local-stats-pixel fb-conv-api

Čelsijas smaids /24/13

http://spoki.tvnet.lv/literatura/Celsijas-smaids-23/780441

Man ļoti palīdzētu tas, ja jūs komentāros izteiktu kādu ieteikumu, kritiku par nodaļām, tas tiešām palīdzētu. Varbūt daļas veidot īsākas? Vairāk sižetā neparedzamā? Gaidīšu jūsu idejas.

Mīlu, K.

250 1 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000
Vairāk liec reālus notikumus. Nez, dīvaini, pēkšņi kāds grib vajāt, tūlīt šī arī vēl sāks šaudities un beigās vēl nonarkosies. Pietiek vienkārši ja nonarkosies, bez ieročiem un drebošām, asiņainām rokām. Tavi darbi vidū ir pārāk dramitiski. Bet tās jau tikai manas domas.
7 0 atbildēt

Stāsts tavā stilā un paredzams ,bēdu sagrauzta depresīva meitene ar problēmām galvenajā lomā ,nav jau slikti bet nākošajā stāstā iesaku tev izkāpt no savas kompforta zonas un izmēģināt kaut ko jaunu,sev neierastu. Domāju ka tev ir talants bet tas vēl jāatīsta.

Vēlu veiksmi!

6 0 atbildēt
Neko pielikt, ne atņemt. Čelsijas papucis taisa netīras spēlītes. Man patīk! emotion
5 0 atbildēt
Man ļoti patīk, kā tu raksti. Un arī tas, ka tu it kā vaido savu varoņu pasauli, kā tu savos jaunos stāstos iesaisti veco stāstu personāžus. Tas ir vienreizēji. Tā tik turpināt!
3 0 atbildēt

Piekrītu emotion

3 0 atbildēt
Man personīgi ļoti, ļoti patīk šis stāsts. Ar nepacietību gaidu katru nodaļu, bet man ir jautājums - vai tu nevēlies turpināt Ielu sapņus 2?
2 0 atbildēt
VAIRĀK PLOT TWISTUS. VAIRĀK TEKSTA. BIEŽĀK NODAĻAS
2 0 atbildēt
Man nedaudz liekās, ka tās bandas ir bišķiņ nevietā. Bet tā jau super stāsts, Kimuc! Uz priekšu!
2 0 atbildēt

aizbrauca.

0 0 atbildēt

Tas nebūs ilgstoši. Paldies emotion

0 0 atbildēt