local-stats-pixel fb-conv-api

Ceļojums rokmūzikā: Queen6

80 0

Ar šo grupu gan jau daudziem cilvēkiem saistās Merkūrijs, AIDS, We Will Rock You un We Are The Champions. Jā, Queen ir leģendas, bet tas nenozīmē, ka visi viņu ieraksti ir labi. Tomēr kopumā šī būs viena no manām mīļākajām grupā, par spīti viņu 80to gadu kritumam.

80 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Labākā grupa ever, bet tavi spriedelējumi gan tādi interesanti - It kā ievadā saki, ka ļoti patīk šī grupa, bet lasot komentus par albumiem rodas sajūta, ka tomēr ne visai patīk. Tāds negatīvisms valda. Īsumā tavus komentus var raksturot tā - Dziesmas ir vai nu nebaudāmi mēsli vai arī nenormāli nodrilēti un apnikuši. :D

Manuprāt Bohemian Rhapsody ir visu laiku labākā dziesma. Esmu to dzirdējis man liekas 1000 reizes un pats trakākais ka nepanīk :) Jo vnk izcils gabals, bez komentāriem.

8 0 atbildēt

Eh, super, Queen paliek mana mīļākā grupa, jau no agras bērnības. Un es domāju vislabākais ko radīja šī grupa ir Bohemian Rhapsody, un protams Merkūrija balss.

6 2 atbildēt

Spēcīga grupa. Merkūrija balss bija vienreizēja, Meja ģitāras partijas ari nepārspējamas. Grupa vnk LEĢENDAS.

2 0 atbildēt

qeen man atgādina bērnību, un tēti, kurš vienmēr klausījās oldschool. pati nefanoju par šīm vecajām grupām, bet tās cienu tēta piemiņai. ļoti iespiedies atmiņā, kādu 4 gadu vecumā ļoti bieži skanēja living on my own, lkm jau šī būs mans favorīts

1 0 atbildēt

Jā, Hot Space ir par daudz deju mūzikas. Taču vari papētīt to dziesmu koncertversijas - skan daudz dzīvāk, līdz ar to arī labāk. Jo īpaši Back Chat.

1 0 atbildēt