local-stats-pixel fb-conv-api

Mans neizdevies pašnāvības mēģinājums79

386 2

Sveiki, visiem lasītājiem. Pastāstīšu jums par atgadījumu no manas dzīves, varbūt kāds no jums jūtas, tā kā es jutos tad. Un šis stāsts palīdzēs neatkārtot manas kļūdas.

386 2 79 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 79

0/2000
Idiots
1 1 atbildēt
Nezinu, vai būtu baigi labā doma publicēt internetā, par to ka gribēji nomirt, jo bija tāds iemesls ka Tu domāji kā katrs 4.cilvēks .. Domā, kādam tas baigi interesē? 😕 Bet, toties beigas bija ļoti gudri uzrakstītas 😉!
0 0 atbildēt

Starp drosmi un stulbumu ir ļooooti šaura robeža

0 0 atbildēt

Cik skatos visi baigi depresivie palikuši

0 0 atbildēt

Kada starpiba ,izdomati vai ne.Pamatdoma nemainas.Uz emocijam ( pat nepamatotam) var sataisit meslus sev un savejiem ,ko velak bus janozelo visu dzivi...ja paliksi dzivs,bet ar veselibas problemam.

0 0 atbildēt
Atklāti dažreiz iedomājos pa to pašu uz 1min un tad salieku visu pa plauktieņiem un pasmaidu...
0 0 atbildēt

Dzīves jēgas meklētāji ... (kapēc ja neatrod dzīves jēgu, tad uzreiz uzskata ka ir jāmirst? pastulbi - ja cilvēkam nav naudas, viņš domā kā to dabūt, nevis kā palikt par bomzi... kaut gan pat bomži meklē naudu  emotion  )

Nav attaisnojuma pašnāvībai, kas mēģināja, tas nav vesels uz galvas. Visām normālām būtnēm ir pašsaglabāšanās instinkts pamatā. Pasnāvība ir vājuma izrādīšana, jo nevēlas neko darīt lietas labā (it īpaši jauns cilvēks). Bieži tie kas jau mēģināja padarīt galu, pēc laika to atkārto, jo jau ir izmēģināts.

par rakstu +, bet par rīcību.....

1 7 atbildēt