local-stats-pixel fb-conv-api

Psihopāta Pase - epizode 045

32 1

Sveiciens visiem mūsu sekotājiem, spokiem un spocēniem! :)

Iepriekšējā daļa: http://spoki.tvnet.lv/kinomuzika/Psihopata-pase-epizode-03/722220

Tiem, kas vēl nav lasījuši: http://spoki.tvnet.lv/kinomuzika/Psihopata-Pase-epizode-01/717390

No sirds atvainojos, par šo milzīgo aizkavēšanos, bet - MĒS ŠOBRĪD VEIDOJAM PAŠI SAVU MĀJASLAPU! emotion Tādēļ arī gadījās šis ieielgušais pāŗtraukums.

Lai vai kā, beidzot esam klāt ar jaunām epizodēm, idejām utt.

IEPRIEKŠĒJĀ EPIZODĒ:

Pirmā vienība tiek izsaukta uz dronu ražošanas iestādi, lai izmeklētu kārtējo negadījumu, kurā upuris tika sarauts gabalos. Inspektors Ginoza un Masaoka aizsāk tiez gan tveicīgu strīdu; kad Akane izprašņā Ginozu, viņs viņai pasaka, ka viņa ir muļķe, ja domā, ka pret izpildītājiem var attiekties kā pret kolēģiem.
Iestādes vadītājs zvēr, ka upuris cieta vienkāršā negadījumā, kurš diemžēl noveda līdz letālam iznākumam, taču pirmā vienība domā savādāk; viņi pamana, ka citi darbinieki terorizē vienu no iestādes darbiniekiem. Bez Sibil sistēmas, viņi nav spējīgi identificēt slepkavu, taču izpildītāji izveido pavisam traku plānu, kurš biedē Akani - un, portams, notver slepkavu.

JAUNUMS!!!!!

Ir izveidots jauns anime forums tieši animes faniem Latvijā! Šajā foruma ir iespējams atrast arī pāris mūsu grupas biedrus. Peivienojies un palīdzi mums popularizēt animi Latvijā! http://animeforums.scf.lv/

JAUTĀJUMS:

1)Vai būtu nepieciešams izveidot lapas socialajos portālos (facebook, draugiem.lv), kur būtu iespejams saņemt jaunumus, iespājams ar mums vieglāk sazināties un uzzināt daudz ko jaunu par animi?

2) Vai butu interese lasīt mangu latviesu valodā, ja mums izdotos nodibināt sadarbību ar grupu, kura tulko mangu latviski (vai vel labāk - savienot abas grupas kopā)?

Vēlejāmies tikai atgādināt mūsu sekotājiem, ka mēs esam latvieši, mēs veidojam savu valsti, savu kultūru, savu sabiedrību! MĒS VEIDOJAM SAVU VALSTI! Ko paši aizsāksim, tas arī mums būs. Mēs izvēlamies, ka prezentēsim Latviju pasaules mērogā. Mēs esam atbildīgi par savu valsti. Tā kā tiem, kas mums raksta tās visas neskaitamās vēstules, sakot, ka šis projekts nav vajadzīgs, jo ir daudzas citas vairāk nepieciešamas lietas - ejiet, dariet, veidojiet. Mēs šo daram tīri tāpēc, ka mums patīk. Mēs ziedojam savu laiku un visu šo veidojam. Mūsu Latvija, mūsu valoda. Ja nepatīk - vienmēr ir iespējams doties prom, vai vienkārši atmest visam ar roku, bet, lūdzu, paturiet savas negatīvās domas priekš sevis, ja jums nav attiecīgi argumenti, ar kuriem atbalstīt visas savas negatīvās un naidpilnās domas.

NEAIZMIRSTIET PADALĪTIES AR RAKSTU SOCIĀLAJOS TĪLKOS, LAI IEGŪTU CEPUMUS UN PALĪDZĒTU MUMS POPULARIZĒT ŠO PROJEKTU!



32 1 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000
Jua avatarsJua

Man patīk lasīt mangas emotionvarētu gan tūlkot emotion tikai ir uzreiz jāskatās kura nav iztulkota jo man pašai mājās stāv 3 mangas latviešu valodā emotion

4 0 atbildēt

Tas ir daudz, daudz sarežģītāk. Vajag labas runāšanas prasmes kā arī labu balsi, kurš katrs nespēs ierunāt tā, lai uzrunātu skatītājus.

1 0 atbildēt

Šāda doma ir bijusi vairākkārt, taču - vajadzīga augstas kvalitātes aparatūra, ļoti daudz cilvēku ar labām dikcijas spējām, un, ja vienkārši ierunā tekstu pāri orģinālajam (japāņu valodas versijai) tad stulbi izklausās, ja var dzirdēt abus. Tā kā būtu arī jāatrod veids, kā ierunāt ļoti labā kvalitātē. Daudziem cilvēkiem arī ir ļoti negatīvs viedoklis par ierunātām versijām (domāju, ka šeit visiem ir skaidrs kāpēc). Ar subtitriem ir iespējams apgūt jaunu valodu (ja dikti cenšas), iespējams uzlabot lasīt prasmes tiem, kam ar to vēl īsti tik viegli neiet, un nav jāraizējas par audio un video kvalitāti. emotion Ierunāt jau var - bet ne tagad, kad publika maza. Nevēlamies jaunos cilvēkus aizbiedēt prom ar šausmīgi ierunātiem animes video. emotion

1 0 atbildēt

MALAČI emotion

1 0 atbildēt