local-stats-pixel fb-conv-api

Stiprāks par spaisu!42

625 21

Pasauli jau kādu laiku, kā sērga pārņem jauna veida narkotika, tā ir bezmaksas, tā ir piejaama praktiski pilnīgi visur un efekts ir patiešām ilglaicīgs. Nē, nesapriecājaties mazie narkomāniņi, nav nevienā vecāku pagrabā neviens uzgājis jaunu formulu "dabiskajai atlasei". Šij jaunajai narkotikai ir vairāki nosaukumi, bet atpazīstamākais ir "Putinofka" ( no latīņ. "Manpšamgrūtidomāttādēļmanpatīkskrietpakaļ")

PUTINOFKA:

Lietošāna: parasti tiek uzņemta cauri ausīm un acīm no masu dīleriem, kas šo "vielu" izsniedz regulāri, skaļi un daudz. Pēdējā laikā ir sākta pat īpaša sintēze, sakarā ar dažām politiskām aktivitātēm, kas ir novājinājušas ierastās formulas efektu.

Iekšējais efekts: lietotājs iegūst nepārspējamu sajūtu, ka uz šīs zemes ir sūtnis, lai kalpotu augstākai varai, nē, nē tās nav halucinācijas, tā parasti ir noteikta valsts un vara. Bet šiem priekiem ir savi mīnusi. Lietotājs parasti zaudē jebkādas patstāvīgas domāšanas, dialoga veidošanas un uzklausīšanas spējas. Ilglaicīgi lietojot manāmi izzūdi intelektuālās spējas.

Ārējais efekts jeb tas ko redzam mēs: Lietotājam parasti ir izteikta sajūta, ka visur kur viņš atrodas ir viņa mājas un jā nav, tad tur tā ir jabūt. Izteikta vēlme sazināties savā valodā, kas ir itkā līdzīga pasaulē zināmai valodai, bet tomēr tiek izkropļota un degredēta. Īpaši izteikta patika pret sarkanām lietām, it īpaši ja tās plīvo, un lielākajai daļai nepārvaram vēlme pēc etanola uzņemšanas, nav svarīgi kā, cik un kur. Daži lietotāji mēdz būt izteikti skaļi un agresīvi.

Kā to apstādināt: apstādināt to varam tikai mēs visi kopā. Mums ir šie indivīdi jāuzņem ar mierīgu prātu un sapratni, jācenšas mierīgā veidā viņiem atvērt acis uz to, ka pasaule eksistē arī ar skaidrām acīm, jo kā nekā visi mēs esam cilvēki, tikai daži ir krituši cilvēcīgai vājībai.

Šī nav ne politiska reklāma, ne nacionāla nostāja, ne arī narkotiku reklāma!

Šī ir viena sazāļota jenota ziņa citiem, ar pārveidotu skatu uz šodienu.

625 21 42 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://es
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 42

0/2000

Paga, neb'utu vienkāršāk Vodka? :D

0 0 atbildēt
Nice :D
0 0 atbildēt

Idiots.

0 2 atbildēt

 "tā ir bezmaksas" spaiss nav bezmaksas, tas ir lēts, bet ne bezmaksas

0 2 atbildēt

>>>chiitaks

Es Jūs neapsaukāju, bet uzrakstīju pēc kā rakstītais izskatās. Ja kļūdos, tad sorrī :)

0 3 atbildēt

Šitais supermēsls izskatās ir rakstīts ar tāda idiota rokām, kas balsojis par Vienotību (Putina Eģinstva latviešu izpildījumā) vai Zatleru.. emotion

.. kopš TVnet iegādājies spokus, šitādi politiskie mēsli parādās arvien biežāk :(

0 7 atbildēt

Tu nekad nebusi zurnalists, bet ja kadreiz tomer busi, labak neiesniedz sadu rakstu, slikti bus.

1 10 atbildēt