local-stats-pixel fb-conv-api

Greznā "Ugunsgrēka" viesnīca..37

818 1

Gribēju uzrakstīt par to, kas seriālā "Ugunsgrēks" šķiet vienkārši nesakarīgs. Es saprotu, ka tas ir seriāls un tiek rādīti galvenie aktieri, bet tomēr..

Tālāk sekojošais ir vienkāršas domas, jo ir saprotams, ka nevar visu nofilmēt reālistiski (citādi nav interesanti), nevar pievērst uzmanību visiem sīkumiem, jo latviešiem ar tiem seriāliem ir kā ir (labi, ka vēl tā).

Kāpēc nekad nerāda kaut dažus viesus, vismaz tajās sērijās, kad stāsta, ka visi viesnīcas numuriņi ir pilni?

Viesnīcas numuriņi ir samērā dārgi, bet pat tas nenodrošina to, lai šveicars vienmēr būtu vestibilā un uzraudzītu, kurš un kad ienāk, aiziet, zog konfektes un atslēgas..

Zenta - istabene jau kuru reizi kaut ko izdara ne tā, bet viņu tāpat patur darbā. Tad tas tāpat kā īstenībā nozīmē tikai vienu? Latvietis darbā pieņems pazīstamu cilvēku, kaut gan nejēgu, bet nemeklēs kādu prātīgāku - ka tikai "savs cilvēks".

818 1 37 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 37

0/2000

ciest nevaru ugunsgrēku,tipisks zemākā,neizglītotā,slāņa seriāls,kuriem truli joki,liekas smieklīgi!

1 0 atbildēt

Tas pats arii ir virtuvee, kaads sakars tur ir logs ja taa atrodas starp vestibilu, gaiteni uz kafejniicu un kafeiniicu emotion

1 0 atbildēt

Latviešu " Game Of  Thrones" emotion

1 0 atbildēt

Ari tas,ka ,kadi tik notikumi taja viesnica nav bijusi ? Reali ,tur tad neviens kaju nespertu tur. emotion

1 0 atbildēt
Ko gaidoji no pašmāju meksikāņu sriaļaužu ka :-D
1 0 atbildēt

Ja Ieva būtu šāvusi, ttad uz viņas rokām/drēbēm butu šaujampūlveris un tas būtu jāpārbauda, bet to izmeklētājam nevajag, lai kadu pasludinātu par vainīgu

1 0 atbildēt
Man riebjas Ugunsgrēks. Dumja padarīšana.
1 1 atbildēt

Zin... tā ir tāda īpaša latvijas režisoru attieksme pret to ko viņš dara un rāda cilvēkiem. Ne visu protams, bet ir viena īpašā daļa. Savulaik esmu piestrādājis seriālu uzņemšanas laukumos un saskatijies visādus zilus brīnumus. Turklāt visbiežāk tas nav budžeta jautājums, bet vienkārša nevēlēšanās pakustināt pakaļu vai smadzeni. Es pieņemu ka režisors dzīvo kautkur savā iedomu pasaulē un var tādus "sīkumus" nepamanīt, un tieši tapēc ir asistenti kuri šo procesu it kā uzmana. Ja asistens ir jauniņais, viņš ļoti cenšas, seko visam līdzi un norāda uz dažādām ainu loģikas nesakritībām vai vizuālajām atšķirībām. Savukārt ja asistens ir jau ar pieredzi, viņš vienkārši klusē kabatlakatiņā un izpilda rež. norādijumus. Piem. ja iepriekšējā aina ir bijusi lauka vidū pie koka un pēc scenārija darbība turpinās tajā pašā lokācijā, tad uz režisora - "a davai, tālāk filmēsim tur pie upītes, tur skats glītāks" - asistents nekurnēdams visu komandu pārvieto uz norādīto vietu jo zin, ka iebildumu gadījumā visbiežākā atbilde būtu: "bet tas tak ir tikai kīno..."

0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

nu ko jūs emotion tak labs seriāls emotion

0 0 atbildēt
emotion
0 0 atbildēt
Ugunsgrēks ir tāds mēsls!
1 5 atbildēt