local-stats-pixel fb-conv-api

Mūsdienu sabiedrība71

635 9

Domāju, ka neesi ievērojis cik ļauna patiesībā ir pasaule. Ir veikti pētījumi kur pierādās tas, ka lielākajai daļai cilvēku ir vienalga ja kāds apzog bombzi... Kur pie velna iet pasaule?

635 9 71 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 71

0/2000

Cilvēki tiek zombēti jau aptuveni 50/60 gadus. To visu dara daži cilvēciņi TUR augšā, kuriem naudas kā spaļu un zinātnieku armija, tikai viņi paliek ēnā un darbojas ar starpniekiem. Nu mafijas shēma - augšā krusttēvs, zemāk iet krustdēls/labā roka, tad tur pavelkās vēl tīkliņš ar padotajiem un no tiem vēl lielāks. Padotie dara visu savu netīro darbu, bet krusttēvs paliek ēnā un neparādās. Reklamās tiek iešifrēti arī dažādi teikumi komandu sistēmā un skan viņi kā čērkstoņa via kaut kāda cita skaņa. Mēs teikumu neuztveram, bet mūsu zemapziņa gan un jau pēc brīža esam veikalā vai kur citur. Un cilvēku spiegošana, nolaupīšana valdības eksperimentiem. Tas viss notiek. Viss vienmēr tiek noklusēts, piesegts un apmelots. Un visa priekšgalā ir Amerika, tai ar saviem eksperimentiem un citu huiņ' nestāv blakus neviena cita valsts. Tāda ir dzīve. Planēta ir pārabdzīvota un ASV izmēģina efektīvas populācijas samazināsanas iespējas. Es vienmēr esmu uzskatījis, ka cilvēks ir evolūcijas ( lai arī teorija nav pierādīta) kļūda, un tam vajadzēja izmirt vēl pirms sākās šis ārprāts.

0 0 atbildēt

Tu nu gan esi čīkstulis. Ja visur meklē negatīvo, slēptās ziņas un sazvērestības teorijas, tad Tavā rakstā arī ir atrodami iekodēti dzimumorgānu nosaukumi, tik vajag pielietot pareizo metodi un iztēli, lai tos pamanītu...

0 0 atbildēt

Tavs komentārs man lika domāt, ka esi hipijs. Un patiesībā, cilvēki viens otram ir pat ļoti līdzīgi, protams, kopiju nav, bet liela līdzība ar laiku parādās katrā, jo genoms, kas mūsos ir, ir līdzīgs kaut uz 2% no katra cilvēka genoma. Un NEKAD cilvēks nedzīvos mierā un saticībā. Tas nav iespējams. Cilvēks ir tas pat orangutāns - ir barvedis un ir parastie pamuļķi, kuri lēkā pakārt un klausa barvedi. Bet ir daži, kuri arī grib varu un plosās un nogalina barvedi. Bars sadalās 2 daļās ar 2 barvežiem un atkal visi citi skraida īsā pavadiņā. Tad iet cīņa par teritoriju, ēdienu, sievietēm un tere pere. Tikai cilvēks ir kaut kas briesmīgāks. Tas ir orangutāns ar atombumbu, kurš stāv everesta virsotnē uz vienas kajas lielā pirksta un mētā atombumbu no vienas rokas uz otru, grozoties pa apli kā vilciņš. Nometīs atombumu - izmirs visi orangutāni. Un cilvēks pēc dažiem gadiem pats sevi arī nobeigs. Tā iet evolūcijas kļūdām, kurām smadzenes valrieksta lielumā.

0 0 atbildēt

Neskrien pakaļ zaglim riskējot ar savu veselību? TU ESI NOZOMBĒTS! Tev ir bail no tumsas, kas patiesībā ir cilvēku dabā? TU ESI NOZOMBĒTS! Kara gadījumā tu slēptos pagrabā nevis kaut ko darītu lieta labā? TU ESI NOZOMBĒTS.

Kaut kāds fufelis. 

1 1 atbildēt

Par orangutāniem es teicu abstrakti un nekur neesmu pieminējis Darvina teoriju, kurai pats īsti neticu. Ja vis vairotos pēc tava priekšlikuma, tad planēta izmirtu pēc gadiem 200( tas varētu būt neslikti).

0 0 atbildēt

Tāds temats, par kuru varētu plaši izvērsties. Ja gribam, lai būtu tikai (vai maksimāli daudz) labi cilvēki, gaiši cilvēki, tad, manuprāt, jāsāk ir ar audzināšanu. Ar to es negribu teikt, ka obligāti Bībele jāieliek rokās, taču ir pietiekami daudz garīgu grāmatu latviešu valodā, lai saprastu Tā Kunga gribu. Taču daudz kas atkarīgs arī no iedzimtības, ne velti zvaigžņu stāvoklim dzimšanas brīdī pievērš tik lielu uzmanību. Kuram lemts būt ticīgākam, kuram mazāk ticīgam - tas jau nolemts. Un visi nevar būt apzinīgi un pedantiski izpalīdzēšanā. Ja nebūtu negatīvā, tad nespētu novērtēt pozitīvā pārākumu. Ja izzustu ļaunums, tad ar laiku nozīmi zaudētu arī pozitīvais. Tagad visu laiku ikdienā mūs reanimē un dod elektrošokus, tādā veidā ziņojot, ka varam būt vēl pozitīvāki un gaišāki. Katrai būtnei sava vieta pasaules sistēmā. 

1 1 atbildēt

man ja godigi pilnigi piedrst, ka akds apzog vai piekauj bomzi, nu kada shkjirba, tie saucamie bomzhi vnk ir dzerajis, kas nodzer lielas naudas summas un pret vinjiem man nav nekadas cienjas vai zheluma, atvainojos...

1 1 atbildēt

iluminati 

0 0 atbildēt

Sīks *****as 

0 0 atbildēt

Ar latvijas likumiem beigās būs tā ka tevi pašu vēl ieliks cietumā. LAtvijā īstu ieroci praktiski izmantot nedrīksti, lai ari tev skries ar nazi virsū apkodies urla, un tu viņu sašausi, tiesas solā sēdīsies tu, visiem būs po*** ka tu aizsargājies. Ja uz tava ķermeņa nebūs urlas nodarīti miesas bojājumi, automātiski uzbrucējs esi tu.   Nav jau  kā ASV kad drīksti nošaut cilvēku ja tas uzbrūk, vai kā Floridā ka drikst nošaut pat tad, ja tas ienāk pa tava īpašuma vārtiņiem.

0 0 atbildēt

zooloģija tev ir tumša bilde.

cūka patiesībā ir viens no tīrīgākajiem dzīvniekiem.

ja saimnieks ir nekārtīgs un aizmirst laicīgi iztīrīt aizgaldu,tad nekas cits cūkai neatliek,jo gulēt tomēr gribas.bet cūka gānās tikai vienā vietā savā aizgaldā.gānās gan uz nebēdu,jo arī rij pamatīgi.mežacūkas piemēram točna neguļ savos sūdos,jo viņām nav ierobežota dzīvasvieta.pa dubļiem gan vārtās,jo no parazītiem tak kaut kā jāaizsargājas.

nevajag apsaukāt dzīvnieciņu,it īpaši tādu,kurš mūs pēctam tik labi baro!

0 0 atbildēt

Aizsargāšu kautkādu dzerāju, pectam pats dabūsu nazi iekšās.

0 0 atbildēt

*clap* *clap* *clap*

Šo rakstu varētu nosaukt par sistēmas aprakstu...viss tiek darīts ar mērķi.

Un nonākot līdz šiem atzinumiem rodas tādi cilvēki kā Mensons, kurus es atbalstu

BET calm down, vēl mēs nēesam tik daudz lai močītu revolūciju emotion

Beztam, kāda ir izeja? Dzīvot kā hipijiem mežā? emotion(Tā mani ķircina draudzene :D )

0 0 atbildēt