local-stats-pixel fb-conv-api

4 šausmīgi kinofilmu lāsti48

1125 2

Kas varēja iedomāties, ka šīs filmas prasīs tik daudz upuru un vai tiešām to pastrādājuši ļaunie gari vai tās vienkārši ir sakritības...?

Citus manus rakstus meklē šeit

1125 2 48 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 48

0/2000

Nezinu vai taa ir sakritiiba,bet agru vai veelu nomirs vissi sso filmu daliibnieki,un tavi beerni vai mazbeerni varees likt spokos rakstus talaak par laastiem kas apvij ssiis filmas.Vienvardsakot bla bla bla bla raksts ne parko.

3 3 atbildēt

Interesesanti ko redz  bērns, kad viņu filmē 'tādā šausmenē kā poltergeists?

0 0 atbildēt

Filmas komponists vai tomēr scenārists?

0 0 atbildēt

pareizi ir helter skelter ;)

0 0 atbildēt

Atvaino, nenoturējos, izsmējos par '"bombardēšanu" 4tajā punktā :D ...tā ir, ka pārāk daudz paļaujas uz googles tulkotāju :) tas drīzāk bija terora akts, bumbas eksplozija, jo ... IRA aka Īru republikāņu armija.. nu teiksim tā..

1. IRA nav armija mums pierastā izpratnē, ar attiecīgo bruņojumu un ekipējumu, tēlaini izsakoties visdrīzāk var pielīdzināt/salīdzināt, vai novilk trauslas paralēles ar mūsu "meža brāļiem" pēc otrā pasaules kara u.c. "neoficiāliem" brīvības cīnītājiem ;)

2. Ja tā ir tā viesnīca kuru es domāju... tad tas viss notika Lielbritānijā un ja tas notika Lielbritānijā, tad, ja atmiņa neviļ, vienīgā armija kura vispār pasaules vēsturē (uz doto mirkli) ir bombardējusi kaut ko Lielbritānijas teritorijā ir Vācijas :D

...šā vai tā :) velreiz atvainojos, par "piekasīšanos" un sirdsmieram, kā arī ne tikai sirdsmieram, bet man vispār raksts kā tāds patika ķer plusiņu :)

0 0 atbildēt

Manuprāt, pie vainas varētu būt filmas mākslīgi radītā gaisotne. Negatīvais pievelk negatīvo un otrādi. Saprotams, ka ja cilvēki, kur strādājuši pie šādām filmās veidošanas laikā ir daudz domājuši par konkrētajām negācijām notiek kaut kas briesmīgs. Domus spēks vienmēr ir pastāvējis un no tā nu nekādigi neizbēgt.

0 0 atbildēt

3. - Romans Polanskis, kpc lai nebūtu vnk Romanskis? emotion (6. rinda)

0 0 atbildēt

Ar nepacietību gaidīšu arī otro daļu emotion

0 0 atbildēt

+-Tev par šo rakstuemotion

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

eh, fufelis.

0 1 atbildēt

lielisks raksts!

1 2 atbildēt
charles manson.... man patik viņš ar savām dūdiņām...
0 1 atbildēt

fufelis!!!

0 6 atbildēt