local-stats-pixel fb-conv-api

Veltījums latviešiem ārzemēs54

1093 7

Izpildītājs Intars Logins,sadarbojoties ar reperi R.2.R.S. un dziedātāju Vladu Ivanovsku izdod kopīgu dziesmu - "Atgriezies",kas ir kā veltījums latviešiem ārzemēs.
Šī dziesma stāsta par to,ka nevienam nav tiesību vainot tos,kuri devušies tālu prom no Latvijas lai strādātu ārzemēs.
Katram bijuši savi iemesli,karam bijusi sava vajadzība to darīt un tikai retais to ir darījis aiz brīvas gribas,daudz biežāk aizbraukšana notikusi dzīves grutību dēļ.
Šī dziesma ir kā atgādinājums,ka gandrīz katram no mums ir draugi,radi paziņas ārzemēs un caur šo video viņi tiek uzrunāti,viņiem tiek nodoti sveicieni,
kā arī visi visi latvieši tiek aicināti atgriezties atpakaļ dzimtenē,jo šeit viņus gaida.



1093 7 54 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 54

0/2000

Kapēc mūžām? Es darbojos tagad nevis pa brīvienam dzerstos. stradaju lai ap 50 nebutu vairs jastrada. emotion Es domāju ka viss jau ir galvā. Ir atscirība tu katru dienu ej vienkārsi uz darbu vai tu ej uz darbu lai smeltos pieredz zināšanas sava veida. Kas atļāuj Darboties pasam sev. Un tad jau tikai izdomat ka to likt lieta. tepat spokos Jauka sadaļa PRAKTISKAIS SPOKS. Izejot cauri tikai 10 pirmajām lapām vismaz vienu lietu ko dariit un ar ko pelnīt var atrast. Tikai neviens jau negrib. Visiem viss uz paplātes priekšā jānoliek.

1 0 atbildēt

Es nestrādāju Maximā un ar algu varu izdzīvot un pašlaik nedaudz paliek pāri. Jāņem vērā, ka principā tas ir mans pirmais nopietnais darbs.

0 0 atbildēt

Es arii pats pabiju aarzemees 2 gadus,bet nu esmu LV ir daudz gruutak sheit,bet nekur nav tik labi kaa majaas emotion Arzemees protams ka viss ir daudz labaak,bet taka esmu sheit atradis labu darbu nekur vairs neskrieshu pagaidaam.

0 0 atbildēt

emotion laba dziesma

0 0 atbildēt
Aghh... sirds ietriiseejaas. ;( man Latvijas pietrūkt un katru dienu iedomājos. Vārdi iedeaali- autors vaardiem????
0 0 atbildēt
Ai ai ai 😕😢 pēc nedēļas lidoju prom atkal no LV.. neko darīt
0 0 atbildēt

Es gan atbliezu uz ASV novergot, lai nopelniitu prieks dziives latvijaa, veel jau tik bik te uztureeshos, kaadus pus gadu un aiziet back 2 LV ! emotion

0 0 atbildēt

Tu wannabe biznesmeni, atkārtošos - mūk prom lupatas!

0 0 atbildēt

Tur jau jāpiekrīt, vienīgās lietas kas ir dārgākas ir mājvieta ,cigaretes, alkahols un apdrošināšana mašīnai, bet pārtika ir praktiski lētāka ,tāpat kā sadziives tehnika ,masinas utt.

     
0 0 atbildēt

tad kapēc tu vēl neesi Anglijas pilsonis???

0 0 atbildēt

Fors domu gajiens-dzivot velkot no menesa lidz menesim ar 200 eur algu kur parejas eiro zonas ka minimums menesa alga ir 1200 bet tomer esi dzimtene. neka dzivot sev neka neliedzot,vnk dzivot ka tam jabut, bet arzemes.. un tie kuri iespraudis man acis ka darbs ir labi atalgots un latvijas dzive apmierina..nu tad atgadinasu ka vairakumam ta nav paveicies..

0 0 atbildēt

veltījums vergiem? veltījums sēņotājiem? emotion nedomāju, ka tiem kaut kas ir jāvelta.. es veltītu novēlējumu - "prātiņ, nāc mājas".

1 3 atbildēt

esmu uk atpkal netaisos, dziesma shtruntiga, baigi akcentu var just, esmu uk saticis krievus ar mazaku akcentu, kaa shiem latgaliem emotion

0 2 atbildēt

Stiprākie paliek.

2 4 atbildēt

Toties tās lupatas braukā mersedesos, dibina uzņēmumus, pērk mājas, -Tu debīls esi? emotion Ar laukstradnieka, vai izstabenes algu? emotion 

0 5 atbildēt

Mūk prom - lupatas!

3 9 atbildēt

Nu Bļe!!!! Rokas ir, galva ir pakustēties vari strada!!! Gribas halavu brauc prom. Agrāk sacerēja dziesmas par varoņiem tagad par dzīvē gļēvajiem kam vieglāk aizmukt.

0 6 atbildēt