local-stats-pixel fb-conv-api

Mana dienasgrāmata- 7.oktobris0

16 0

http://spoki.tvnet.lv/liktenis/Mana-dienasgramata-1septembris/768403">Sākums<<

http://spoki.tvnet.lv/liktenis/Mana-dienasgramata-6oktobris/771945">Skats atpakaļ<<

Gaisma! Pieceļos. Eju uz konkrētu vietu. Pa ceļam ieskatos pulkstenī. Palikušas 35 minūtes līdz pilnai stundai, bet kaut kas nav tā. Iedams ieraugu vēl vienu pulksteni. Ieskatos ciešāk. Tiešām kaut kas nav tā! Stundu rādītājs nezināma iemesla dēļ atrodas pozīciju tālāk, kā tas parasti mēdz būt. Skrienu pēc mobilā telefona, skatīties, cik ir pulkstenis. Redzu, ka nogulēju 40 minūtes celšanās laiku (nav brīnums, ka traucēja gulēt mammas modinātāji!). Sākumā ir apjukums, tad saprotu, ka jāpasteidzas, lai uzspētu uz autobusu. Brokastis izlaižu, bet zobu tīrīšana ir obligāta! Pirms iziešanas atminos, ka makā vairs nav daudz naudas (visādā gadījumā, nebūtu pieticis ceļam atpakaļ). Prasu vecākiem un izrādās, ka tēvs bija paredzējis, ka prasīšu naudu. Uzvelku zilu, ziemīgu jaku un dodos uz pieturu.

Pieturā nonāku diezgan laicīgi. Cilvēki vēl nav sapulcējušies un jāgaida autobuss. Ir drēgns, ļoti drēgns. Salst. Autobuss kavē.
Iekāpju autobusā. Dabūju vietu pēc otram durvīm, kā jau tas tagad ir ierasts. Šoreiz varu ērti iekārtoties. Aizmiegu. Pamostos. Aizmiegu un tā līdz laikam, kad sasniedzu konkrētu punktu, kad pielecu kājas, jo drīz jākāpj ārā.

Izkāpis no autobusa eju pretējā virzienā ierastajam, jo tur luksoforam ir zaļa gaisma. Pāreju pāri gājēju pārejai, gaidu nākamo. Bēdīgā kārtā, šai gājēju pārejai zaļā gaisma rādījās reizē ar tās (pāreja, kuru parasti izmantoju) pārejas gaismu. Rezultātā neko īpaši neieguvu, pat domāju, ka zaudēju. Eju. Kamēr eju pa zemi, tikmēr vēl nav tik šausmīgi drēgns, bet uzkāpjot uz tilta sals šausmīgi sāk "kost" degunā. Kāpēc sals kož degunā ? Man domāt, ka neesmu ziņkārīgs...

Nonāku koledžā. Skatos pulkstenī. Kaut kas nav kārtībā arī ar šo pulksteni. Tas rāda vairāk, kā 15 minūtes pāri veselai stundai. Rikšus dodos uz fiziku.
Nonākot fizikas kabinetā par laimi neko vēl neesmu nokavējis. Dabūju zināt, ka rakstīsim kontroldarbu. Sākumā apstulbstu, bet tad meklēju, ko varu atkārtot. Kaut ko atkārtoju, bet tas neko daudz nedeva. Kontroldarbs pēc izskata ir tāds pats kā iepriekšējais. Var izdarīt secinājumu, ka visi kontroldarbi būs tādi. Rakstu kontroldarbu. Neko nesaprotu. Blakus ir konspektu grāmata. Cenšos to pielietot, bet aptur fakts, ka nezinu un nesaprotu, ko meklēt. Tēma nepatīk, bet kā teica vecmamma:"Nepatīk tas, ko nesaprotu!" Tātad jārada skaidrība (varbūt radīšu to vēlāk...).
Laiks beidzas un kontroldarbi tiek savākti. Tad klausāmies garu, garu lekciju. Domāju, ka lekcija bija bezjēdzīga, bet tas nemaina faktu, ka to klausījāmies.
Līdz nākamajam pārim ir 20 minūtes. Domāju, ka varu paspēt ēdnīcā apēst brokastis, bet tur nonākot, secināju, ka neuzspēšu. Devos atpakaļ.
Latviešu valoda! Būs kontroldarbs, bet ne tagad. Pāra otrajā daļā būs. Pirmajā turpinām apgūt pareizrakstības pamatus un tad sākas otrā nodarbība. Līdz šim biju satraukts par kontroldarbu, jo uzskatīju, ka neies labi. Dabūjis kontroldarbu ķēros pie darba. Aptuveni to, ko zināju uzrakstīju. Ceru, ka ar to pietiks...
Pusdienas... Ēdnīcā gaidot rindā domāju, ka vēlēšos vistas fileju ar makaroniem. Nonākot līdz kasei redzu, ka makaroni izbeidzās... iztieku ar fileju, tomēr šķiet, ka jau būšu atēdies vistas filejas (jāsāk domāt, ko vēl var ēst...). Šī starpbrīža laikā aizeju līdz kabinetam, kur var dabūt izziņas (vajag izziņu bankai). Pieklauvēju, ienāku un saku labdien. Gaidu, kad jautās, ko vajag, bet nesagaidu. Tā vietā, "mudina", lai runāju. Izstāstīju, ka vajag izziņu bankai un iedeva parakstīt lapu.
Ierodoties matemātikas klasē, pamanu, ka kursabiedri jau ir te. Domas par to, ka nokavēju pāri sakāpj galvā, bet drīz izrādās, ka neesmu nokavējis, bet kursabiedri ienāca agrāk kabinetā.
Pārī turpinām apgūt funkcijas un tad arī sākam dažas analizēt(neskaitot to, ka līdz šim visas funkcijas arī analizējām). Pašvērtējums būtu tāds, ka tagad zinu labāk, kā pagājušo gad, bet vēl nesaprotu, kuros gadījumos ir kantainas iekavas, bet kuros apaļas...
Rasēšana! Būtu radies uzskats, ka kursabiedriem nepatīk rasēšana, bet uzskatu, ka priekšmets ir diezgan interesants (vismaz tagad, kad to māca normāli, salīdzinājumā ar pamatskolu). Pierakstījām jauno tēmu kladēs un praktiski pāris bija beidzies. Netika uzdoti darbi mājās, respektīvi, sestdiena brīva (rasēšanas darbus parasti pildu sestdienās)!
Ejot uz izejas pusi gāju garām kabinetam, kur dod izziņas un uz kabineta durvīm pamanīju jaunu zīmīti:"Izziņas bankai dodam tikai studentiem!"
Šī zīmīte lika sabīties...

Skats uz priekšu>>

16 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000