local-stats-pixel fb-conv-api

Hokeja Cilvēks, 14. Nodaļa: Aizraušanās Meklējumos.0

48 0

Iepriekšējā Nodaļa: http://spoki.tvnet.lv/literatura/Hokeja-Cilveks-13-Nodala-Sura-Bet/728706

Pēc negadījuma, Artūrs domāja citus veidus, kā pavadīt brīvo laiku. Skolā vairāk vai mazāk viss bija labi. Viņš bija izlabojis lielāko daļu slikto darbu. Stundās viņš pārāk daudz neaizdomājās, bet kārtīgi strādāja. Viņš pavadīja laiku ar Sofiju, bet viņam gribējās darīt vēl kaut ko. Sofija arī bija gatava pamēģināt ko jaunu. Tikai viņi nezināja īsti ko. Viņi domāja varbūt iemēģināt kādu datorspēli, jo Artūrs īsti neko aktīvu ārā nevarēja darīt. Vēl viņi domāja varbūt vienkārši pastaigāties pa Rīgu. Neko vairāk gan viņi nevarēja izdomāt, jo domāšana nebija tā pati stiprākā puse.

Beigās viņi izdomāja vienkārši noskatīties filmu. Viņi pat negāja uz kinoteātri, jo viņiem bija slinkums. Viņi atrada filmu internetā, sāka skatīties vienā laikā un vienkārši apsprieda un runājās par to. Tā viņi darīja ar vairākām filmām. Viņi noskatījās dažās šausmenes, romantiskās filmas un pāris komēdijas. Viņiem patika vienkārši atpūsties un skatīties filmas. Tā bija tāda, kā viņu izklaide.

Lēnām Artūram sāka palikt labāk ar kāju un viņš varēja normāli iet. Sniegs pārklāja zemi. Bija auksts, tāpēc ūdens bija sasalis un veidoja slidenas vietas uz ceļa. Artūrs un Sofija sāka pastaigāties pa Rīgu. Dažu dienu laikā viņi jau bija izstaigājuši savu rajonu. Abi gāja lēnām, jo Artūram nebija tik labi ar kāju. Viņi bija aprunājuši visas tēmas no A līdz Z. Tik daudz daudzi cilvēki neaprunā dažu mēnešu laikā. Viņiem patika kavēt laiku ar nevajadzīgām sarunām. Viņi nestrīdējās bieži, jo Sofija vienmēr, kad bija kāda tēma par ko viņi nebija vienās domās, pārliecināja Artūru, lai domā kā viņa. Viņai ļoti padevās pierunāt cilvēkus. Ja kādreiz bija tā, ka viņa zaudē kādā balsošanā, viņa ātri vien pierunāja pietiekoši daudz cilvēkus, lai uzvarētu.

Rudens lēnām nāca uz beigām un ātriem soļiem tuvojās decembris, Ziemassvētki un Jaunais Gads. Artūrs sāk domāt par dāvanām. Viņam kaut kas interesants jāuzdāvina Sofijai un savai ģimenei. Tā, kā viņš nevar spēlēt hokeju, viņam ir daudz laika, lai izdomātu labāko dāvanu visiem.

Nākamā Nodaļa: http://spoki.tvnet.lv/literatura/Hokeja-Cilveks-15-Nodala-Decembris/729041

48 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 0

0/2000