local-stats-pixel fb-conv-api

Bēgle #102

48 0

Es laikam biju atslēgusies, jo piecēlos no skaļajām balsīm virtuvē, kuras piederēja Kristiānam un Meganai. Viņi skaļi par kaut ko strīdējās, Niklāva balsi es nedzirdēju, tātad viņš bija devies prom.Mēģināju piecelties un man tas izdevās, bet ar lielām pūlēm, jo galva smagi pulsēja un reiba. Gribējās dzert, tāpēc nolēmu pastāvīgi tikt uz virtuvi ,jo izklausījās ,ka viņi ir iekarsuši savā strīdā un mani nedzirdētu,ja es sauktu viņus. Cik labi, ka mamma šodien nolēma pastrādāt izdevniecībā. Lēnām iztrausos no gultas un pamazām devos uz virtuvi. Izklausījās, ka Megana ir par kaut ko nežēlīgi pārskaitusies, jo pirmo reizi es viņu tādu dusmīgu dzirdēju.

-Kristiān, velns parāvis, kāpēc tu viņai neesi neko teicis? Ir skaidrs redzams, ka viņi drīzumā izšķirsies, jo viņi neizskatās laimīgi un turklāt nedomāju, ka viņš vēlēsies būt ar viņu kopā, ņemot vērā šos notikumus-skaļi iesaucās Megana, metot dusmīgus skatienus uz savu brāli. Mani ieinteresēja šis strīds, un nolēmu, ka pagaidām viņus netraucēšu un pastāvēšu maliņā.

-Es negribu izjaukt mūsu draudzību. – paskaidroja Kristiāns.

- Draudzību...pff. Kādas muļķības! Jūs paši sevi esat redzējuši no malas? Nē, neesat, bet es esmu. Kristiān, ja es jūs nepazīstu es nodomātu, ka esat pāris. Un turklāt, pat muļķim ir skaidrs, ka tu esi viņā ieķēries.- Šķita, ka Megana jau pamazām ir nomierinājusies.

- Es gan tā nedomāju.-puisis piebilda.

-Tev nevajag domāt, bet rīkoties. Un man šķiet, ka Sofijai arī tu patīc.-

Esmu pārsteigta. Kristiānam es patīku, taču pats man neko nav sacījis. Un Megana visu šo laiku to zināja, bet klusēja? Kad es jau grasījos izlīst no savas slēptuves un izlikties, ka tikko esmu piecēlusies, mani ieraudzīja Megana.

-Sofij, ko tu te dari? – Megana izlikās pārsteigta.

-Nu… es piecēlos no jūsu skaļā strīda un gribēju padzerties.- paskaidroju draudzenei. Kristiāns palīdzēja man apsēsties krēslā un Megana iedeva man glāzi ūdens un tableti pret galvassāpēm. Jutos viņai pateicīga un sāku malkot ūdeni, kad gandrīz jau biju iztukšojusi glāzi mani apstulbināja viņas vārdi.

-Cik daudz tu dzirdēji?- Megana vaicāja un es aizrijos ar ūdeni. Kristiāns man steidzās palīgā un paklapēja pa muguru. Megana turpināja mani skatīties uz mani es pamazām sāku nosarkt. Velns!

-Nemelo-Megana sacīja gluži vai lasot manas domas, jo grasījos teikt, ka neko nedzirdēju.

- Dzirdēju, ka teici: Viņa tāpat drīz izšķiries un ja nepazītu, teiktu, ka esat pāris un vēl pašas beigas, pirms ieraudzīji mani.- sacīju draudzeni un jutu, ka nodevīgais nosarkums pieņemas spēkā. Velns!

- Bet tā arī ir! Jūs abi divi- viņa norādīja uz mani un tad Kristiānu- Uzvedaties kā mazi bērni. Man viņš patīk, bet neteikšu! Var taču redzēt, ka jūs viens otram patīkat, bet nē jūs klusējat!- Megana mūs norāja. Īstenībā viņai ir taisnība, jo es tā arī darīju. Man Kristiāns sāka patikt vairāk nekā Lūkass pēdējā laikā un es viņam to nepateicu, jo baidījos.

-Labāk pastāsti, sakarā par Miu. – Kristiāns atgādināja māsai un nomainīja tematu. Klusībā pateicos viņam un uzsmaidīju. Viņš saspieda manu plakstu, tādejādi mierinot. Es viņam atbildēju ar to pašu.

- Labi. Tātad, šī baumu lapele ir izdzēsta un Mia ir paziņojusi, ka tas viss ir viņas roku darbs.- Megana paskaidroja. Ko? Kāpēc gan viņa tā darīja? Laikam ieraudzījusi manu sejas izteiksmi Megana turpināja – Jā, viņa paziņoja, ka tā ir viņas lapele. Labi, sākšu visu no sākuma. Pēc tā kad tu atslēdzies, Niklāvs mums visu izstāstīja un tad es piezvanīju Metam, un tad viņš lika Mia doties pie direktora un visā atzīties. Īsti nezinu kā Mets to visu dabūja gatavu, bet svarīgs jau ir rezultāts. Šobrīd tādas lapeles vairs neeksistē. Zinu, ka baumas ir izplatījušās, bet direktors apziņoja un visi zina, ka tā bija Mia. Godīgi sakot, negribētu būt viņas vietā – meitene piebilda. Tātad baumu lapele dzēsta man par to ir prieks, bet izlietu ūdeni jau atpakaļ nesasmelsi. Paies kāds laiks, lai visi šie notikumi nokārtotos. Neapskaužu Miu ,jo viņa pati ir pie visa vainīga un tagad pati cietīs ,jo daudzi viņas dēļ tika apmeloti.

-Sofij, mēs tev būsim blakus. Viss nokārtosies.- Kristiāns mani apskāva mani mierinot.

-Ak, jūs jau sākat kļūt salkani ,ka es došos prom.- Megana pārspīlēti sacīja un aizgāja. Aiz viņas aizvērās un palikām tikai es un Kristiāns. Es un Kristiāns divatā.

http://spoki.tvnet.lv/literatura/Begle-11/690956

48 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Naakamo aatraak!:)

0 0 atbildēt