local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc BESĪ 'Ugunsgrēks'125

1568 34

Sveiki, Spocēni!

Šoreiz raksts par pašmāju produktu "Ugunsgrēks". Kādreiz arī biju viens no šī seriāla skatītājiem,bet nu ir ''mazliet'' piegriezies un nolēmu padalīties ar jums.

Šobrīd savos ekrānos redzam 11. sezonu,bet drīz jau arī sāksies 12.sezonas filmēšana.

Šīs visas būs manas pārdomas,par to,kāpec BESĪ ''UGUNSGRĒKS''



1568 34 125 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 125

0/2000

Man vinš besī ,jo ugunsgrēku taču pats var uztaisīt pa savai modei - lielu vai mazuemotion

4 0 atbildēt

Aktierspēle bieži vien atgādina skolas teātra pulciņu emotion

4 0 atbildēt

MAN ATKAL LIEKAS, PILNĪGS STULBUMS, KA TAM LEONAM VISAS DRAUDZENES NOMIRST, UN ČALIS NEMAZ NEPĀRDZĪVO ATROD CITU. VIŅAM PO**J! emotion JAU PAŠĀ PIRMAJĀ SĒRIJĀ NODEGA VIESNĪCA AR VISU VIŅA SIEVU, KO NEVIENS NEZINA, TAD TUR BIJA TĀ TUR, AIZMIRSU UZ M BURTU KAS UZPRAGA KAZAS, TA BIJA VEL TAA TUR ELIZABETE KURA LAIKAM SAJUKA PRATA UN IELIKAAS PSIHENEE, NEE TAA BIJA CITA, BIJA VIENA PIRMS TAM VINA TUR AR TIEM ZIRGIEM NEMAAS TAA LAIKAM SAJUKA PRATA, AI KAROCE PILNIIGS SVIESTS emotion emotion emotion VISAS SIEVAS NOMIRST emotion

6 2 atbildēt

Nemaz nerunajot par to ka seriala logikai nav vietas. Sakuma Gatis ar Ediju kaujas par ievu, pec tam jau ta ir bijusi tikai izliksanas lai dabutu viesnicu? ok.

3 0 atbildēt

vispār tādu čerņu neskatos emotion

3 0 atbildēt

Vartu teikt to,ka ugunsgreka vislaik tiek prpogandets alkohols,bnav serijas,kur kads nedzertu.

Un tgd vel ta šmakovka :D

4 1 atbildēt

Kāda velna pēc tu tagad kritizē ugunsgrēku? Nepatīk - neskaties un nedomā par to....

8 6 atbildēt

Patiesība kad es pirmoreiz paskatijos šito seriālu , es to sviestu sapratu uzreiz un nodomāju, Cik trulam idiotam jābūt lai skatītos ko tādu? ,bet tad izrādijās ka tādu ir neiedomājami daudz.

Un tad es sapratu kādēļ latvijā mēs tik sūdīgi dzīvojam, tas ir tādēļ , ka ir pārāk daudz ir tie iepriekš minētie.

3 1 atbildēt

Man piemēram kretinē, ka viņi zvana caur tiem saucamajiem "dummy phones" un sāk zvanu un paiet viena sekunde masimums un otrs jau ir paspējis atbildēt uz zvanu. 

2 0 atbildēt

Izbesi tas ka vini visu velk garuma 

2 0 atbildēt

ja besī, tad neskaties! itkā holivudas filmās netrūktu nejēdzību.

šo seriālu iesaku skatīties ar alus vai vīna glāzi rokā un tv3 playā visas sērijas pēc kārtas, lai nav lieks čakars.

2 0 atbildēt

Es neskatos Ugunsgrēku, ar vienu sēriju man pietika, lai saprastu, ka tēlojums no visiem aktieriem tieši šai seriālā un sižets vispār ir samākslots, pārspīlēts, ļoti nedabīgi.

BET mani samulsināja, pat varbūt sadusmoja rakstā 4. punkts, jo autors ir ļoti neglīti izteicies. Meitenei ir potenciāls kaut vai tāpēc, ka viņai ir TIKAI 13 gadi un šī viņai ir lieliska iespēja gūt pieredzi, lai augtu profesionālajā ziņā un iegūtu jaunas lomas. Vai tu, autor, 13 gados filmējies kādā seriālā?

2 0 atbildēt

Mēsls, ne seriāls. Riebjas kaut ko pat dzirdēt par to sūdu.

2 0 atbildēt

 Shut down this sh...

2 0 atbildēt
Runājot par Aņu, manuprāt priekš 13 gadīgas laba aktierspēle, tādā nejauka un pretīga meitenīte, tieši tāda, kādai vajadzētu būt Helēnas meitai.
3 1 atbildēt

Tas čalis nevarēja paņemt žaketi no krēsla, tāpēc uzbūra no zila gaisa to! XD

2 0 atbildēt
Mani Ugunsgrēks tracina.
2 0 atbildēt

Nu johaidī! Visi tādi kritizētāji un seriāla nolicēji. Sūds tāds un sūds šitāds! Jautājums! Ja Jums "Uguns Grēka" nīdējiem šis seriāls tik ļoti besī, tad kā Jūs zināt par tajā notiekošo?? Nepatīk - NESKATIES!!!!

Latvieša mentalitāte - apdirst cita darbu, nogānīt, nozākāt, bet pats jau neko labu neizdarīs! Riebjas lasīt šādus kritizējošos rakstus! Liels TREKNS mīnuss

4 2 atbildēt

Skatos "UgunsGrēku" jau kādu laiku aktieru dēļ, jo latviešu aktierus tā jau reti var redzēt tie, kuriem nav iespēju apmeklēt teātra izrādes. Tā kā Latvijas televīzijas nepārtraukti pārraida tikai ārzemju filmas un seriālus, bet par mūsu pašu radīto aizmirst (Kā piemērs jau sen apnikušais Kevins, kurš jau gadiem viens pats sēž mājās. Labāk būtu parādījuši mūsu pašu jauko un mīļo "Ziemassvētku jampadraci", lai iepazīstinātu ar tautas kino klasiku tos, kuri par tādu pat nenojauš), skatos "UgunsGrēku", jo aktieri ir labi, neatkarīgi no tā kāda līmeņa seriālā tiem jāfilmējas.

Ja par šo sacelta tāda jezga, tad kālab nesākt runāt par ctiem, kuri, manuprāt, ir vēl trakāki par šo? Tagad sācies "Viņas melo labāk", vai kā nu viņu tur sauc. Pietika ar pāris sekundēm, lai nobrīnītos par to, cik šausmīgi samāksloti aktieri runā un tēlo, nemaz nerunājot par aktrisi Alisi Polačenko, kurai vispār vajadzētu atņemt tiesības uzstāties publiski. Tās, protams, ir tikai manas domas un prātojumi par šo tēmu.

2 0 atbildēt
Tad vēl par 6. Vienā sērijā kaut kāda zaglene bija aizstiepusi pāris pudeles no gunāra bāra. Nākamajā ainā pudeles bija tajā pašā vietā, kurā stāvēja sākumā...
1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »