local-stats-pixel fb-conv-api

Mans narkotiku atkarības stāsts un šī stāsta beigas26

304 12

Šoreiz es pastāstīšu, kā es sāku lietot narkotikas, kā es iepazinos ar narkomāniem un pašās beigās būs, kā es atmetu narkotiku lietošanu!

Tātad viss sākās, kad es iepazinos ar nepareizo kompāniju, kura izmainīja manu dzīvi par 180 grādiem.

Iepazinos un iedraudzējos, pēc tam gājām kopā uz ballēm un beigās ... viņi man piedāvāja pamēģināt.

Nekas nebiju neko tādu mēģinājusi. Pirmo pamēģināju marihuānu un uzreiz atslēdzos.

Izrādījās, ka tas bija spaiss. bet ne marihuāna un tad kad es pamodos neviena nebija uz vietas un manu mantu protams, ka arī nebija.

Tad es viņus satiku un protams, ka viņi stāstīja, ka nav neko ņēmuši un pati esmu pazaudējusi visas savas mantas. Tas bija mobīlais telefons, naudas maks, dokumenti u.tt

Beigās pametu visu šo kompāniju, bet pēc laika uzradās cita kompānija un sāku ar viņiem kopīgi pavadīt laiku, jo negribēju būt viena visu laiku.

Tad pamēģināju vitamīnu, gan dzēru pulverīti jaucot iekšā tējā, gan laidu vēna un rētas palikušas ir vēl tagad uz manām rokām, kakla un krūtīm.

Pirmajā reizē viņi man ielaida uzreiz par daudz un es atkal atslēdzos, bet tagad tikai ar netīrām un saplēstām drēbēm. Mantas bija uz vietas, tikai somu es zinu, ka pati biju pazaudējusi. Tā arī somu neatradu un nezinu tagad, kur man viņa ir.

Esmu mēģinājusi vienu reizi arī heroīnu, bet efekta nebija nekāda. Protams, ka atkal man izmaksāja mana kompānija, kura zaga visu ko vien var un visu arī nesa uz lombardu vai arī kaut kur citur notirgoja.

Beigas:

Tagad nelietoju jau aptuveni pāris mēnešus un negribu arī lietot, jo negribu vairs bojāt savu veselību.

Braukāju pie narkologiem un ārstējos slimnīcās, kur man palīdzēja no šī visa tikt ārā.

Tagad varbūt man ir maz draugu, bet visi kur nelieto un tie ir paši labākie, kuri var būt.

Viņi zin manu dzīvestāstu un pieņem mani tādu, kāda esmu un viņiem vienalga, vai esmu lietojusi agrāk narkotikas vai nē.

Tagad esmu brīva no šī visa un protams, ka arī par šo visu pateicos saviem ārstiem un galvenais narkologiem, kas ar mani strādāja šo visu laiku, kamēr es ārstējos.

Sapratu, ka esmu un būšu pozitīvi noskaņota uz dzīvi!

304 12 26 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 26

0/2000
Malacis esi. Ticu, ka Tev izdosies. Tur laiks svarīgs. Skan traki, bet pat Tavā, šķietami vienkāršajā situācijā šis riska periods ir 10 gadi. Pēdējos gadus ir vairāki, kam tas izdodas.
0 0 atbildēt
vis ir pameginats exept sprices nafig .... zali visu laiku kuriju tagat tik ne nau laika... koks ari nekada vaina .... nevajag nekp .lietot bus ok dzive .. labak but vienam
0 1 atbildēt