local-stats-pixel fb-conv-api

Kaitinošākās šausmu filmu klišejas33

657 3

Šausmu filmu žanrs ir pilns ar kaitinošām, pilnīgi neloģiskām un simtreiz redzētām klišejām, kas filmas padara pārāk paredzamas un nebaudāmas. Šajā rakstā esmu uzskaitījis manuprāt 12 kaitinošākās šausmu filmu klišejas.

657 3 33 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 33

0/2000
Parasti šausmenēs izdzīvo viens cilvēks
2 0 atbildēt

ja? Paklupt un rāpot 100 metrus, kaut gan celis pat nobrāzsts nav? Pff.

2 0 atbildēt
Lasīju un atminējos Maksima Galkina parodiju par šausmu filmu klišejām. Žoltije tjulpani emotion
1 0 atbildēt

6. usa ir ļoti populārs atpūtas veids. 1980.gadā, kad nogruva sv.helena kalns, 40km rādiusā savācās ļoti daudz bojāgājušie, pie tam, pārīši, jo izvēlējās atpūsties nekurienes vidū.

1 0 atbildēt
Šausmu filma ir sarežgīts žandrs , tāpēc ļoti reti tiek novērtēta visaugstāk . Grūti pieškirt ideju . Piemēram "nepareizais pagrieziens 2" ir labs piemērs . Daudzi spoki to ir skatījušies . Atzīstaties , ka otrā ir labākā ? atčkirībā no visām parējām , otrā intrigēja ar atbilstoši atvēlēto budžetu . Savu pretīgumu kompensēja ar to , ka mirst cietumnieki kas daļēji bija to pelnījuši , daļēji paši bija mednieki , bija nežēlīgi un tiem bija stimuls skraidīt pa mežu , jo daļa negribētu tiktu nogalināta , bet daļa gribēja kļūt bagāta ... Tā ir neparastas situācījas radīšana .
2 1 atbildēt

+ par rakstu, BET, ja pēkšņi viss mainītos - būtu citādi notikumi, jauni sižeti, vai tad gadījumā cilvēki nečīkstētu, cik iepriekš viss bija labāk un cik tagad ir sūdīgi?   emotion 

4 3 atbildēt

es ceru,ka 4 bilde neatbilst tekstam,jo filmā viņam tika ievadīti dūmi,kas lika viņam mainīt domas un likt sadalīties.

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt