local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc labāk ir dzīvot laukos171

1485 30

Tad nu tā. Izdomāju, ka vajag uzrakstīt rakstu par to kāpēc labāk ir dzīvot laukos. Ja tev šis raksts likās saistošs, tad droši komentē un liec +. Būs arī otrā daļa.

1485 30 171 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 171

0/2000

Dzīvoju 3 km attālumā no ciemata, un man, var teikt, ir viss šis.   Tīri jauki. :)

1 0 atbildēt

Nu taisnība vien ir, tāpēc lieku treknu +. :)

Bet tas neatsver tumšās puses - to, ka jau pēc tur pavadītām 3 mokošām h vai izravētām 2 kilometru garām vagām, gribas atpakaļ steigu, trokšņus, asfaltu utt :)

2 1 atbildēt

Laujos tu vari braukat ar masinu driftot un dauzit to un tu to4na zini ka menti tevi nekers un neviens cits par galvu nesitis, man ir 15 un es dzivoju laukos un es ne par ko nesudzos

2 1 atbildēt

taisnība jau ir  tpc arī + .

1 0 atbildēt

Es esmu no laukiem un varu teikt, ka pilsētā ir daudz reiz labāk, jo lauku dzīvei ir arī melnā puse.

1 0 atbildēt

Pietiek tak kopet :@

2 1 atbildēt

Pilnigi piekritu ka laukos ir vis labak dzivot ja ta nebutu tad neviens atvalinajumos nebrauktu uz laukiem atpusties. Visdrizak nepatik laukos tiem kuri nekad nau bijusi talak par savu istabu vai datorgaldu.

1 0 atbildēt

Vēl laukos ir labāk audzināt bērnus...;) Ja mani bērni augtu pilsētā un ietu spēlēties tajā pagalmā, kas man pie mājām, viņi zinātu daudz vairāk lamu vārdu kā es un mans draugs kopā... Čigāni viņiem samācītu kā ļoti nemanāmi nozagt visu kautko... Laukos Tev nekad netrūks ko darīt, jo darbs laukos nekad nebeidzas,gribas visu pilnveidot un sakopt... Pēc padarītā ir milzīgs gandarījums...Un tā ir laimes sajūta uz ilgu...Laukos var stādīt dārzus, nav jāmaksā miljoni par siltumu, gāzi, ūdeni tik vien cik par elektrību un zemes nodokli reizi gadā...

1 0 atbildēt

Laukos var ta nodzerties un pietaisit mēslus! emotion

2 1 atbildēt

Diezgan patiesi, bet nu es tomēr par piepilsētu, nevis laukiem. Bet ir labi, ja tādi ir, var aizbēgt prom, ja sāk kaut kas traucēt.

1 0 atbildēt

ļoti gribu. emotion

0 0 atbildēt

tā nemaz  nav,  es  dzivoju laukos un te navar  nemaz curat  kur  acis rada, blaut  un ardities ar  nemaz nevar tā :D pliki nevar  staigāt  jo  vienmer visur ir  kāds kas visu  piefikse un  tad  pa  visu ciemu  iet trakās  runas, te kaimiņi  pat njid  ja  skandina  skalu  muziku pa  dienu (tas  atkarigs  cik  dzilos laukos  atrodies un  kadi kaimini tev  apkart) ,  bet nu  ta parejam visam es piekritu :)

0 0 atbildēt

kā kuram cilvēkam , kautkādiem tucāriem ganjau būtu jānosprāgst aiz garlaicības , urļikiem nebūtu ko spārdīt , vienīgi kaķi , biezajiem , nebūtu veikalu uz kuriem ik pēc stundas skriet utt

0 0 atbildēt

Uzreiz redzams, ka pilsētnieks ir sastādījis rakstu, jo nav ietvertas lietas, kā darbs, jo laukos parasti neslaistās - nav laika, darbs, darbs un vēl reiz darbs!

0 0 atbildēt

Ir gan labāk. Pārbaudīts.

0 0 atbildēt

6. ja nav kaimiņu, tad nav draugu. ja nav draugu tad nav ballītes. ja nav ballītes, tad nav dzīve.

1 1 atbildēt

es tagad tieši esmu laukos, ciemos pie omes :D

0 0 atbildēt

Un ,kas tur ir labāks?  

0 0 atbildēt

ballīte :)

0 0 atbildēt

tad tie vairs neskaitās lauki :D

0 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »