local-stats-pixel fb-conv-api

Multfilmas apskats.2

20 5
Reklāma
Reklāma
Reklāma
Maša un lācis(маша и медведь) šis multfilmu seriāls ir diez gan populārs. Multfilmas stāsts ir par meitenīti Mašu kura sadraudzējās ar lāci un viņu dažādajiem piedzīvojumiem mežā. Pārsvarā Maša dzenā lāci un pārējos meža zvērus,radot nekārtību kur vien parādās un paniku nabaga samocītajiem zvēriņiem. Bet priekš bērniem multene ir pat ļoti laba(pieaugušo loģikai nesaprast)Maša un lācis ir kļuvuši par sava veida zīmolu jau ir iespējams nopirkt mantas ar multfilmas galvenajiem varoņiem,apģērbu,grāmatas u.t.t
Vāģi(Cars) Man personīgi šī multenīte ir zināma no galvas,jo mans puika viņu var skatīties, kaut 5x dienā un tāpat aizrautīgi sekot līdzi sižetam:D multenites stāsts ir par mašīnīti Zibensmakvīnu,kas pirmajā daļā apmaldās un nonāk nelielā nomaļā pilsētiņā kurā faktiski nekas nenotiek. Viņam ir jāsalabo ceļš,lai tiktu prom. Filmas laikā viņš pilnveido savas braukšanas prasmes un beigās piedalās sacensībās. Otrajā daļā vairāk rāda sacensības un to kā viņa draugi palīdz viņam. Man jau liekas ka Zibensmakvīns ir baigais egoists ,jo abās daļās vairāk domā tikai par sevi un tikai uz beigām nedaudz mainās. Arī vāģi ir populāri ar dažādām bērnu precēm. Parsvarā puikas līdz 7.gadiem cenšās izprasīt vecākiem kaut ko ar vāģu tematiku.
Princese Sofija(Sofia The First) multenīte par princesi Sofiju,kas sarunājās ar dzivnieciņiem un vienmēr palīdz nelaimē nonākušiem cilvēkiem. Katrā serijā notiek ,kau kas un izlabot to var tikai Sofija. Tāda kā žēlsirdīgais samarietis. Manai meitiņai patīk ļoti šī dziedošā mūžam nodarbinātā Sofija. Bet manuprāt multenīte pārāk uzsver to ka bērnam vienmēr ir jāskrien un kaut,kas jāpalīdz rotaļām laika nemaz nav. Arī Sofijas autori izdomājuši kavajag taču bērniem visu ar Sofiju sākot no matām beidzot ar trusenītēm..
20 5 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 2

0/2000

Man patīk! emotion Cilvēks vismaz cenšas, un viņam sanāk!

1 0 atbildēt
...
0 0 atbildēt