local-stats-pixel fb-conv-api

South Park pārkāpj robežu344

1629 285
1629 285 344 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 344

0/2000

stuulbus par stiivu eervinu

0 0 atbildēt

Ir tā,ka šad tad tur ir pat labi jociņi. Bet pa lielam slima suņa murgi. Ir skaidrs, ka reliģiskos fanātus klausīt nevajag, bet ne jau reliģija vien tur tiek nevis vnk izsmieta, bet piesmieta televīzijā. Es arī sen principa pēc neskatos šo murgu, lai arī dažas sērija ir pat ok ;) Ja tik viņi atsijātu kādu labu jociņu, no tām sērijām,kas smieklīgas ir cilvēkiem ar krietni zemāku IQ :)

0 0 atbildēt

Nu par Stīvu bišku par traku, bet par jēzu gan man patīk :)

0 0 atbildēt

par to jezu +/- kko saprotu, jo tiem seriāla veidotajiem ir pašiem sava religīja or smthing :D

0 0 atbildēt

Pa retam paskatosSouth Park, bet nu tas ka Jēzus un vēl visādi tiek iesaistīti un nolamāti, mazliet pa traku ir.

Pa Stīvu nemaz to nezināju, un tagad vispār South Park ir kritis manās acīs

0 0 atbildēt

man kkā vienalga man patik dienvidparks recīgs muļtiks -

0 0 atbildēt

Holivuda teica: "This is southpark.." un viss. Jo vairāk cilvēki "heitos", jo trakākas būs sērijas.

0 0 atbildēt

Nu un? Tā ir multfilma - viss, ir izdomāts - un nejau tev spriest, ko viņi veidos, un publicēs. Ok, tie joki neapšaubāmi, ir diezgan slimi. Bet neskatoties uz to, pavēro viņu fanu pulkus, un cilvēkus kas apjūsmo šos, tā saucamos "jokus".. cmon - Pasaulē viens no skatītākajiem seriāliem, un ja reiz ar esošo situāciju var nopelnīt - šaubos ka viņi izņemot jēzu no sižeta, piesaistītu skatītāju pulkam tā pielūdzējus - viņiem tikuntā lielākai daļai nav TV!

0 0 atbildēt

Es skatos Dienvidparku,jau kopš kur tas laiks,bet tas ir ne vairāk kā televīzijas šovs,un nevajag ņemt uzreiz visu pie sirds.Kā piemēram par džindžeriem.

0 0 atbildēt

Nu bet pagaidi - kad viņi pārkāpj visu citu, tad neviens neko nesaka. Un, kad par to reliģiju cepjās ārpus multenes - realitātē, tad iznāk tā, ka uzzīmētas muļķības ir vēl jo vairāk necienīgas nekā situācijā sabiedrībā? Kur svētie baznīckungi ņem priekšā bērnus un dara vēl nez ko! Labāk ir cīnīties pret tādām, jau notikušām stulbībām, lai tās nenotiktu, nevis kā aizrādīt - ai ai ai, kas tad te sazīmēts! Gribi pateikt, ka tu baigais katolis esi? Ej baznīcā? Tik ļoti aizskāra tas, ko citi dara otrpus okeānam! 

0 0 atbildēt

 

...atradies boksa ringā cīnā pret Sātanu

Gribi noliegt acīmredzamo? Kam kurš tic un ja arī, tad šī cīņa turpinās jau ļoti, ļoti ilgu laiku. Te tikai to parāda "dīvaini jautrā" gaisotnē, jo Dienvidparkam ir jāparāda sižets par izsmiešanu, vardarbību, jo to neskatīsies, ja tur rādīs garlaicīgu vēstures stundu.. P.s. - tu tagad sakurināsi baaaaaigo ugunskuru, kur katlā vārīsies un viens otram uz galvas kāps Jēzuliņa pielūdzēji un Sātana piekritēji un tie, kuriem vispār vienalga, jo ne Dievs, ne Sātans neeksistē.

0 0 atbildēt

Pareizi dara, agri vai velu idiotismam ar ticibam tak jabeidzas ne?

0 0 atbildēt

tas ir south park dabā, un pe tam tā ir tikai mūltene who the hell cares!? ps. reliģika - mēsls

0 0 atbildēt

Nav ko apriet klasiku. Arii "slimajiem" kaadreiz gribas pasmieties ^^ 

0 0 atbildēt

Fuu labi ka daudzie debilie, pasistie, prāta iztukshotie neskatas to multeniti, ir ir pasaule parak daudz beszmadzenju lopu un tieši ši multene to parada..

0 0 atbildēt

to sauc par melno humoru, ir japrot skatīties uz lietām no arī cita rakursa nevis tikai tā ka tas ir, visam ir divas puses. vismaz kāds spēj pasmieties arī par nopietnām lietām. ieteiktu tev kadreiz paskatīties šo seriālu un varbūt iebrauksi par ko iet runa 

0 0 atbildēt

Nu, nezinu, kas te ir tik ļoti aizskarošs. Man savukārt liekas visas robežas pārkāpjoši tie sektanti, kas skraida apkārt pa ielām un dauzās pie durvīm, aicinot cilvēkus savā sektā. Tas ir pat ļoti slimi. Ja viņi nerspektē manas tiesības, kāpēc man būtu jāuztraucas, ka viņu svētums sāk menstruēt?

0 0 atbildēt

pff, mani nerausta, ka apsmej reliģiju, bet droši vien par Stīvu ir tiesa.. anyways viņu sērijas tagad paliek arvien nekvalitatīvākas un bezjēdzīgākas, tāpēc manuprāt tāpat ar laiku gaidāms krahs. 

0 0 atbildēt

Nesen vēl redzēju sēriju par to,ka'' ir labi ''izcirst lietus mežus ;(

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
« 8  9  10  11  12 »