local-stats-pixel fb-conv-api

3 dienas Gaiļezerā.38

879 1

Man ir tāda sajūta, ka internetā cilvēki dalās tikai par pārsvarā negatīvajiem iespaidiem, izejot no slimnīcas un pozitīvo paturot pie sevis ar sajūtu apmēram "kuram tas interesē", bet es jūtos TIK dzīva, ka pilnīgi gribas dalīties pieredzētajā ar visu pasauli.

Šis varētu būt tāds kā iepazīšanās raksts par to, kā ir gulēt slimnīcā un ar ko jārēķinās tur esot, kā arī īpaši sievietēm - iespējams, kāda vēl papildus noderīgāka informācija par tādu lietu kā laparoskopija.

Dažas bildes gan tikai no mājās pārvestajiem "pierādījumiem", jo uz slimnīcu dodoties man šķiet, ka labāk ir tā - jo mazāk mantu, jo labāk. Var ieslēgt seifā, bet par 7 eiro mobilo, ja to kāds nozags, vismaz nebūs žēl.

Ja ir jautājumi, jautājiet. Njā. Iet un smieties man vēl aizvien ir visgrūtāk.

879 1 38 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 38

0/2000

Zinu kā tas ir. Nebija mans nolūks sasmīdināt. :)

1 0 atbildēt

emotion 

1 0 atbildēt

Slimnīcās parasti iebildumi ir pret ēdienu. Nav iebildumi pret vienkāršiem ēdieniem, bet kāda suņa pēc pilnīgi vis ir pārvārīts. Lai arī kurā slimnīcā esmu bijis praktiski visur rīsi un griķi ir pārvārīti līdz gandrīz puras stadijai.

0 0 atbildēt

Es kad gulēju Londonas Croydon slimnīcā, tad tur nemaz nesalīdzināsi to pārtiku,ko mums šeit slimnīcā baro. 4 dienas kuras tur pavadiju,mums bija brokastīs vai nu auglis vai jogurts+ maizītes ar vistu, gaļu. Pusdienās garšīgas biezzupas+ lazanja, kartupeļi fri ar zirņiem utt, bija liela izvēle, un vakariņās parasti varēja izvēlēties ko grib, manā gadijumā es visu laiku ņēmu lazanju, jo bija šausmīgi garšīga. Un visu laiku palātā katram slimniekam bija atnesta krūze ar ūdeni padzerties.

0 0 atbildēt

hahha tadas krievushkas ir dzeligas maitas, gruti par normaliem cilvekiem nosaukt

0 0 atbildēt

nu no 5d līdz 1dienai bez rijamā bija grūti, bet nu pilnīgi saprotu, ka zarnas "atdotu savu"... Bet nu fakts tāds, ka, ja būtu ieslidinājusi kko kabatā, tad nebūtu pēcpuse piešpricēta un vēna izsūkta :D

0 0 atbildēt

arī fakts, bet es tik tā nelielu salīdzinājumu uzrakstiju par to kā mūs šeit baro un kā citas valsts slimnīcā.

0 0 atbildēt

nu man toreiz nācās gulet pēc dzemdībām un tad apetīte bija milzīga un biju laimīga,ka tur arī labi pabaroja, jo enerģiju vajadzēja visai dienai. Bet kad man vajadzēja Liepājas slimnīcā gulet, tad bija tā,ka man ar tām brokastīm nepietika un gāju papildus kafūzī ņēmu bulciņu vai salatus.

0 0 atbildēt

Viens jutājums: 

Tu maksāji par operāciju, vai tā bija valsts apmaksāta?

0 0 atbildēt

Baigi dīvaini, arī es kādreiz esmu paviesojusies pie dr.Lāča un man arī sirdī bija caurums, kas vairāk nekā desmit gadus atpakaļ aizauga. Pašu apmeklējumu gan neatceros, bet māte stāstīja, ka viņš esot gribējis mani likt uz operāciju galda.

0 0 atbildēt

Nu redzi. Maksas operācija- protams, ka ap Tevi ucinājās, ēdienreizes normālas. 

Mana radiniece arī bija Gaiļezerā uz operāciju, vajadzēja izgriezt miomu. Operāciju apmaksāja valsts. Pirmkārt, ārsti uz savu galvu  un bez iepriekšēja brīdinājuma izgrieza nevis tikai miomu, bet visu reproduktīvo orgānu sistēmu, tādejādi radot morālo šoku un izmaiņas organisma darbībā. Plus, operāciju veica nekvalitatīvi, kas radīja zarnu noslīdēšanu un nepareizu saaugšanu. Baroja ar it kā auzu putru,kas izskatījās vienkārši pēc pelēkas žļurgas. Klāt ne sviests, ne ievārījums, ne cukurs, ne kas cits garšai. Vienreiz trāpījos ciemos tieši uz pusdienlaiku - kad viņa atvēra to trauku un parādīja, kas jāēd, es gandrīz apvēmos. Un tā trīs r

0 0 atbildēt

Nu redzi. Maksas operācija- protams, ka ap Tevi ucinājās, ēdienreizes normālas. 

Mana radiniece arī bija Gaiļezerā uz operāciju, vajadzēja izgriezt miomu. Operāciju apmaksāja valsts. Pirmkārt, ārsti uz savu galvu  un bez iepriekšēja brīdinājuma izgrieza nevis tikai miomu, bet visu reproduktīvo orgānu sistēmu, tādejādi radot morālo šoku un izmaiņas organisma darbībā. Plus, operāciju veica nekvalitatīvi, kas radīja zarnu noslīdēšanu un nepareizu saaugšanu, radot problēmas ar gremošanas sistēmu, plus vēl nospiežot muguras nervu.  Baroja ar it kā auzu putru,kas izskatījās vienkārši pēc pelēkas žļurgas. Klāt ne sviests, ne ievārījums, ne cukurs, ne kas cits garšai. Vienreiz trāpījos ciemos tieši uz pusdienlaiku - kad viņa atvēra to trauku un parādīja, kas jāēd, es gandrīz apvēmos. Un tā trīs reizes dienā. Lieki minēt, ka radiniece to mēslu nevarēja ieēst, un sabeidza kuņģi ar to, ka sešas dienas dzīvoja bez pārtikas. Nesu viņai lakto jogurtus un banānus, bet māsiņas lielāko daļu konfiscēja sakot, ka nedrīkst.

Rezultātā, dzirdot vārdu Gaiļezers, sievietei metās acīs asaras, jo praktiski visa dzīve viņai tur tika sabeigta ārstu pašdarbības un neuzmanības dēļ.  Gribēja izgriezt audzēju, bet tika pie sabeigtas reproduktīvās sistēmas, muguras sāpēm un bojātas gremošanas sistēmas. Es drīzāk nosprāgtu, nekā brauktu uz Gaiļezeru. 

0 0 atbildēt

Īsti tā arī neesmu pajautājusi, bet cik saprotu pats aizauga, neatceros, ka kaut ko būtu darījusi vai zāles dzērusi, vienīgais, ko atceros ir, ka gāju uz ars, kur taisīja ultrasonogrāfijas kaut kādas.

0 0 atbildēt

Man tas pats, nu tiiiik dīvaini :D

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

jā vajadzetu atdalit latviksi runajoshos no krieviem, vinji meedz buut kaitinoshi un igni, nu labi ne vienmer, bet biezhi.

0 1 atbildēt