local-stats-pixel fb-conv-api

Mana pieredze ar elektroniskajām cigaretēm.32

165 8

Šajā rakstā pastāstīšu jums, kas tad īsti ir elektroniskā cigarete, kā tā darbojas, kā arī būs aprakstīta paša pieredze. Visu šo pasākumu sāku pirms gada.

Raksts pacelts. Pievienoju video (paša filmēts). Ja kādam ir interese tad manā youtube kanālā ir daudzi video saistībā ar E-Cig.

165 8 32 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 32

0/2000
Es jau teicu-katram savs. Un jāatzīst, ka Club Edition nebija īpaši laba partija, bet Air Smoke visām elcig ir garantija, tā kā jebkurā gadījumā neviens bešā nepaliek. Tieši pretēji - ir iespēja garantijas rezultātā dabūt labāku bateriju! Un, lai būtu labs ietirgojums, nevajag rindu, kā pie Rimi kasēm, tādēļ tas, cik cilvēkusi esat vai neesat redzējuši, pilnībā neko nemaina lietas būtībā.
0 0 atbildēt

Pats arī pīpeju elektrisko  "iClear 16 vw/vv +iTaste LED Pro 1000 mAh''  līdzīga AirSmoke Tikai 2x lētāk dabūju par kvalitati sudzeties nevaru pīpeju jau 2 menešus  bez uzlades iztur pusotru dienu sķidrumi ar nav dārgi pareķinot kad es pīpeju parastas man menesī aizgāja uz cigaretēm aptuveni 60-80Ls Elektriskajai man sanāk kadi 15Ls menessī .

0 0 atbildēt

Man ir spēcīgs gribasspeks - es 20x dienā atmetu smēķēšanu :D

0 1 atbildēt

Vecim Ecigarete ir tas pats ,kas sievietei vibratorsemotion ..un vispar , nevajag nemaz sakt pipet ,velak bus janozelo, jamekle "knupitis"! Runaju pec savas pieredzes- pipet saku "velu", 20 gados, nu jau ar "knupiti" cinos 21 gaduemotion

1 2 atbildēt