local-stats-pixel fb-conv-api

Psihopāta pase - epizode 035

40 1

Sveiciens visiem spokiem un spocēniem! emotion

Esam klāt ar jaunu rakstu un video! :)

Tiem, kas vēl nav lasījuši: http://spoki.tvnet.lv/kinomuzika/Psihopata-Pase-epizode-01/717390

Iepriekšējā daļa: http://spoki.tvnet.lv/kinomuzika/Psihopata-pase-epizode-02/720586

ĻOTI, ĻOTI CENTĪSIMIES AUGŠUPLĀDĒT VISAS EPIZODES LAIKĀ, PIRMS OTRĀS SEZONAS IZNĀKŠANAS! (10. oktobris, 2014). Sī iemesla dēļ arī Titānu Uzbrukuma epizodes nedaudz kavējas.

IEPRIEKŠĒJĀ EPIZODĒ:

Kougami joprojām atrodas slimnīcā, kur viņš atgūstas no Dominatora paralīzes; Akane aizsāk normālu darba dienu, pēc tam, kad viņa satika savus draugus un noskaidroja, kā klājas Kougami. Izpildītājs Tomomi Masaoka sadarbojas ar Akane, lai novērstu uzbruku lielveikalā, un tad, kad viņi atgriežas, Akane ietur kopīgu maltīti un aizvada sarunu, kurā Kagari cenšas atklāt Akanes īsto iemeslu, kāpēc viņa strādā tieši šajā darba vietā. Vēlāk viņa sasveicinās ar Kougami, kurš pastiprina viņas pārliecību, ka viņa pieņēma pareizo lēmumu ķīlnieku situācijā; viņa iesniedz savu atskaiti bez nožēlas.

NEAIZIRSTI IETEIKT RAKSTU SOCIĀLAJOS TĪLKOS, UN SAŅEM CEPUMUS!! emotion

Joprojām meklējam jaunus grupas biedrus, kuri ir gatavi aktīvi iesaistīties projekta attīstībā.



40 1 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Nu vecīt, ja tulkojums neapmierina (vai vēl trakāk - pašam savā valodā animi skatīties šķiet nepareizi), tad droši ņem un ej - tulko pats (vai skaties angļu/japāņu valodā). Mēs tulkojam no japānu valodas un cenšamies izveidot šos viedo vislabākajā kvalitātē, par to pretī nesaņemot neko, daram visu šo vienkārši kā hobiju. Mūsuprāt, tulkojums ir pietiekoši precīzs un pietiekoši augstā kvalitātē, lai apmierinātu gan mūsu pašus, gan mūsu skatītājus. Un, vecīt, ja no savas valodas kauns (vai vienkārši nepatīk), tad varbūt tev vajag pārdomāt savas dzīves vērtības.

4 0 atbildēt

Fuck the hell, yes. emotion

3 0 atbildēt

emotion 

Kad nākamā? 

0 0 atbildēt