local-stats-pixel fb-conv-api

SpokuPavaara desmitgades plāns71

1000 14

Pulksten 12:00, kad saule bija pacēlusies augstākajā punktā, tā maigi sildīja Ģertrūdes baznīcas jumtu un tās saules stariem spīdot cauri krāšņajām baznīcas vitrāžām, lika krāsainiem saules zaķīšiem rotaļīgi spēlēties pa veco baznīcas dēļu grīdu. Taj’ pat laikā SpokuPavaars, neticami dzīvespriecīgs tika redzēts Baznīcas ielā 31, pie plastikas ķirurģijas klīnikas.

Viņš rikšiem skrēja pretī parādes durvīm un viņa elsieni izklausījās pēc bizoņa, kas bēg no vilku uzbrukuma. Ar smaidu viņš esot atspēris vaļā durvis, rokā tam bija iežmiegts melnas ādas koferis, kuru, viņš sargāja kā savu dzīvību. Novilcis virsjaku, neizlaižot koferi no rokām, viņš to nodeva garderobistam. Uz viņa jaunā paštaisītā, baltā krekla, kuru rotāja grezns uzraksts „SpokuPavaars”, garderobists pamanīja divus sarkanus punktiņus krūšu zonā. Tie bija asiņojoši krūšu galiņi, ko viņš ieguva braucot trolejbusā pa bruģi pāri VEF tiltam. Viņa apvēlušās krūtis tajā brīdī kratījās tik ļoti, ka tas izraisīja asiņošanu.

Uzskrējis augšā pa kāpnēm uz ķirurga kabinetu, viņš ar plašu vēzienu atvēris vaļā durvis, kas ķirurgam lika tā saraukties, ka viņam nokrita brilles uz galda. SpokuPavaars neievērojot nekādas pieklājības normas, steidzīgi piesteidzās pie galda un uzlika koferi uz tā. Tad valdīja divu minūšu klusuma brīdis, jo viņš ar saviem tuklajiem pirkstu galiem mēģināja izvilkt mazu atslēdziņu no savas šaurās kabatas, kas bija domāta, lai atslēgtu koferi. Nopilot pāris sviedru lāsēm viņš beidzot izvilka atslēdziņu. Kamēr viņš slēdza vaļā koferi, ķirurgs konstatēja lielu daudzumu šokolādes aiz viņa nenogrieztajiem nagiem, kas izraisīja nelielas aizdomas. Kad koferis tika atslēgts, SpokuPavaars to lēnām atvēra, viņa actiņas iemirdzējās spožāk kā polārzvaigzne un ķirurgam šis skats atgādināja kādu pirātu filmu, kur filmas beigās tiek atvērta lāde ar zeltu un pirātu sejas rotā dzeltenais atspīdums no zelta. Tad SpokuPavaars nesteidzīgi pagrieza atvērto koferi pret ķirurgu un smaidot sacīja: "Dakter, beidzot dabūju naudiņu tauku atsūkšanai, varam sākt operāciju nekavējoties!!" Bet punktu aizdomām, ka te kaut kas nav tīrs pielika SpokuPavaara smaids, kas uz sejas bija uzmeties pēc kofera atvēršanas, tas izskatījās, lūk šādi.

1000 14 71 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 71

0/2000

Riktīgi zini, ka tusnim aiz nagiem bija šokolāde nevis kaut kas cits...brūns? Es taču zinu, cik ļoti tev patīk anālās tēmas  emotion

132 5 atbildēt

Tagad katram spokam jātaisa zaimojošs raksts par spoku pavāru? Ir viņš krāns no krāniem, bet tapēc jau nevajag par bērnudārzu palikt...

94 7 atbildēt

Tagad sāksies linča tiesa.emotion

68 0 atbildēt

SpokuŽuļiks emotion

32 1 atbildēt

Kurš nākamais ēdienu superorgu licējs uzrausies? Ne pa velti palaidu aptauju, ka daudzi elementāri ēdienu raksti tik cepumus rauš, kamēr kvalitatīvie raksti netiek novērtēti. Nu tad daudzi ar savu pašpārliecinošo nostāju pamatīgi izgāzās.

35 7 atbildēt

Klusībā cerēju no Tevis šādu rakstu, un piepildījās emotion

Zāģera cienīga aina: "Tie bija asiņojoši krūšu galiņi" emotion

24 0 atbildēt

Es vieniigaa nezinu un nesaprotu, ko shis izdariijis?

30 6 atbildēt

Tā kā nav raksta, kur izteikt, ko pelnījis, tad rakstu šeit. Uzskatu ka viņa profils jābano un jādzēš + gada balvas jāatdod nākamajam, kas bija aiz viņa topos!!!

26 6 atbildēt

Nē nē nē, jāraksta ir tad, kad uznāk iedvesma nevis tad, kad vajadzētu rakstīt.

17 1 atbildēt

es par viņu nebiju labās domās jau pēc otrā viņa raksta! Savas domas paturēju pie sevis, jo kāda vajadzība runāt par personību tur, kur viņu slavē... Tagad gan varu izteikties! Viņš ir iedomīgs, sevi lielošs mērglis,kuram nepietika kaunu sevi cildināt, citus nicinot un par to vēl cepumus saņemt. Par kritiku vienmēr ņirgājās, stāvot aiz SpokuPavārs sejas, kā tāds lamzaks.

11 1 atbildēt

Ko tu vispār man piesējies? Tava recepšu sadaļas nomelnošanas akcija ir vēl smieklīgāka par maniem centieniem attaisnoties tavā priekšā :D Padomā, cik nožēlojami ir izmantot šādu pilnīgi nesaistītu gadījumu ar to, ka visi recepšu licēji ir cepumu zadzēji. Ja tev traucē mani ironizējošie teksti, tad laipni lūgtum - skrullēt tiem pāri un aizklāt attiecīgo ekrāna laukumu ar plaukstu, lai acīs necērtas.

13 3 atbildēt

Spokupavaars ienāk bibliotēkā: - Man, lūdzu, grāmatu par pašnāvību! Bibliotekārs: - Ej dirst, Tu neatnesīsi atpakaļ! emotion  xD

11 2 atbildēt

UN tagad sacentīsies visi kurš labāk noniecinās viņu. Labāk būtu izdarijuši ko lietderīgu lai palīdzētu Sasham, MJ un Muhinam kā arī Bērnu sos ciematiņam, neviss rakstijuši stulbumus ar nolūku nopelnīt cepumiņus 

10 2 atbildēt

To naudu ko cilveki skaitija uz vina kontu labdaribai.Bernu nama berniem.Vins nenogadaja bernu namam,bet iebaza sev kabata.

7 0 atbildēt

Skarbi, bet MobyDick garā, beigās atviegloti nopūtos, labi ka manas krāsas pavārs nāsīs neiesūca emotion

6 0 atbildēt

kas tad isti tur notika ar to spoku pavaru??emotion

7 1 atbildēt
   

man arī pēc viņa komentāriem viņš vienmēr ir licies diezgan augstprātīgs un kā jau te viens teica - egocentrisks... plusus gan esmu licis viņa rakstiem, bet to, ka viņš nav labs cilvēks jau sen nojautu...

3 0 atbildēt

Spokos nepieciešama jauna rakstu kategorija/sadaļa. ''SpokuPavaars''

3 0 atbildēt

Lai cik skumji nebūtu, bet vienā piegājienā appist tik daudz cilvēku, arī tas ir talants.....

 

Labprāt liktu šim mazgāt visu apčakarēto ļautiņu zeķes pusgada garumā 

5 2 atbildēt

Viņam noteikti pašam nav kauns par savu izdarīto! No spociņiem naudu izkrāpis! emotion

3 0 atbildēt
« 1  2  3 »