local-stats-pixel fb-conv-api

Šie Tev ir jāredz!144

1146 15

Apskats par dažiem pēdējo gadu seriāliem, kurus esmu noskatījies un atzinis par ļoti labiem, vismaz manā skatījumā. Nezinu, kāpēc Latvijas televīzijās šos pagaidām nesastapt, varbūt nevar atļauties...?

Raksts ir pacelts, oriģinālais izveidošanas datums 24.01.12

... ... ...

Reklāma
Reklāma
Reklāma
1146 15 144 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 144

0/2000

game of thrones,walking dead un spartacus ir tie kurus pats esmu noskatijies.ar nepacietibu gaidu jaunas sezonas

0 0 atbildēt

Kur var latviski noskatīties?

0 0 atbildēt

Spartacus abas daļas un Terra Nova - ideāli seriāli :)

0 1 atbildēt

 

Spartacus: Vengeance ir kauna traips iepiekšējām 2 sezonām
0 2 atbildēt

Visi zināmi. Walking Dead nav izcisl seriāls, diezgan lēts pēc sižeta, veidots pēc komiksa. Acimredzamas dramaturģijas sakritības, pa visiem galiem spiežas laukā Amerikāņu kino polit-korektisms un jēlums.  Spartacus arī nav izcils seriāls. Vnk seks, asinis un sūdi lido :D. Terra Nova arī es neteitku ka ir izcils seriāls.  Game of Thrones ir pēc Džordža R. R. Mārtina fantāzijas romāna. Šajā sarkastā vienīgais seriāls vai pat labāk: Daudzsēriju mākslas filma, ir izcils. Izcili seriāli ir Downton Abbey un Scherlock. Kas pašlaik vāc kopā apbalvojumus pēc apbalvojumiem, nevis kkāds Spartacus. :D 

0 4 atbildēt

huiņa

0 4 atbildēt

LOL THE WALKING DEAD! Tik sierains un absurds gabals, pilns ar pilnīgām muļķībām un jēliem tekstiem, visi tēli ir tīri kaitinoši plus vini pat nespēj attīstīt pusi no tās visu viņu kopienas, sajūta tāda ka viņi vienkārši velkas līdz lai kādā darmatiskā momentā būtu kam nomirt. To seriālu augstāk par 4 tiešām var novērtēt tie, kam IQ līmenis tāds pats kā vienam no tiem zombijiem seriālā.

 

Spartacus un Game of thrones FTW tho

0 5 atbildēt
« 3  4  5  6  7 »