local-stats-pixel fb-conv-api

Hedonisms - egoisms (9)0

19 0

http://spoki.tvnet.lv/literatura/Hedonisms-egoisms-8/759566

Pa ceļam mājup izdomājām ieiet tuvējā lielveikalā. Vēl bija diezgan gaiša, silta un saulaina diena. Pūta patīkams, silts vējiņš un kā par brīnumu pie veikala nebija neviena alkoholiķa vai bomža. Masīvais aizgāja paņemt alu un čipsus, tā bija laba ideja, mēs visi bijām izbadējušies pēc šīs dienas sportiskajām un seksuālajām aktivitātēm. Kamēr vazājāmies pa veikalu pamanīju savu pamāti, viņa runāja ar kādu sievieti. Mana īstā māte mani pameta drīz pēc dzimšanas. Negribēju, lai viņa mani pamana, bet tomēr tā iznāca. Otra sieviete izrādījās Masīvā māte.

- Ei, Laimoni! - pamāte man uzsauca. Tanī brīdī atcerējos kāpēc man patīk, ka mani sauc par Kviekli un pamāju pamātei ar roku no attāluma. Viņa ar rokas žestu mani sauca tuvāk, negribēju iet, bet tāpat man būs viņa jāsatiek mājās.

- Čau, mamm. -

- Ko jūs te tādu pērkat? Ceru ka ne alkoholu. - Jutu ka viņa ir nedaudz ierāvusi.

-Kur mans dēls aizlaidās? - sacīja Masīvā māte, viņa bija lielākā reibumā un devām meklēt savu dēlu.

- Tavi draugi tevi pameta. -

- Jā, tā laikam sanāk. -

- Būs tev vien jāiet mājās kopā ar mammu. - Viņai tas likās uzjautrinoši.

Devos kopā ar pamāti pie kases, viņa pirka standarta pusmūža sieviešu lietas - veļas pulverus, pusfabrikātus, alkoholu un no paukta blakus kasei paņēma prezervatīvus un aizdomīgi uz mani paskatījās un pasmaidīja. Es nezināju ko darīt, tādēļ novērsos un izlikos, ka to neredzēju. Bet viņa man uzlika roku uz pleca.

- Es dzirdēju, ko jūs runājāt. Jūs bijāt tieši blakus ailē. -

- Ā... Em,.. Tas bija joks. - Viņa bija dzirdējusi par maniem seksuālajiem piedzīvojumiem šodien.

- Nekas, iesim mājās, laiks mums parunāt par seksu. - Viņa sacīja un piemiedza ar aci. Man sirds pamira. Nav jau tā ka viņa ir neglīta, bet tomēr pamāte, mans tēvs ar viņu kniebjās.

Līdz mājām ir tikai kādu piecu mīnūšu gājiens, šī laikā ne vārda nepārminām. Es gāju viņai aiz muguras un ievēroju kā viņa ik pa brīdim noglāsta savu dibenu. Ir jau skaists tas dibens, nemaz nepateiktu, ka viņai ir pāri četrdesmit. Lai gan pieaugušas sievietes dibens tomēr atšķiras no divdesmitgadīgas meitenes dibena. Kad viņa to atkal izdarīja, mans dzimumloceklis piebrieda, es aiztaisīju acis un domāju par ko citu.

Beidzot ieradāmies galamērķī, iegājām dzīvoklī, neviena cita nebija un tas mani pamatīgi satrauca. Viņa nolika veikala maisus koridorā, izņēma no viena alus pudeli un piedāvāja man, es sākumā domāju atteikties, bet tomēr paņēmu, viņa paņēma arī vienu sev. Diezgan kautrīgi un kaunīgi izdzēru savējo, izmetu pudeli virtuvē miskastē un tad viņa pienāca man no murguras un apķēra. Pagrieza mani pret sevi un uzlika manu roku sev uz krūts.

- Attaisi. - Viņa teica. Es intelektuāli sapratu, ka negribu to darīt, bet fizski mans loceklis lika man turpināt. Attaisīju augšējo pogu blūzītei un ieliku roku krūšturī, krūtsgals bija piebriedis liels un ciets. Attaisīju pārējās pogas un izņēmu krūtis no krūštura, tās bija daudz skaistākas nekā sievietei šodien pamestajā ciematā. Nolaizīju vienu krūtsgalu un tad viņa piespieda manu galva sev pie krūts un es sāku to sūkt.

- Ak, jā, kā pirms astoņpadsmit gadiem. - Kāpēc viņa tā teica, es neesmu viņas īstais dēls, kaut arī mans ir pusbrālis mana vecuma, taču viņš nedzīvo ar mums. Savu krimināli aktivitāšu dēļ sešpadsmit gadu vecumā viņš nonāca psihiatriskajā slimnīcā un ir tur līdz šai dienai. Viņai tas patika, man arī, bet jutos netīrs, man liekas ka viss šis nav normāli.

Pamāte attaisīja manas bikses un izvilka dzimumlocekli. Viņa neizskatījās pārsteigta, man šķiet viņa ir kaut kad redzējusi, ka tas ir tik mazs. Aiz locekļa viņa mani veda uz guļamistabu. Viņa nostājā pie gultas un es uzreiz sapratu, ka grib lai es viņu izģērbju. Tā arī darīju. Viņas augums ir tik skaists, kad novilku blūzīti un krūšturi, palaizīju krūtis un nabiņu un devos zemāk. Attaisīju un novilku bikses, apakšbikses bija pa pusei no caurspīdīga auduma un varēja redzēt kaunuma apmatojumu. Tas bija skaisti nofrizēts, nebija nekādi aizauguši džungļi. Pasmaržoju kārstapri caur bikstītēm, tā smarža mani vēl vairāk uzkurināja un iekodos kaunuma lūpās caur apenēm.

Ar muti pavilku nost apakšbikses un iebāzu mēli starp kaunuma lūpām. Jutu, ka man no dzimumlocekļa kaut kas iztek, bet nejutu ejakulāciju, kaut arī loceklis bija ātkārtīgi ereģēts. Beidzot izģērbu viņu pilnīgi kailu un noģērbos pats. Kad viņa bija iegūlusies gultā paņēmu viņas pēdu un sāku laizīt, ar otru kāju viņa pieskārās manam loceklim un maigi paspieda sēkliniekus. Ieliku locekli starp pēdām un viņa to padročīja. Gribēju jau sākt īsto lietu, kad pēkšņi viņa ierunājās.

- Gribi šokolādi? -

- Ko? -

- Šokolādi.. Snikeru.. -

Es biju totāli apstulbis, kaut tas nebūtu tas par ko domāju.

- nnn... Jā, labi. -

- Nogulies uz zemes un aiztaisi acis. -

Nogūlos uz zemes un aiztaisīju acis, pēc pāris sekundēm viņa man lika tās attaisīt un pavērās viņas ānuss pilnā krāšņumā. Vidus bija sārts, bet apkārt nedaudz tumšāks par ādas krāsu, daži matiņi auga ap ānusu un dibena rievā, laikam netika klāt vai aizmirsapar tiem, kad atbrīvojās no pārējā intīmā apmatojuma. Tad anāla atvere sāka kustēties un no tās lēnām virzījās ārā izkārnījums. Paldies visiem svētajiem, ka tas vismaz bija cietais nevis caureja. Ko pie velna darīt? Es nevaru bēgt prom, gribēju jau sākt raudāt, kad kakucis uzkrita man tieši uz lūpām, tas bija garš, resns un cietas konsistences. Pamāte notupās man blakus un skatījās, neko neteica, es skatījos uz viņu, sapratu ko viņa sagaida, bet es nevarēju to izdarīt.

Viņas sejas izeiksme kļuva dusmīgāka un es sāku košļāt kaku. Tā bija mīksta, bet graudaina. Man likās ka vemšu, bet redzot viņu priecīgu mans vēmiens pārgāja. Visu laiku kamēr to ēdu, domāju par notikumiem šodien agrāk. Kas ir sliktāks - tas kas notika tad vai šis? Māte mani iepļaukāja, izsmērēja pa seju atlikušo sūda gabalu un uzsēdās uz sejas, kārtīgi izberzēja pakaļu pa manu muti un degunu.

- Esi nopelnījis balvu. - Viņa sacīja un nogūlās gultā ar plati kājām. Mana erekcija bija pazudusi, bet es ar ātrām rokas kustībām to atguvu. Ievadīju locekli un sāku darboties, sev par brīnumu tas ievilkās vairāk kā desmit minūtes. Viņa izskatījās garlaikota, un bija pilnīgi aizmirsusi par prezervatīviem. Negribēju nejauši apaugļot savu pamāti, tāpēc izlikos ka beidzu sev rokā un aizskrēju uz vannas istabu kā tāds skuķis. Viņa man nesekoja. Izmazgāju muti, nomazgāju rokas un devos uz savu istabu.

- Savas drēbes savāc. - Dzirdēju pamātes balsi no guļamistabas.

- Esmu vīlusies tevī. Tavs tēvs tomēr ir daudz labāks. - Viņa sacīja, kamēr vācu savas drēbes, neko neatbildēju.

Aizgāju uz savu istabu, apģērbos un apdomāju notikušo. Tad pēkšņi iepīkstējas telefons. Tā bija īsziņa no Kārļa lai es ar steigu ejot uz pamesto ciematu. Kāpēc gan? Viņš parasti mums, un it īpaši man, nesūta īsziņas, kad ir kopā ar saviem draugiem, mēs esam drīzāk kā viņa banda vai kalpi. Cerams, ka viņi negrib mani spīdzināt un nosist. Varbūt tas ir kas saistīts ar Rihardu?

19 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000