local-stats-pixel fb-conv-api

Ko dara Zemessargi44

290 4 44 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 44

0/2000

Ir, ir interesanti... :D Pēc katrām mācībām, lai vai cik smagas viņas nebūtu bijušas, ir tāds prieks un gandarījuma sajūta par lieliski pavadīto laiku! :) Iesaku ikvienam, kas spējīgs atvilkt pakaļu no datorkrēsla nesaķerot krampjus... :D

13 0 atbildēt

Es gan drīz došos 4men uz alūksni, būs interesanti gulēti sniedziņā

7 0 atbildēt

Nesaprotu par , ko te kāds vispār ir mīnus ielicis? Heiteri?

6 0 atbildēt

Zemessardze ir kā nometne, gribi ej, gribi neej. Armija, jā, tur visas šīs mācības ir ikdiena un g36 kas tavā bildē, tavs dienesta ierocis (viens no).

6 0 atbildēt

Pareizi ir vajag gatavoties karam pret Krieviju... emotion

13 8 atbildēt

emotion malači visi, kas nodarbojas ar kaut ko šādu nevis guļ pie tv un dzer alu. vienmēr esmu cienījis kārtīgus karavīrus. izņēmumi gan, protams, visur gadās. sen ir doma iesaistīties ZS, bet laika trūkuma dēļ tā arī nekad vēl nav sanācis.

latvieši, patiesībā, ir ļoti labi karavīri un visos laikos tādi bijuši. labi izglītoti, patriotiski, disciplinēti. nemaz nešaubos, ka tā ir patiesība, ko par mūsu karavīriem saka ārzemju speciālisti - ka mūsējie ir ļoti profesionāli sagatavoti.

žukovs lai labāk tura muti ciet. tie lupatu bari, kas tika sūtīti ww2, to par armiju nenosauksi - gaļas masa un metāla lūžņu kaudze - nekas vairāk! taisni vakar lasīju atstāstus par padomju armijas ienākšānas latvijā pirmajām dienām. tanki rindā šosejmalās stāvējuši saplīsuši, vaņkas noputējuši un noguruši tos remontēja. vai tā bij armija? un žukova izgājiens kurskas kaujā bija tikpat nožēlojams - paskatities zaudējumu samēru, vai tā tiešām bija urlu uzvara? un līdzīgi rezultāti bija vairumā kauju.

3 0 atbildēt

Ļoti labs raksts. ZS jau sen ir pierādījie, ka tur valda lielāks biedriskums un patriotisma gars nekā profesionālajā dienestā. :)

3 0 atbildēt

Esmu bez vārdiem, nedomāju, ka Mums arī ir kaut kas tik labs, paldies! emotion

3 0 atbildēt

Kādā sakarā tad jausargiem ir nākotne, bet ZS nav?

3 0 atbildēt

Ekstrēmi un vārdu sakot super!

5 2 atbildēt

Labākais superoriģinālraksts līdz šim ;) emotion

2 0 atbildēt

Jau labu laiku pirms ši raksta domāju tur iet, kad pabeigšu mācīties

2 0 atbildēt

es esmu jaunsargs bet es vairāk domāju pēc skolas iestāties NBS (profesionālajā dienestā ) bet, ieliec savu bildi jo  man teica ka man drīz būs mācības ZS un pat SUV

2 0 atbildēt

nu jā bet jaunsargiem ir GANDRĪZ tas pats zemesargiem izņemo pūļa kotroli un un to bioloģisko ieroču likvidēšanu bet malacis dodies tik uz priekšu

2 0 atbildēt

emotion

2 0 atbildēt

a zemes sardze njem ja ir ieprieksh bijis sodiits?

megjinaju armija tikt,izgaju visas parbaudes un nokartoju fizo testu, bet tikai beigas pasaka ka nevaru dienet emotion

2 0 atbildēt

Sveiciens no 27.batina! :)

2 0 atbildēt

mammuciit Tu esi pati labakaa 13 un 14 bilde:))) :*

2 0 atbildēt

Nu mums deva arii minas apskatiit un izmeginat izluka kaujienieka kursaa:))

2 0 atbildēt

Starp citu ir arī iespēja mācīties uz kaprāli - nodaļas komandieri... :) Šī gada septembrī vieni no pirmajiem ZS kaprāļiem. :)

2 0 atbildēt