local-stats-pixel fb-conv-api

Kino mājaslapu slēgšana / Mans viedoklis100

260 5

Šorīt vairākos ziņu portālos ir raksti par likumsargu viņuprāt izdarītu 'varoņdarbu', kas ir divu mājaslapu cinemalive.tv un movieslv.com likvidācija.
Bet kāda jēga ir no šī ? Rakstā mans viedoklis par to kādi ir mīnusi šo lapu likvidācijai.


Sāksim jau ar to , kad šo mājaslapu pārkāpums bija , ka viņiem nemaz nebija licences , lai ļautu cilvēkiem straumēt šīs filmas, bet mājaslapas katru dienu apmeklēja vairāki tūkstoši cilvēku.
Šie cilvēki pavadīja laiku skatoties filmas, kuras bija iztulkotas un pat jaunākās filmas bija pieejamas ar latviešu subtitriem.
Es no šajām abām skatījos Cinemalive.
Filmu kvalitāte bija laba, arī mājaslapa bija droša, vienīgi bija reklāmas par kazino un tās rādījās 3 reizes. Tās bija mājaslapas ienākumu avots , vismaz tā bija droša , nevarēja noķert vīrusus.

Komentāros bija izskanējuši pārmetumi par to , ka maziem bērniem vairs nebūs kur skatīties multenes latviski. Kad bija šī mājaslapa mani brāļi, kuriem ir 5 gadi arī skatījās dažas filmas tur.
Youtube nav atrodamas daudz multenes latviski, tāpēc viņi skatās angliski , bet daļa nav nemaz oriģinālās ir parodijas , kuras bērnus pavedina uz muļkībām.
No Latvijas tā jau brauc cilvēki prom, drīz bērni runās angliski labāk , nekā latviski.
Arī es bērnību pavadīju skatoties filmas šādās mājaslapās ( drīz man būs 16 ) un savā ziņā angļu valodu arī nedaudz zinu no filmām, jau kopš bērnības.
Protams var vest bērnus uz kino , bet kino nevari pārslēgt filmu , ja atnāci , tad skaties visu. Uz bērniem tas nestrādā , jo viņiem viss apnīk ātri.
Arī pieaugušie , kuri dodas uz kino nevēlas maksāt par sliktu filmu.
Ir pieejami pakalpojumi Shortcut, Viaplay, Tvplay un pirms 2 gadiem Latvijā ienākušais Netflix, tomēr tas nav risinājums. Cilvēki nevēlas maksāt par to naudu.

Protams , ka filmu autoriem šīs nelegālās mājaslapas sagādā zaudējumus un galvassāpes, bet tā tas ir bijis vienmēr, ka tavu radīto saturu zags un ar to ir jāsamierinās. Tiks dzēstas un radītas vēl un vēl mājaslapas. To nevar apkarot.
Varbūt visu to laiku un naudu ko viņi tērē , tvarstot šo mājaslapu uzturētājus varētu ieguldīt lietās , kuras patiešām vajadzētu apkarot.
Filmas cilvēku dzīvei nevar nodarīt ļaunumu.
Un pat ja tiešām šīs apkarošanas mērķis ir tāds, ka cilvēki ies uz kino, tad viņi maldās.
Vai man dzīvojot laukos tuvumā ir kino ?
Tuvākais ir pilsētā, kas ir 25 km no manis , bet to remontē. Vietējā kultūras namā tiek sadarbībā ar Kinopunktu rādītas filmas, nākamā būs 'Paradīze 89' , vasarā izmantoju iespēju redzēt 'Ātrie igauņu puiši' , tomēr tas nav risinājums.

Es pati vēlos strādāt kino industrijā, varbūt es pati būšu dusmīga par to , ka manu saturu zog, bet es to vismaz padarītu pieejamu. Pēc 9 klases vēlos mācīties videooperatora profesiju ( tur viss ir iekļauts , kas saistīts ar kino ) un man ir jāzina jaunākās filmas un vispār kas tur tagad notiek , jo kino un vispār video lietas ir vienas no tajām industrijām, kuras mainās ļoti strauji. Kā to es tagad zināšu bez pieejas jaunākajam kino ?

Var izmantot ārzemju mājaslapas, bet tām nav uzticības, jo tajās ieejot tiek mestas citas lapas, kuras mainās ļoti strauji un tajā brīdī tu esi baigi sabijies, jo esi iespējamā vīrusa upuris.
Dailymotion ir droša lapa, bet tur nav daudz ko redzēt.

Ko no šī visa var pateikt - Nelegālā kino mājaslapu apkarošana ir bezjēdzīga un vispār nelegālo lietu apkarošana ir bezjēdzīga , jo cilvēki vienmēr atradīs veidu , kā no tā izbēgt. emotion

260 5 100 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 100

0/2000

Wait, what!? Viņi aizvēra cinemalive? Tur bija visas labākās filmas latviešu valodā, un lielākā izvēle. Ko viņi ar to grib panākt, cmonbruh.

1 0 atbildēt

Labprāt maksātu sakarīgas summas, bet ļoti bieži lai redzētu konkrētu filmu vai seriālu nākas kačāt torrentus, jo nav legālas iespējas manā reģionā to filmu redzēt.

Piemēram Band of brothers, vai Genertion kill. Labi seriāli, bet HBO ārpus Amerikas neļauj skatīties.

Tas pats Netfliks LV skatos Vikingus Norvēģijā tos nevaru skatīties.

Kad sakārtos sistēmu ar lielāko prieku maksāšu un nepiratizēšu

1 0 atbildēt

@Aptauja: Vai tu skaties filmas/seriālus online latviešu valodā bez maksas?

Cits variants: Filmas tikpat kā neskatos, ja nu vienīgi dokumentālās.

1 0 atbildēt

Drīz Youtube aizslēgs kā Vācijā. Lielākā daļa klipu tiks bloķēti. 

1 0 atbildēt

Torrentos jākačā. Jaunākās filmas un multenes latviski vai vismaz ar lat sub parādās diezgan ātri.

2 1 atbildēt

Es būtu ar mieru maksāt līdz pat 10eur mēnesī par iespējām skatīties filmas latviski, BET nedz viaplay, nedz tvplay (kas ir par brīvu ar reklāmām) nav lielu uzkrājumu, pārdesmit filmas, lielākā daļa neinteresē un pamatā vietējie raidījumi. Plus vislielākais mīnuss, ka tie, kam tiešām gribas skatīties latviski un kas var to atļauties nemaz nedzīvo Latvijā un saņemt uzrakstu ''autortiesību dēļ saturs jūsu valstī nav pieejams''? Nu paldies, tad nelegālās stream lapas faktiski ir vienīgā izeja. Izveidojiet tādu pakalpojumu, par kuru ir vērts maksāt un cilvēki arī maksās! Kādēļ tad spotify ir tādi panākumi? Galu galā, mobilā bezmaksas versija nav lietojama (par pc vēl var pastrīdēties).

1 0 atbildēt

@Aptauja: Vai tu skaties filmas/seriālus online latviešu valodā bez maksas?

Cits variants: Skatos angliski, jo latviski nav pieejams....

0 0 atbildēt

😊

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

@Aptauja: Vai tu skaties filmas/seriālus online latviešu valodā bez maksas?

Cits variants: neskatos vispār, jo negribās maksāt.

0 0 atbildēt

@Aptauja: Vai tu skaties filmas/seriālus online latviešu valodā bez maksas?

Cits variants: Labprāt skatītos, ja vien kaut kur būtu pieejams

0 0 atbildēt

Latviešu bērniem es varētu atgūt visas mūltfilmas kuras ir tik tiešām pieejamas DC++ SERVERĀ ne būs jā skatās angliski vai krievu valodā un tas būs viss bez maksas proti jūs paši varat sameklēt tas ir tik vienkāŗši kā atverot kolas pudelīti.

0 0 atbildēt

Mūsu tauta Latvija,latvieši vienu pret otru ir tik riebīgi skaudīgi briesmīgi nīdētāji un jā Man ir filmas viss visādas kuras es esmu lādējis DC++ torrentā no inperial.net bet tie laiki pagāja un inperial.net ne ļauj piekļūt viņa tīklam laikam viņi sevi ir no bloķējuši tādēļ kāds ir nodevis cinemalive.tv veidotājus tādēļ varbūt viņi to ir izdarījuši man pašam ļoti patik cinemalive.tv katru dienu māsas bērni skatījās mūltfilmas tagad mēs esam pārgājuši uz DC++ TUR VIENREIZ VAR KO ATRAST

0 0 atbildēt

Sveiki!Jūs esat aizmirsuši vienu DC++ pasaules līdera serveris ar vairākiem simtiem serveriem pa visu pasauli kas atbalsta vairāk ka 100.000 cilvēki vai pat jau vairāk pēc moderzācijas pirms 18 gadiem DC++ parādījās LATVIJĀ un Latvijas serveris un tas radīja ne pārspējamu  failu apjomu vairākos TB kurā ir filmas latviešu valodā 20 gadu laikā kas ir bijis pa Latvijas kanāliem piem LMT TV3 utt protams TV6 to laik ne bija tādēļ tas atkrīt un jā protams arī ir tādas filmas kuras tik tiešām ir rakstītas uz HD dekodera un tie faili ir DC++ iekšā ja jūs būtu mazliet gudrāki tad jūs izmantotu DC++ hobus vienā no tiem ir niks razor2000 tanī ir vairāk kā 9 TB ar filmām latviešu valodā kas ir papildināts pēdējo 20 gadu laikā un ne runājot arī par seriāliem piem akomanda amulets dr.hauss lellu nams izlausanas utt tas ir viss bez maksas niks ir anonīms viņa paša persona esitence līdz šim nav zināma ja pat valdība gribētu viņu noķert ne noķertu jau 18 gadus latvieši izmanto DC++ protams torrents ir laba lietab et viņš ne var dot to ko cilvēki grib dabūt tikai DC++ un jā tur ir vīrusi tikai tāpēc lai DC++ pasargātu no tāiem ka valsts vīriem un līdz šim viņiem nav izdevies slēgt tas pat nav iespējams viņu atbalsta puse pasaules lietotāju.

0 0 atbildēt

Nemaz nezinaju ka tadas majaslapas eksisteja, bet es ari nemaz nekad nebiju iedomajies meklet.

0 0 atbildēt

@Aptauja: Vai tu skaties filmas/seriālus online latviešu valodā bez maksas?

Cits variants: .

0 0 atbildēt

Ja tev nepatīk reklāmas un baidies no vīrusiem uzstādi AdBlock. Viņš padara neredzamas visas reklāmas un neļauj atvērties, kā tu rakstā pieminēji, jaunām cilnēm, kuras mainās nepārtraukti.

0 0 atbildēt

filmu skatīšanās nemaksājot nevienam nerada nekādus zaudējumus, tie kuri varēs atļauties samaksāt tie arī samaksās, varbūt kāds kas filmu skatijās bez maksas, to ieteiks kādam kurš var atļauties samaksāt un tad viņš aizbrauks uz kino un samaksās. 

Žēl ka cilvēki ar galvu nedraudzējas. 

torenti ir parasta reklāma. maksājot tāpat dabūsi labāku kvalitāti nekā nemaksājot. 

0 0 atbildēt

lielie zaglēni ierunājās, cik no jums ir samaksājuši par mūziku kuru klausaties ? 

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »