local-stats-pixel fb-conv-api

SpokuPavaara desmitgades plāns71

1000 14

Pulksten 12:00, kad saule bija pacēlusies augstākajā punktā, tā maigi sildīja Ģertrūdes baznīcas jumtu un tās saules stariem spīdot cauri krāšņajām baznīcas vitrāžām, lika krāsainiem saules zaķīšiem rotaļīgi spēlēties pa veco baznīcas dēļu grīdu. Taj’ pat laikā SpokuPavaars, neticami dzīvespriecīgs tika redzēts Baznīcas ielā 31, pie plastikas ķirurģijas klīnikas.

Viņš rikšiem skrēja pretī parādes durvīm un viņa elsieni izklausījās pēc bizoņa, kas bēg no vilku uzbrukuma. Ar smaidu viņš esot atspēris vaļā durvis, rokā tam bija iežmiegts melnas ādas koferis, kuru, viņš sargāja kā savu dzīvību. Novilcis virsjaku, neizlaižot koferi no rokām, viņš to nodeva garderobistam. Uz viņa jaunā paštaisītā, baltā krekla, kuru rotāja grezns uzraksts „SpokuPavaars”, garderobists pamanīja divus sarkanus punktiņus krūšu zonā. Tie bija asiņojoši krūšu galiņi, ko viņš ieguva braucot trolejbusā pa bruģi pāri VEF tiltam. Viņa apvēlušās krūtis tajā brīdī kratījās tik ļoti, ka tas izraisīja asiņošanu.

Uzskrējis augšā pa kāpnēm uz ķirurga kabinetu, viņš ar plašu vēzienu atvēris vaļā durvis, kas ķirurgam lika tā saraukties, ka viņam nokrita brilles uz galda. SpokuPavaars neievērojot nekādas pieklājības normas, steidzīgi piesteidzās pie galda un uzlika koferi uz tā. Tad valdīja divu minūšu klusuma brīdis, jo viņš ar saviem tuklajiem pirkstu galiem mēģināja izvilkt mazu atslēdziņu no savas šaurās kabatas, kas bija domāta, lai atslēgtu koferi. Nopilot pāris sviedru lāsēm viņš beidzot izvilka atslēdziņu. Kamēr viņš slēdza vaļā koferi, ķirurgs konstatēja lielu daudzumu šokolādes aiz viņa nenogrieztajiem nagiem, kas izraisīja nelielas aizdomas. Kad koferis tika atslēgts, SpokuPavaars to lēnām atvēra, viņa actiņas iemirdzējās spožāk kā polārzvaigzne un ķirurgam šis skats atgādināja kādu pirātu filmu, kur filmas beigās tiek atvērta lāde ar zeltu un pirātu sejas rotā dzeltenais atspīdums no zelta. Tad SpokuPavaars nesteidzīgi pagrieza atvērto koferi pret ķirurgu un smaidot sacīja: "Dakter, beidzot dabūju naudiņu tauku atsūkšanai, varam sākt operāciju nekavējoties!!" Bet punktu aizdomām, ka te kaut kas nav tīrs pielika SpokuPavaara smaids, kas uz sejas bija uzmeties pēc kofera atvēršanas, tas izskatījās, lūk šādi.

1000 14 71 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 71

0/2000

bljin, izteereeju daudz laika tev atbildeet, un tieshi tad, kad tieshi visgaraako, ko esmu tev rakstiijusi suutu, vinjam jaatsiepj kaajas un jaatsaka nosuutiit.

awesome.

Re, tavas naakotnes tehnologijas.

0 0 atbildēt

kads war izskaidrot , kas ir ar to pavaaru. es laikam kaut ko esmu palaidis garam.

0 0 atbildēt

Nu nezinu , vinjam vajadzeetu atstraadaat sabiedriksaa darbaa, proti gatavot kaadaa skolas eedniicaa 

0 0 atbildēt

Vajadzēja atstāt viņa ēdienu rakstus un receptes ! emotion

0 0 atbildēt

kaut kāds sviests

0 0 atbildēt
SpokuPavars nav cienigs, lai par vinu rakstitu literaturas dailjrades...
1 2 atbildēt

nu i tu piesejies, chalis visu mierigi un sakarigi paskaidro bet tu nenem galva un turpini braukt auguma.

tas ir zemiski, tu radi sajutu ka vispar nelasi komentu, vnk spontani kadu kkama vaino.

2 3 atbildēt

Nezinu vai taa ir visiem vai tikai indiviidiem, tachu man nekad saits nav ljaavis iekopeet tekstu komentaaru boxaa nez kaapeec, jo protams, ka attaptos kaut ko garaaku saglabaat.

Kaapeec uzreiz augstskolaa? Savus peedeejos 3 skolas gadus nomaaciijos UK. Vinjiem tur ir savaadaaka sisteema (peedeejaa treshajaa gadaa izveelas 4 priekshmetus, ko gribi maaciities uz peedeejiem diviem) (un tad plusaa veel obligaatie priekshmeti) Un vinjiem tur ir kaadi 5 or so maaciibu priekshmeti visas skolas laikaa, kaadi LV nekad nav bijushi. Taatad nemeloju arii. :)

ee, a tu katras 10 minuutes manaa profilaa ienaac? Jo pati paskatiijos kas tur daraas un veicu dazhus korektojumus tikai tagad, un hopaa, tu jau v kurse.xD

0 2 atbildēt

Tu laikam pat neizlasi visu liidz galam. Tikko teicu, ka spokos neesmu lai liktu rakstus, te tos tikai skatos, lasu un noveerteeju. Kad veelos izpausties, tad to daru daudz dazhaados veidos, un internets vienkaarshi nav viens no tiem. Katram savs, vai tam ir tik gruuti noticeet?

1 3 atbildēt

Mani priecee, ka vismaz tev shii diskusija sagaadaa jautriibu, jo es tai neredzu jeegu.

P.S. Es nekad neteicu, ka man ir baigie raksti. (veel viens tavs izmakshkjereejums) Tas, kas tur ir, ir samests, lai kaut kas tur vnk buutu, un tas viss bija vairaak, kaa gadu atpakalj, tad vienkaarshi izdomaaju, ka nav jeegas likt kaut ko peec taada principa, un likshu kaut ko tikai tad, kad no taa redzeeshu kaadu iespeejamiibu vai vajadziibu.

Arii tas, ka man pashai nav varenu rakstu nenoziimee, ka nevareetu saprast, kas ir iecieniits.

Bet nu parasti jau shaadi notiek. Kad vairs nav ko atbildeet, tad sienas pie taa, kas nav saistiits un ir aarpus teemas.

Cik tipiski, apsveicu.

0 2 atbildēt

Paarbaudi veelreiz meloshanas koncepciju. Tas, ko es rakstiiju ir tas, ko redzeeju, kas kaa jau teicu ir viena un taa pasha malshana daudz jo daudz reizes.

Arii par zagtajaam recepteem savu viedokli jau izteicu, tachu tu uz paareejo gan nemaz natbildeeji. Kas veel?

0 2 atbildēt

nav tāda vef tilta,ir gaisa tilts uz Brīvības ielas

1 10 atbildēt
« 1  2  3 »