local-stats-pixel fb-conv-api

Ceļojums rokmūzikā: Queen6

80 0
Reklāma










80 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 6

0/2000

Labākā grupa ever, bet tavi spriedelējumi gan tādi interesanti - It kā ievadā saki, ka ļoti patīk šī grupa, bet lasot komentus par albumiem rodas sajūta, ka tomēr ne visai patīk. Tāds negatīvisms valda. Īsumā tavus komentus var raksturot tā - Dziesmas ir vai nu nebaudāmi mēsli vai arī nenormāli nodrilēti un apnikuši. :D

Manuprāt Bohemian Rhapsody ir visu laiku labākā dziesma. Esmu to dzirdējis man liekas 1000 reizes un pats trakākais ka nepanīk :) Jo vnk izcils gabals, bez komentāriem.

8 0 atbildēt

Eh, super, Queen paliek mana mīļākā grupa, jau no agras bērnības. Un es domāju vislabākais ko radīja šī grupa ir Bohemian Rhapsody, un protams Merkūrija balss.

6 2 atbildēt

Spēcīga grupa. Merkūrija balss bija vienreizēja, Meja ģitāras partijas ari nepārspējamas. Grupa vnk LEĢENDAS.

2 0 atbildēt

qeen man atgādina bērnību, un tēti, kurš vienmēr klausījās oldschool. pati nefanoju par šīm vecajām grupām, bet tās cienu tēta piemiņai. ļoti iespiedies atmiņā, kādu 4 gadu vecumā ļoti bieži skanēja living on my own, lkm jau šī būs mans favorīts

1 0 atbildēt

Jā, Hot Space ir par daudz deju mūzikas. Taču vari papētīt to dziesmu koncertversijas - skan daudz dzīvāk, līdz ar to arī labāk. Jo īpaši Back Chat.

1 0 atbildēt