local-stats-pixel fb-conv-api

Iekritusī. (3)0

72 0

Visas daļas http://spoki.tvnet.lv/literatura/Iekritusi-1/675473

------------

http://spoki.tvnet.lv/literatura/Iekritusi-2/675491

Šāda sporta stunda man pilnīgi noteikti bija pirmo reizi mūžā. Sākās viss jau ar to, ka mums bija jāspēlē volejbols. Šajā sporta veidā es spēju ablomēties katru reizi. Šī reize pārspēja visas. Man izdevās gandrīz izlauzt rokas pirkstu un tad vēl, skrienot pakaļ lidojošai bumbai, es ieskrēju volejbola stabā. Visi smējās, bet par brīnumu vienīgais, kurš nesmējās, bija Maiks. Tā vietā, lai smietos par manu perfekto izgāšanos un milzīgo punu pierē, viņš pienāca pie manis un palīdzēja man piecelties.

M – Viss kārtībā?

Viņš noteica savā akcentā. Tas bija uzjautrinoši. Es sāku smaidīt un viņš pasmaidīja atpakaļ. Pēkšņi sāpes pazuda, lai gan drīzāk man liekas, ka es par tām vienkārši aizmirsu.

Viņa balss ir apburoša. Tādā varētu klausīties katru dienu un visu dienu.

Kad piecēlos, es mazliet sagrīļojos. Viņš mani noturēja. Tad atnāca skolotāja un pārņēma mani. Es jau gribēju teikt, lai viņa laiž mani vaļā un ved atpakaļ pie Maika, bet es neuzdrošinājos. Turpmāko sporta stundu sēdēju malā un nenolaidu skatienu no viņa.

Šī sporta stunda paskrēja ļoti ātri. Kad visi gāja uz ģērbtuvēm, es sagaidīju Kseniju, un mēs gājām kopā. Kad pārģērbāmies un gājām uz nākamo stundu. Pēkšņi es sadzirdēju kādu skrienam mums aiz muguras. Es pagriezos un pie mums pieskrēja Maiks. Es paskatījos uz viņu. Viņš noraizējies skatījās man acīs. Un atkal šīs burvīgās, šokolādes brūnās acis.

M – Gribēju pajautāt, vai tev vairs nesāp galva.

K – Nē, paldies, viss ir labi.

Redzēju ar acs kaktiņu, ka Ksenija smīkņā. Es viņai iekniebu. Viņa pārstāja

M – Tad labi.

Maiks pasmaidīja un aizgāja. Es ar acīm sekoju viņam. Viņš pazuda aiz stūra. Ksenija atkal sāka smaidīt.

Ks – Vai tiešām neuzticīgā Kate ir iemīlējusies?

K – Ksenij, aizveries.

Un es aizgāju viņai pa priekšu uz klasi. Bet tad es sapratu, ka Ksenijai ir taisnība – es patiešām esmu iemīlējusies. Es esmu iemīlējusies šajā kautrīgajā un šķietami klusajā britā vārdā Maiks.

http://spoki.tvnet.lv/literatura/Iekritusi-4/675515

72 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000