local-stats-pixel fb-conv-api

Iekritusī. (2)0

60 0

Visas daļas http://spoki.tvnet.lv/literatura/Iekritusi-1/675473

----

http://spoki.tvnet.lv/literatura/Iekritusi-1/675473

Ar Kseniju ieskrējām skolā. Zvans jau bija noskanējis. Redzējām vel pāris skolēnus, kuri skrēja uz stundām. Pie ģērbtuvēm stāvēja Ksenijas draugs Nauris. Viņš iet ar mums vienā klasē, bet 1.klasē viņš palika uz otru gadu dēļ grūtībām ģimenē. Tāpēc viņam ir 18, bet mums – 17. Jāatzīst, ka man draugs ir bijis tikai vienu reizi, un tas pats bija pilnīgs kretīns. Es biju viņa „Vienas nakts izprieca”. Tagad esmu bez drauga un uzticēties arī es puisim vairs īsti labi nespēju.

Kad ieskrējām klasē, Krūmiņa uz mums sakliedza par kavēšanos. Viņa ir ļoti precīza un pedantiska. Kad morāle tika nolasīta, mēs apsēdāmies vietās, es ar Kseniju – priekšā Naurim un viņa draugam Klāvam. 5 minūtes pirms stundas beigām Krūmiņa beidza savu stāstāmo par kaut kādām tur molekulām un aicināja priekšā kādu puisi. Viņam bija melni mati, brūnas acis, perfekti sejas vaibsti un augums.

Kr – Tas ir Maiks. Viņš ir no Anglijas un viņš būs jūsu klasē vienu gadu. Latviešu valoda viņam padodas, tāpēc nebūs problēmas ar viņu komunicēt.

Maiks pārlaida skatienu klasei un viegli pasmaidīja. Viņam arī ir vaigu bedrītes! Bet viņam tās izskatās daudz labāk, nekā man. Pēc brītiņa viņa acu skatiens pievērsās man, uz brīdi viņa skaistās acis palika mazliet lielākas, bet jau nākamajā brīdī viņš nolaida savu skatienu, viņa smaids nodzisa un viņš sāka vērot grīdu.

Noskanēja zvans. Es un Ksenija izgājām no klases, Nauris ar Klāvu vēl palika klasē parunāt ar skolotāju.

Ks – Nu, kā tev mūsu klasesbiedrs?

K – Viņš tāds tīri…. Smuks

Ks – Tev viņš patīk?

K – Nu ko tu man jautā tādus jautājumus? Liecies mierā.

Iebukņīju Kseniju pa plecu. Viņa sāka plati smaidīt. Protams, ka man viņš patīk. Maiks ir ļoti simpātisks. Pēkšņi kāds mūs apķēra no aizmugures. Tas bija Nauris.

N – Nu, meitenes. Kas mums nākamā par stundu?

Ks – Sports. Kur tad Klāvs?

N – Ai, viņš atkal aizgāja uz kafejnīcu nopirkt bulciņas. Dažreiz pat brīnos, kur viņam tas viss lien.

K – Viņš nenokavēs stundu?

Ks – Gan jau, ka nokavēs. Tas tak ir Klāvs

Es pamāju ar galvu. Nauris iegāja mums pa vidu un noskūpstīja Kseniju. Es biju aizdomājusies par Maiku. Kā diez viņš ir iemācījies latviešu valodu? Kāpēc viņš novērsās no manis un beidza smaidīt, kad mani ieraudzīja? Es piestājos pie spoguļa un paskatījos uz sevi. It kā neko sliktāk par citām dienām es neizskatījos. Mani kāds pabakstīja pie pleca.

Ks – Eu, Kate, mums jāiet. Beidz sapņot.

Es paskatījos uz viņu un nopūtos. Pēc 5 minūtēm sākas sports.

http://spoki.tvnet.lv/literatura/Iekritusi-3/675495

60 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000