 atbildēt

Ieliec arī kādas bildes, citādi slinkums lasīt :D

1 0 atbildēt

Jā, zinu to pedomīzeļkakšu aromātu. Drīzāk to varētu dēvet pat par iepriekšējās dienas promiļu jautro piedzīvojumu. Bet ja nopietni , dažreiz ir žēl tādu cilvēku, kas nodzērušies, nespēj pat parūpēties par sevi. Mēs viņus tikai nodirinam (t.i. nodiršam,apliekam ar sūdiem) ka paši neko nedara sevis labā. Bet neviens jau nav aizdomājies, iepējams cilvēkam dzīve kas atstājis neizdzēšamu iepaidu, ar kuru viņš nevar sadzīvot, un es nerunāju par krutkas bāzes nodegšanu. emotion

0 0 atbildēt

wtf?! šitos smirdinskus bez žēlastības jāmet ārā pirmajā pieturā! viņi tāpat par braucienu nemaksā un vel atļaujas smirdēt! un nevajag vainot valsti savā slinkumā! vasarā var nomazgāties un izmazgāt drēbes kaut daugavā!

4 4 atbildēt

Nu panesās runas.. tās kopmītes un vēl nez kādas iestādes bezpajumtniekiem ir ļoti maz, bez tam, daudzās šos cilvēkus vienkārši pasūta. Riebj, apmēram iziesi face-control - tiksi iekšā.

Ja runājam par to, kurš ir vainīgs.. daudz un dažādu gadījumu. Viens būs vainīgs pats, citā situācijā tiešām vainīga būs valsts u. tt. Par to mēs spriest un tiesāt nevaram.

Par to kāpēc sieviete sāka raudāt.. tiešām grūti teikt. Varbūt sieviete nebija īsti vesela, kādi nervu traucējumi, defekti, kuru dēļ kāda smaka vai kas cits izraisa attiecīgo reakciju. Ej nu sazini.  

0 0 atbildēt

Šodien sestajā tas pats piemeklēja :D

0 0 atbildēt

Labs laiks, lai panašķētos.

0 0 atbildēt

Akdievs, ko jūs visi tik skarbi? Diez vai jums pašiem patiktu, ja jūs pēkšņi kļūtu par bezpajumtniekiem. Es pilnīgi piekrītu tev, jo man autobusā arī gadijies ir, bet es nekliedzu ''vācies no manis, tu smirdi..'' Es vienkārši pasēstos tālāk vai aizturētu elpu. Man ļoti nepatīk apkaunot cilvēkus. Itīpaši tos, kuri nonākuši šādā situācijā.. :(

0 0 atbildēt

ejiet visi dirst

1 2 atbildēt

Kārtējais debīlais raksts.

0 2 atbildēt

Vai man vienīgajai vienmēr ir slinkums rakstīt garos rakstus??? 

0 2 atbildēt

ta sievioete noteikti ir kada karteja CACA kas neko nevar un t.t.

1 5 atbildēt

bomāriem tāda dzīve patīk

0 4 atbildēt