local-stats-pixel fb-conv-api

Mana dienasgrāmata- 18.septembris0

10 1

<<Sākums

<<Iepriekšējā lapa

Pamodos. Bet kaut kā dīvaini. Modinātājam skaļums bija uzlikts, bet skanēja klusi.
Brokastis! Vakar beidzās siers, ko lietoju. Šodien nav tā siera, bet ir cits. Tagad ir Krievijas siers(ja godīgi, tad neesmu pārliecināts. Esmu pieradis ēst Latvijas Krievijas sieru un tagad ieraugot Krievijas sieru šikā iepakojumā neesmu pārliecināts, ka tas ir tas pats, pat garšo savādāk- sāļāks). Paņemu sieru rokās un no spicākā gala sāku griezt ar siera nazi. Sākumā bija ļoti mazas strēmelītes un lūza. Sagriezu mazu kaudzīti strēmelīšu un sāku veidot radošu siera mozaīku uz sviestmaizēm.

Pietura. Laiks ir diezgan silts(un kas, ja tiešām vasara nāk atpakaļ ? Kā varēs mācīties tādā karstumā !?). Satiku kaimiņu. Nācās stāvēt. Autobuss bija pilns ar sēdošiem un stāvošiem (daļējpilns ar stāvošiem) cilvēkiem. Aizdomīgi ir tas, ka autobusā ir rakstīts, ka sēdvietu skaits ir tāds, bet pasažieru kopskaits ir par 18 lielāks. Bet! Ir citi autobusi, kuros kopskaits sakrīt ar sēdvietām.

Otra pietura! Eju pāri gājēju pārejai un nonāku zem tilta. Negaidīti ieraugu kaķi. Bet nevis vienkāršu kaķi, bet melnu ar baltu apkakli. Un ne vienkārši baltu pakrūti, bet viņam ir apgāzts pusmēness simbols uz krūtežas. Secinājums- šis kaķis ir mitoloģisks.

Koledža ! Nonākot koledžā vēl ir 20 minūtes līdz programmēšanas valodām. Ienākot pa durvīm, ieraugu bijušās iestādes klasesbiedru. Sasveicināmies un mēģinu uzsākt sarunu. Nedomāju, ka tas izdevs.
Nonāku līdz norādītajam kabinetam un gaidu. Gaidot izdomāju turpināt lasīt grāmatu, ko kādreiz biju iesācis lasīt. Grāmata ir diezgan interesanta. Atnāk pasniedzējs un ejam uz 4.stāvu. Šodien turpinām mācīties teoriju, bet sāk "niezēt rokas", jo vēlos kaut ko uzprogrammēt. Bet pirms mums sāka barot teoriju ar nedaudz piemēriem iz dzīves, pasniedzējs parādīja "Pascal" vidē uzveidotu programmu jeb spēli (šajā gadījumā). Spēli sauca "Kuģi". Tā bija skaisti noformēta un teica, ka audzēknis pirmajā kursā to uzrakstīja 2 nedēļu laikā. Pēc pasniedzēja jautājuma, vai kāds nevēlās nākt spēlēt, pēc neilga laika kāds atsaucās un atnāca. Viņš uzvarēja(ieraudzīju, atnācu un uzvarēju- tas tīri labi ir attiecināms uz viņu jebkurā jomā).
Informātika ! Reiz mums teica, ka šodien būs jāprezentē izveidotā prezentācija. Prezentācijai vēl man nebija izpildīts pirmais uzdevums un tad pasniedzēja teica, ka šodien vēl turpinām, bet jāpabeidz šodien. Pirmo uzdevumu arī šodien pabeidzu, daudz vai maz- vismaz visam ir bildītes un tas ir galvenais ! Kad otrajā uzdevumā vajadzēja pašam turpināt rakstīt par datortehnikas un tās programmatūras (u.t.t)attīstību pēc 1993.gada, sākumā nezināju, ko iesākt, tad izdomāju rakstīt par Windows 95 operētājsistēmu un beigās vēl uzrakstīju par "Razer"...
Kaut kā tā pagāja laiks koledžā šajā piektdienas dienā.

Lielveikals pretim koledžai. Vajadzēja rasēšanai B tipa zīmuli. Biju pārliecināts, ka man nav. Aizgāju līdz "Dominai", aizgāju līdz plānam, sapratu, ka neko nesaprotu un aizgāju turp, kur rādīja deguns. Apnika neziņā klīst un piegāju pie kārtējā plāna apskatīties, kur tad ir veikals, kuru vajag man. Kā jau parasti tas gadās, izrādījās, ka šis veikals ir lielveikala otrā pusē, bet pats biju veikala pretējā- tālākajā pusē. Tiku līdz šim veikalam un sapratu, ka te zīmuli nedabūšu un gāju uz "Prisma". Te bija zīmuļi, bet 2HB un HB, kuri nederēja (kāds var pateikt, ko nozīmē 2 vidējs zīmulis?). Par laimi, tajā brīdī atcerējos- mājās ir B tipa zīmulis, kuru esmu paslēpis.

http://spoki.tvnet.lv/liktenis/Mana-dienasgramata-21septembris/770489">Nākamā lapa>>

10 1 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000