local-stats-pixel fb-conv-api

Mana dienasgrāmata- 17.septembris0

10 0

<<Sākums

<<Iepriekšējā daļa

Kā šodien pamodos!? Par laimi modinātājs zvanīja, bet kā viņš zvanīja ! Man ir paradums koledžā visam nogriezt skaņu (tātad modinātājam arī), bet kad eju gulēt, to atkal uzgriežu. Un šoreiz biju sajaucis multividi ar modinātāju(tātad modinātājs skanēja minimālajā skaļumā vai maksimālajā klusumā). Bet biju arī aizmirsis izvēlēties velkamās drēbes (pēc principa - ceļos tā, lai man pietiktu laika paēst, izdarīt vajadzīgās lietas un doties), bija negaidīts laika kavēklis. Viss ir labi, kas labi beidzas. Virtuve. Vairs nebija nekāda siera, kurš man garšotu - siermaizes netaisīju, bet apēdu vienu maizi ar medu bez tējas (šoreiz efekts nebija tik labs, kā parasti - šoreiz atkal gribējās ēst).

Pietura. Pieturā biju diezgan laicīgi un ar visu biju apmierināts(kaimiņu nesatiku). Braucu uz koledžu.
Kāpēc šodien bija tik silts? Tūlīt jau būs beidzies rudens pirmais mēnesis, bet ārā ir vasara. Kā teica pasniedzēja: "Ārā atkal ir vasara, bet diemžēl jums jāsēž telpās."

Koledža. Pirmais, ko ieraudzīju, bija "Razer" austiņas, kas kādam bija apkārtas ap kaklu. Cik esmu ievērojis, tad, ļoti daudzi staigā ar "Razer" austiņām, tas mani liek justies interesanti. Pats esmu "Razer" fans, un vienu brīdi biju iekarsis, ka man vajag visu, ko dod "Razer" (tagad it kā tas ir atgājis), tēvs uzskatīja, ka "Razer" ir dārgs, jo brends un no produkta nekāda labuma. Brīdi jutos skumji, bet tagad, kad redzu, ka cilvēki man apkārt lieto "Razer", jūtos kā vidē, par kuru vienmēr esmu sapņojis. Vēl tagad, kad redzu kādu paejam garām ar "Razer" austiņām, sajūta, ka sapņoju, bet tas nu tā.

Informātika! Tā sākās ar lekciju par lapas formatēšanu un beidzās ar darbu MS word, kur mums vajadzēja formatēt tekstu un lietas. Iesprūdu (ne pārāk ilgi, bet iesprūdu) pie darbības, kur vajadzēja "izgriezt" doto. Domāju un domāju, bet nevarēju izdomāt, kur pie lapas formatēšanas un stiliem varētu būt komanda "izgriezt". Tad sapratu, ka tas, ko no manis grib, ir pavisam vienkārša komanda. Kā cilvēki mēdz teikt:"Viss ģeniālais ir vienkāršs."
Pirmā svešvaloda! Bija darbs ar darba burtnīcu. Vēl varu teikt, ka dotajā brīdī apgūstam vārdus, kurus varētu nezināt. Tas būtu tā - par pašu mācīšanos, bet ir kas cits, kas ir interesants par šo priekšmetu. Es vienmēr biju vēlējies mācīties iestādē, kurā notiek mācības pēc maniem priekšstatiem par mācīšanos - visi stundā ir mierīgi, ir klusums un visi mācās un IR disciplīna(līdz šim iestādēs, kurās mācījos nebija nekā līdzīga - skolēni "kāpa skolotājām uz galvas", bija šausmīgi skaļš troksnis, no disciplīnas nekā nebija, viss bija šausmīgi). Ko vēlējos, to arī ieguvu. Bet tas izskatās diezgan iespaidīgi! Ja tu neuzrunā pasniedzēju uz Jūs, tad tevi sabar un, ja lamājies, tad par tevi raksta ziņojumu direktoram un var "izlidot" no koledžas. Tas liek piedomāt pie tā, ko un kā runājam. Tālāk man būtu jautājums, ko nozīmē vārds "davai", kas ir ienācis no krievu valodas, jo pasniedzēja to izdzirdot šausmīgi apvainojās.
Pusdienas! Ēdnīca - šeit esmu agrāk, jo iepriekšējais pāris agrāk beidzās, kursabiedrus neredzu (secinājums- viņi ēd citur, varbūt "Dominas" "Čilī picā"?). Sagatavoju precīzu naudu filejai un pusdienas var sākties! Fileja ir tik pat milzīga kā vakar. Tātad - nevis tāpēc, ka esmu pastāvīgs klients, dabūju tik lielu fileju, bet tāpēc, ka koledžas kafejnīcā neskopojas, visi dabū normāli paēst.
Ceturtais stāvs! Pēc pusdienām uzkāpu ceturtajā stāvā un meklēju kabinetu, ko neatradu. Tad sapratu, ka 4.stāvā meklēju 322.kabinetu. Jocīgi!
Saskarsmes pāris! Esmu sapratis, ka šis priekšmets atšķiras no pārējiem. Ja citur runā pa vidu, tad būs sods, bet šeit ir savādāk, un pat tas ir diezgan saprotams. Stundas nosaukums - lietišķā saskarsme, tātad, par saskarsmes veidošanu nesoda. Bet šis ir priekšmets, kur var dzirdēt visinteresantākās un dīvainākās lietas. Piemēram, kāda ir vārda "лох" nozīme? Atbilde: люблю открывать холодильник (man patīk virināt ledusskapja durvis). Visi sāka smieties.
Vēsture! Pēdējais paris ir klāt ! Atliek to mierīgi atsēdēt un var darīt, ko grib. Mierīgi nesanāca, jo pāra beigās bija darbs ar mācību grāmatu - bija japadomā. Šeit es varu atkal teikt to, ko teicu pirms pāris nedēļām! RTK ir individuāla attieksme! Mēs visi rakstījām, bet ne visiem gāja vienādi labi. Pasniedzēja pamanīja, ka starp mums ir tāds, kurš vispār neko nesajēdz, un palīdzēja viņam.

Pietura! Tik tikko uzspēju (es tā domāju!). Pirms pieturā nonācu, redzēju, ka pie sarkanās gaismas stāv autobuss. Satraucos, ka tas ir vajadzīgais, bet, kad tiku pāri gājāju pārejai- izrādjās, ka nav. Gaidīju kādu laiku, bet pirms tam, protams, gāju apraudzīt kaķi, kura tur atkal nebija...
Iekāpis autobusā apsēdos priekšpēdējā rindā. Vienmēr, parasti pēc vecmammas ieraduma, es biju pieradis un sēdēju tikai priekšējās rindās, bet noteiktu iemeslu dēļ šoreiz un iepriekšējās reizēs nonācu aizmugurē. Tur ir pavisam savādāka atmosfēra, kā priekšējās rindās ...

Nākamā daļa>>

10 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000