local-stats-pixel fb-conv-api

The Walking Dead: Season 7 - Episode 1. Pārskats51

228 3

Sveiki spocēni!

SĀKŠU AR TO, KA RAKSTĀ BŪS DAUDZ 'SPOILER', ja vēl neesi noskatījies pēdējās - 6 sezonas sērijas un/vai 7 sezonas pirmo sēriju... Ieteicams nelasīt!

Cilvēku vārdus un pilsētu nosaukumus netulkošu rakstā (vismaz lielāko daļu). Un gramatika pieklibos, sadzīvo.

CIk no jums skatās The Walking Dead? Atbildat komentāru sadaļā :)

Kā jau zinat 23. oktobrī iespējams labākā un gaidītākā sērija visā The Walking Dead vēsturē, ja ne visā televīzijas vēsturē. Tātad tie, kas nezina. 6 sezonas beigās Riks ar savu 'bandu' beidzot satika Neganu par ko visi tik ļoti runāja un beidzot redz cik viņš ir spēcīgs un vīrs ar goda vārdu. Pat lielākā daļa tieši Riku ar savu 'bandu' (galvenie tēli seriālā) ir ļaundari un Negans ir tas labais, kas tikai alkst mazu atriebību, jo zaudējumi ko Riks uztaisija Neganam ir daudz, daudz lielāki (Gan pēc cilvēku skaita, gan materiālā skaita).

228 3 51 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 51

0/2000
Seriālu ir jēga sākt skatīties?
0 2 atbildēt

Seriāls jau sen ir par sūdu pārvērties! scenāristi kko tur domā vēl,bet tolka nav!  Un tad bļ...laiž pa  1 sērijai nedēļā lai tik būtu krutāk... Šī sērija nu na*uj vispār.. viņi visi izgāja cauri tādiem sūdiem tādām briesmām..  a te kkāds pi*ars ar bandu noliek uz ceļiem.. un tik močī nost korišus tur jau sen tam dolbanajam Rikam un visiem vajadzēja sacelties un slānīties poh..kas izdzīvos tas izdzīvos... nav tak vakarējie! Un tagad atkal vilks srano gumiju... pa 1 sēriju gadsimtās un tolka nebūs..Tas Glens Ķīnizers vispār besīja..  emotion  

0 3 atbildēt