local-stats-pixel fb-conv-api

Mans stāsts: Kļuvu par māti 17 gados.107

614 4

Zinu,ka šim stāstam visticamāk būs daudz komentāru,kur man bija prāts un tā tālāk,bet sākot Jums stāstīt savu stāstu es Jums vienīgi varu teikt,ka lepojos ar sevi,ka ja man būtu jāpagriež laiks atpakaļ un es varētu ko mainīt,es neko nemainītu,jo pateicoties tam es esmu tieši tāda kāda es esmu tagad.

Man bija 16 gadi,tēvs ar māti izšķīrās2 gadus atpakaļ tieši ziemassvētkos,visi mani skolā apsmēja.Man sākās tīņu vecuma izlaidība,tušiņi,skolas kavēšana,dzeršana un protams vīriešu sabiedrība.(Piedodiet,cenšos noturēties neraudot,jo tas bija man pašāi grūts periods). Tad kādā koncertā es iepazinu cilvēku,kas manā skatījumā bija forš,izskatīgs un pārdroš. Pēc kāda laika mēs sākām satikties ballītes alus. Viņš mani iepazīstināja ar savu ģimeni,es bīju jauna muļķe,kas vēl nekā nesaprata no īstās dzīves,domāju-Ja jau viņš iepazīstina mani ar saviem vecākiem,tad viss ir nopietni.Bet viss izrādījās savādāk.. Pagāja 3 mēneši no tā laika kad iepazināmies un es uzzināju,ka esmu stāvoklī,pirmais ko es nodomāju kā lai es uzaudzinu savu bērnu bez izglītības,bez darba un padstāvīgiem ienākumiem? Kā gan lai es bērnam varu nodrošināt tādu nākotni kādu viņš ir pelnījis? Pirmā kas to uzzināja bija mana māte,kas kategoriski bija pret to lai es dzemdētu. Otrais bērna tēvs,kas it kā šo ziņu pieņēma tā it kā nekas tur ievērības cienīgs tas nav. Kad biju 14 nedēļā mani bērna tēvs pameta. Māte uzstāja uz abortu,krusmāte uzstāja uz abortu,es kategoriski biju pret. Ar katru dienu man radās ar vien vairāk un vairāk bailes,ka es savu bērnu nevarēšu nodrošināt. Man asaras līja,bet es centos sevi iedrošināt,ka viss ir kārtībā un es to spēšu! (Paldies manas mamas māsai,ka mani atbalstīja). Man bija palikuši 17 gadi un tuvojās tas mēnesis kad man jādzemdē,es visu kas vajadzīgs bērnam biju sagādājusi pati,pampēri,gūltiņa,drēbītes. Un tad es sapratu,ka es spēšu uzaudzināt savu bērnu un nodrošināt ar visu kas viņam vajadzīgs. pienāca diena,kad es beidzot savu mazulīti sastapu,kad viņu man uzlika uz vēdera,es raudāju aiz laimes,glastīju galviņu,kad māsiņas gribēja mazo ņemt prom un saģērbt es lūdzu,lai pēc iespējas ātrāk viņas man mazo atdod atpakaļ. Slimnīcā es ik stundu klausījos viņa mazajos elpas vilcienos,jo gribēju zināt vai viņām ir viss kārtībā. No brīža kad man piedzima mazasi mana dzīve mainījās uz pavisam citu pusi,tad es sāku aptvert,kas ir patiešām īšta mīlestība,kad ir tā,kad tu esi gatavs atdot visu,lai tikai viņām būtu labi,lai viņs būtu paēdis,siltumā,apģērbts. Pašlaik manam mazulītim ir 2 gadi,es nespēju iedomāties dzīvi bez viņa,tās dienas,kad es esmu darbā un mans mazais bērnudārzā,kad esam šķirti tās liek ilgoties nežēlīgi pēc mana mazulīša. Jā es ar lapnumu saku es piedzemdēju bērnu 17 gados,audzinu viena un pilnīgi visā mazo nodrošinu! Pats burvīgākais ir pamosties no rīta agri agri uztaisīt brokastis un modināt mazo uz bērnudārzu,jo mirklis kad tu redzi mostošos smaidīgu sejiņu,kas tevi apskauj un iedod rīta buču,tas ir nenovērtējams mirklis un to es nepret ko mūžā nemainītu!

Jaunieši domā ooo jā sekss jau agrā jaunībā ir kruti,bet īstenīā,lai ar ko tādu nodarbotos ir arī jāpadomā par sekām,jābūt atbildīgiem. Jo jautājums būs viens-vai Jūs būsiet spējīgi savu dzīvi pilnībā izmainīt,vai spēsiet atvadīties no tusiņiem,skolas,draugiem un 24stunsas diennaktī,7dienas nedēļā uzņāmties atbildību par kādu mazulīt,kurš ir dāvāts Jums lai Jūs pasargātu viņu un rūpētos par viņu. Bet ne visi diemžel ir gatavi visu ziedot,tādēļ ņematies prātā vai Jums tas ir vajadzīgs,ja neesat tam gatavi?

No sākuma jau rakstīju,ka ja man būtu iespēja ko mainīt šajā situācījā,es nemainītu neko,JO mana dzīve ir izmainījusies un tagad es zinu,ko nozīmē īsta laime,kaut ir iziets cauri daudz pārbaudījumiem,bet tas ir tā vērts bijis.

614 4 107 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 107

0/2000

 31 gads, guļ ar nepilngadīgām, pietaisijis bērnus....un par to nekas...? Vot tas mani šokēja vairāk.

1 0 atbildēt

Raksts super, man bija līdzīga situācija ar manu māti, viss bija var teikt tāpat kā tev, tikai tas viss notika kad viņai bija 17/18 gadi, un es dzīvoju bez tēva visus savus 16 gadus... emotion  Raksts ļoti patika. 

1 0 atbildēt

nē, viņas māte to uzzināja 14.nedēļā un bija par abortu, kuram attiecīgi jau bija par vēlu. Tāpēc es to minēju. 

P.S. vēršoties pret mani izrādi cieņu un vismaz pārbaudi vai esi vispār pilnus vārdus uzrakstijusi.

1 0 atbildēt

Sekretāra palīgs ir labi apmaksāts darbs? emotion 

3 2 atbildēt

Katram savs viedoklis un uzskati, es labāk neizteikšos, jo nav vērts, bet man ir 20 un nav bērna. emotion

0 0 atbildēt
Es ar gribu mazo ar savējo emotion
0 0 atbildēt
Tas ir tik skaisti. Es esmu lepna par to, ka bērnu paturēji un uzņēmies visu atbildību. Es Tev novēlu patiesu, neviltotu veiksmi.
0 0 atbildēt
Prieks, par tavu drosmi un apņēmību. Vairak tādu meiteņu vajag, kas tiešām domā līdzi, kas nāks par labu bērnam un atdod visu, lai mazulim viss būtu. emotion
0 0 atbildēt

Ieviesīšu skaidrību mana mamma uzzināja pirmā tā bīja kāda7/8 nedēļa,visu laiku man skandināja,ka ir jātaisa aborts,bet 14 nedēļā kad no manis izšķīrās bērna tēvs  viņa jau bija zvanījusi savai ginekoloģei un sarunājusi,ak viņa man uztaisīs abortu.

0 1 atbildēt

Tieši tā!

0 1 atbildēt

Paldies tev par šo rakstu. Bija man trakais vecums, kas aizsākās ap 14 gadu vecumu... Tas bija foršs laiks - alkohols, tusēšana, meitenes, perversības, jauni draugi... bet es savām draudzenēm vienmēr biju teicis "nē", kad runa gāja par pārgulēšanu. Tas var izklausīties stulbi, ka ko tādu var iedomāties 14 gados, bet es izskatījos daudz vecāks un arī meitenes man bija vecākas. Un es joprojām nenožēloju, ka tolaik neizdarīju glupības. Paldies tev, ka liki saprast, ka ja es tolaik piekristu riskēt un pārgulēt, es varētu sabojāt dzīvi gan meitenei, gan sev. Līdz ar ko, es joprojām atceros tos laikus ļoti pozitīvi.

3 6 atbildēt

Bērns, kuru audzē vientuļais vecāks, 100% ir disfunkcionāls. Bērns nav redzējis, kādas ir veselīgas divu pieaugušu cilvēku attiecības. Ja vecāks strādā, mūžīgais laika trūkums veicina atsvešinātību. Zēnos tas paaugstina agresiju, meitenēs hiperseksualitāti. Cietumu kontingents 100% nāk no disfunkcionālām ģimenēm. Vientuļā māmiņa apmierina tikai savu egoismu, paturēdama bērnu. Smadzeņu skalošana bērnam būs pamatīga.

2 7 atbildēt

Mūsdienu jaunatnei nauda alkoholam un narkotikām ir. Bet paciņu ar prezervatīviem par 2 eur nopirkt nevar. emotion

Un pēc tam raudāšana cik viss ir grūti, neviens nepalīdz, vecāku atbalsta nav. Loģiski ka nav. Ja reiz bija tik gudri un pieauguši, lai tiktu pie bērna, tad lai arī ir tik gudri un pieauguši tikt galā ar savām problēmām.

2 7 atbildēt

emotion

1 7 atbildēt

Sapisi dzīvi netikai sev, bet arī savam bērnam.

PS. Pagaidi, kad bērns sāks iet skolā, kad viņam tajā galvā radīsies jautājumi - huļi, man nav sencis, huļi mani muča dzemdēja mani 17 gados utt.

Un tad varēsi viņam skaidrot cik kruti ir dzert un drāzties.

3 18 atbildēt

durrra *****a su*a utt

2 17 atbildēt

Jēbal. Atvaino, bet tādas meitenes kā tu, ir tādas ar kurām ja sanāktu iepazities es bez kauna un tā rupji pateiktu "Ej dirst" pirms vēl izskanējis vārds "čau"  Kāpēc? Vienkārši; jo bērns. Precīzāk svešs bērns.  Un tad ir tā jūsu viltība, ķipa: "uztaisiju bērnu no kautkāda dzērāja tusētāja un salašņas kas aizbēga, ko lai dara. hmm, Atradīšu kadu naivu nepieredzējušu puisi, izlikšos ka man viņš patik, un lai viņš strādā pelna un nodrošina SVEŠU BĒRNU!  Es vienmēr apsmeju tos tirliņus kas saiet kopā ar sievieni  kurai jau ir bērns, un visu savu laiku  un naudu tērē tam svešajam DNS gabalam. Protams, es neatbalstu ari tos dauņus kas uztaisa bērnu un tad vienkārši aizbēg. Pats sūdus savāriji, pats arī streb.  Mans uzskats: Es personīgi labāk visu mūžu nodzīvoju kā foreve alone, nekā jebkad satiekos ar sievieti kurai ir bērns no cita.  Vainu ir attiecības vispār bez bērniem, vainu ja ir bērns, tad tikai manējais ar manu DNS. Tam nebūtu nekas man žēl, ne nauda, ne mans laiks.

0 17 atbildēt