local-stats-pixel fb-conv-api

Lolita (20)0

119 0

Lolita(19)

Remdenais ūdens mani pamodina un es jūtu kā panika liek manai sirdij pukstēt ātrāk. Atrodos zem ūdens un redzu baseina gultni. Viss ir tik balts, ka man apžilbst acis.

Kāds satver mani un es pagriežu galvu, lai ieskatītos zeltainās acīs, kas manī raugās ar izbīli. Satveru meiteni aiz rokas un kopā mēs sākam peldēt uz augšpusi. Izraujamies cauri ūdeni un nonākam virspusē, kur uz mums ir sanākuši raudzīties vairāki desmiti cilvēku.

Meitene mani atgrūž un iekliedzas, “Tu speciāli mani iegrūdi ūdenī!”

Es plātu muti kā mēma zivs un neko īsti nevaru viņai atbildēt. Sākas kameru zibšņi un es aizspiežu acis.

Sasodīts.

-=-

“Es nespēju noticēt, ka tu pielējies tik daudz, ka ūdenī iegrūdi pašu Kendelu Dženeri.” Renē rēc skaļā balsī un sāk sist sev pa celi. Mēs atrodamies taksī, kas mūs ved uz manu un Keitas dzīvokli. Keita mierīgi man glāsta muguru, kamēr Džons citē visu jaunāko dzelteno prešu interneta ierakstus, kur pirmo vietu ieņemu es ar savu centienu noslīcināt Lielbritānijas slaveno jaunāko modeli.

“Iedomājies, ja šis te tiks ierakstīts Kardašinos. Tu būsi slavena.” Renē papildināja, kamēr es reibumā ievaidējos.

“Pagaidi, tūlīt es tev citēšu to labāko daļu.” Džons gardi iesmējās un iekārtojās ērtāk taksometra sēdeklī, lai varētu mani vieglāk uzrunāt, kamēr Renē tupēja uz viņa ceļiem. “Neatpazīstamā meitene jau ir iepriekš nonākusi mūsu redzeslokā ar parādīšanos kopā ar Džošuā Smitu, slaveno Lielbritānijas mākslinieku, kurš nesen ir atgriezies biznesā. Jaunākā mākslas darbu skate ir gaidāma septembrī.”

“Ak, Lolit Steinford, tu kļūsti par īstu Lielbritānijas saldā krējuma pārstāvi!” Renē skaļā balsī iesaucās, kamēr Keita man klēpī viņu sāka šušināt.

“Ne tik skaļi, man sāk sāpēt galva.”

“Nevaru vien sagaidīt, ko par to teiks Džošuā. Ja vispār kaut ko pieminēs.”

“Vismaz čalītim būs reklāma no tevis. Jo vairāk apmeklēs viņa izstādi, jo labāk viņa maciņam.” Džons sacīja, kamēr Renē pagriezās pret mani un papildināja, “Ja jūs kopā tik ilgi izturēsiet.”

“Ja paparacī mums tik bieži sekot, es šaubos.” Atbildēju un aizdomājos par to, cik daudz reižu man būs sevi jāpazemo sabiedrības priekšā, ja turpināšu tikties ar Džošuā.

Kaklā saskrēja kamols un es centos to norīt. Bija smagi un es zināju, ka trakākais vēl būs tikai priekšā, jo saikni, kas man bija radusies ar Džošuā, nevēlējos pārtraukt.

“Beidz, ja tev būs apkārt paparacī, mēs tiem rādīsim vidējos pirkstus. Esmu dzirdējis, ka tādas bildes viņi dzeltenajai presei nevar pārdot.” Džona sacītais lika man pasmaidīt. Lai gan dažas viņa izdarības man traki nepatika, puisis bija jauks draugs un vismaz no manis nebija mēģinājis bēgt prom pēc tā, kad es iegrūdu pašu Kendalu baseinā, kas atradās ārpus halles, kurā mēs pirms tam ballējāmies.

Meitenei mēģināju attaisnoties, bet viņa manā virzienā raidīja iznīcinošus skatienus un čīkstēja, ka ir samitrinājusi paša YSL zīmola drēbes, kas meitenei bija aizdodas, lai tās reklamētu. “Tu man esi sabojājusi visu meikapu, trīs stundas es pavadīju, taisoties uz šo pasākumu, un tu to viens un divi sabojāji! Kuce tāda!”

Saprazdama, ka miera stāvokli ar Kendelu nepanākšu, es skrēju atpakaļ pie saviem draugiem, kuri, pamanījuši manu ne tik sauso izskatu, ar atplestām mutēm mani jau gaidīja pie halles ieejas. Pametuši skatienu uz Kendelu un viņas izpostīto izskatu, draugi saprata, ka laiks nozust.

Un tā mēs nonācām taksī, kas mūs veda uz mūsu dzīvokli.

“Bet jums jāpiekrīt, ka šī nakts ir izdevusies.” Es teicu ar platu smaidu.

“Skaties, nesaaukstējies!” Keita murmināja un es papliķēju meitenes plecu.

“Cik labi, ka pašlaik ir vasara.” Renē ierunājās un Džons turpināja.

“Sasodīts, ja būtu ziema, tev tajā iestādē būtu jāpaliek līdz dienas gaismai ar savu izmirkušo izskatu. Šaubos, ka to bagātnieku tuvumā tu līdz rītdienai būtu palikusi dzīva.”

“Es arī.” Atbildēju un saķēru Keitu un pievilku meiteni klāt pie sava mazliet mitrā auguma. Mati jau bija izžuvuši.

“Ej, beidz, pretīgi paliek!”

Smejoties, mēs tikām līdz mājām. Samaksājām taksistam un skrējām uz mūsu dzīvokli, jo man pēkšņi palika sasodīti auksti. Nonākuši dzīvoklī, atradām Vilu pie TV seriālu maratona. Puisis man veltīja izsmiekla pilnu skatienu un es nomurmināju “paskaidrošu vēlāk” un iesteidzos savā istabā, lai pārģērbtos. Ģērbjoties, pamanīju savu telefonu uz naktsgaldiņa, kuru biju atstājusi mājās. Paķēru to un pārbaudīju ziņas. Bija atnākusi viena ziņa no Džošuā.

Sasodīts, Lolit, tevi nevar atstāt vienu! ; )

Iesmējos uz aizsūtīju puisim smaidiņu, kas rādīja mēli. Ātri pārģērbos un skrēju atpakaļ pie savējiem, kas jau bija iekārtojušies dzīvojamā istabā un laiski visi četri bija atlaidušies dīvānā.

“Tātad, es reibumā iegrūdu baseinā Kendelu Dženeri un iekritu kopā ar viņu.”

Lolita (21)

119 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 0

0/2000