local-stats-pixel fb-conv-api

Latvieša mīļākā uzkoda otrs latvietis.87

426 27

Saskāros ar interesantu lietu , kārtējo reizi apstiprinājās teiciens-‘’latvieša mīļākais ēdiens ir otrs latvietis’’.

Satiku paziņu un sākām runāt par darbu , džeks ieminējās , ka viņu kolektīvs vienkārši ēd ārā , jo viņš ir viens no labākajiem darbiniekiem , saņem lielāko algu un ,protams, citiem skauž, tāpēc pret viņu tiek lietots psiholoģiskais terors. Pēc viņa stāstītā secinu, ka ja ko teiks pretī vai lieki sprēgās –dabūs pa purnu vienkārši un vienīgā  izeja ir vai nu gaidīt kamēr tos parējos atlaidīs, dēļ kārtējās štatu samazināšanas vai nu aiziet pašam. Kā jau parasti latviešu kolektīvos  visi tiek aprunāti aiz muguras un sejā tiek tikai pateikts kāds uzdirsiens, jo vairāk  kā jau parasti izglītības līmenis neļauj izpausties.

Pēc viņa stāsta sāku aizdomāties vai tiešām tā ir? Un nonācu pie secinājuma, ka laikam jau viņam ir taisnība, taču man nav ar ko salīdzināt, jo pārsvarā strādāju jauktajos kolektīvos ar krievvalodīgo īpatsvaru, precīzāk  no 100 cilvēkiem 10 labākajā gadījumā runā latviski un 7 ir latvieši , bet nav runa par to, bet gan par to ,ka varu mierīgi braukt ar muti kā gribu un ,lai kā es kādam nepatiktu, neviens nekad ,septiņu gadu laikā , nav mēģinājis ko panākt kādu fiziski ietekmējot, kaut gan ar  ntajām augstākajām izglītībām neviens nevar lepoties, labākajā gadījumā ar pamatskolas diplomu. Tad kas ir tas ,kas citām tautām liek izturēties pret otru kaut ar nelielu cieņu, bet mums galvenais ir otru pazemot un likt justies pazemotam un pašiem vienmēr domāt, ka esam tie labākie? Laikam jau tā mentalitāte pietiekami atšķirās , lai cienītu savus darba kolēģus, jo viņi ir tādi paši cilvēki kā jūs un katram gadās, ka uznāk melnie.

 

Un nevajag mēģināt visur izbraukt uz to ,ka domājat, ka esat labākie, arī citi ir cilvēki......



426 27 87 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 87

0/2000

video liek aizdomāties,jo lai gan esmu diezgan liels nacionālists,bet liela daļa taisnības tajā ir

3 1 atbildēt

Man ar darbā bija kolektīsa, kur bija gan krievi, gan latvieši, nezinu, vai kaut kur vēl ir tik satriecošs kolektīvs, tas darbs man riebās, bet negāju prom tikai kolektīva dēļ... ja cilvēks kādam nepatika, tad gan runāja par to, kā viņš uzvedas un kā strādā, nevis eu šis ir latvietis or krievs.

Bet tagad darbā man nākas sastapties ar kaut ko citu, kā pirmās klases skolēniem varbūt tik liels naids pret krieviem, saprotams, ka tās nāk no ģimenes, žēl. Vnk vajag dzirdēt to mazo bērnu komentrārus pret tiem diviem skolēniem, kas ir nākuši no krievu ģimenēm

2 0 atbildēt

atbildot uz CmpuM komentāru " KRIEVS!!! Pacan4iks joba !!!  Iesledz sm... " Pilniba piekritu emotion

1 0 atbildēt

Izlasot rakstu pats ar aizdomājos. Un nonācu pie secinājuma pats labākais ko katrs no mums var izdarīt ir censties kļūt labāks, un līdz ar sevi censties izmainīt šo pasauli uz labo pusi,neskatoties uz to kādas nacionalitātes vai ādaskrāsas ir cilvēks ir jācenšas viņam palīdzēt(protams ja ir tāda iespēja)! Jāsāk ar pašu mazumiņu, ir jācenšas pašam kļūt labākam un cilvēki mācīsies no tava piemēra! 

1 0 atbildēt

atbildot uz fcsanok komentāru "   atbildot uz donorvo komentāru " i... " Ja butu japienjem fakts, ka kadam ir jaiet prom no darba, tev forshak butu, ja aizietu tas, ar kuru ir grutak kontakteties,

1 0 atbildēt

arzemes it ipasi !!!!

3 2 atbildēt

karti paradit uz kurieni jaabrauc?

2 1 atbildēt

atbildot uz LINDROS komentāru " karti paradit uz kurieni jaabrauc? "

 

Tipa uz krieviju ? pfff...varbuut brauc pie saviem tautudeliem un meitam uz angliju ?Vai tu esi " PATRIOTS"  Katrs 2rais latvietis (18-23, 24-29 gadu vecs) sapnjo aizbraukt prom no latvijas uz arzemeem dzivot! Kur ir tavs patriotisms, Drizak es tev karti paradiishu uz kurieni TU aizbrauksi tuvakajaa laika !  

1 0 atbildēt

jau biju,paldies,3 gadus nodzivoju un nebija nemaz slikti,vismazam nebija jaklausas tados ka tu un tev ir taisniba tuvakajos gados taisos braukt atkal prom,atsutisu tev naudu autobusa biletei ,tikai uz otru pusi :p

1 0 atbildēt

patriotisms jau sen pazudis

1 0 atbildēt

atbildot uz Zakis18 komentāru " Tapat tevi tulitas te apedis CmpuM (taka nece... "

 

 +1 Jau IZDEEEDA :D :D :D Vismaz viens spoks mani saprot :) Ir tie kas UZSKATA sevi par krieviem, un ir tie kas UZSKATA sevi par latvieshiem. Un ir BIdlas, urlas, gopnjiki u.t.t. saka ka no vinjiem nav jegas.Ta nav taisniba, no vinjiem ir jeega, var atsradaat visas treninja kustiibas extremalos apstakljos, tikai bez boksa cimdiem :D ja kaut vinju ir 5, tapat ciinja sanak 1 vs 1, jo parejie vnk neiet klat. Tiem kas ir dabujis pizdi no vinjiem, nu juutu liidzi, bet kljuustat stipraki, beidzat dejot, dziedat, dzert, sakat nodarboties ar sportu, vismaz ar skraidishanu :D :D :D Pats intersantaakais ir tas, ja krievalodigais ir piedzeeries - fuu, nax, urla, u.t.t. Ja ir piedzeries latvietis, tad tas ir normali, no vinja janjem piemers, vnsh tapat vien nedzer, vinsh kko svin :D shi logika mani sit nost. Vel kkur redzeeshu raxtus par urlam, un komentarus KRIEVI - URLAS, tad sukas jums latvieshus speciali ar kameru safilmeshu, un salikshu spokos, redzeesim ko jus teiksiet! :D  

1 0 atbildēt

Ak, mans dievs, kāda starpība tautībai, katrā valstī ir kaudze kretīnu un katrā ir pa saujiņai normāli cilvēki, kuri neskauž ar melnu skaudību, nepūlās otru iznīcināt. Protams LV iedzīvotāji ir skaudīgi, jo ir mazāk vietas kur izpērties, tāpēc citus grūž nost. Un galu galā, visi cilvēki ir egoisti, lai arī cik liel prieks viņiem nav par citiem, bet  par sevi ir lielāks prieks. 

1 0 atbildēt
VIP avatarsVIP

atbildot uz CmpuM komentāru " Vergu tautai raksturiga mentalitate... Dze... " Kas pēc tautības esi Tu?

1 0 atbildēt
VIP avatarsVIP

atbildot uz VIP komentāru " Pilnīgi precīzi! Parasti to saka resnas, ne... " Plus forši bija pavērot klasesbiedru un skolotājas reakciju, kad pētījām VID Amatpersonu deklerācijas manas skolas un pilsētas domes administrācijai. Tādas sarkastiskas frāzes kā: "Nu skaisti", "O paskatieties, kā šitais pelna", utml. par cilvēkiem, kuru alga bija virs 9k gadā bija pārpārēm.

1 0 atbildēt

Nu huj zin

1 0 atbildēt

jau viens no iemesliem kapēc aizbraukt no šīs valsts uz visiem laikiem... ;(

2 1 atbildēt

man patīk šis - tev ir, man nav, tev arī nebūs. /tipisks latvietis/

1 0 atbildēt
Zin avatarsZin

PAlasam tvnet vai apollo komentaarus un tur, ja sanjem vairak par 200ls vai nejuuti kriizi, automaatiski esi iereednis, taukmuulis vai klikje :D Cilveeki taa megjina mierinat savas dziives neizdoshanos :)

1 0 atbildēt

kāpēc mēs asam riebīgi? jo mums nekas cits neatliek!  valstī 47% iebraucēju, bet mēs lai būtu laimīgi? jā, vidusmēra latvetis ir īgņa, bet nekad to neizrādīs, bet līdz kapa malai būs apvainojies par kādu piezīmi bērnudārzā. vienīgais kas mūsējiem ir labi, mēs mierīgi sēžam kaktā un klusējam, lai gan labprāt kādam iedurtu dunci mugurā/ tas nav sliki, jo vismaz ar visu esam samierinājušies. citur gan par tādām nejēdzībām lidotu bruģis, bet kas tad mums, "man ir labi tai sūdā kur sēžu"

1 0 atbildēt

Ko es tikko izlasīju? emotion

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »