local-stats-pixel fb-conv-api

Latvijā tiks legalizēta marihuāna!177

714 186

No 2015.gada 24. augusta,Latvijā stāsies spēkā revolucionārs likums,par marihuānas legalizāciju Latvijā.emotion Latvijā dzīvojošie cilvēki atbalsta šo revolucionāro likumu,par marihuānas legalizēšanu.emotion

714 186 177 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 177

0/2000
Tādus vajag uz mietiem durt.
2 4 atbildēt

64% spoku = nožēlojami narkomāni. emotion

8 10 atbildēt

Marihuāna jeb Cannabis ir viena no lietām, ko patiešām vajag legalizēt visur. Ekonomika, miers, veselība, draudzība, idejas, smiekli un mīlestība. Šie ir tikai daži no vārdiem ar kuriem es asociēju Cannabis.

7 9 atbildēt

Lavs joks

0 2 atbildēt

es jau sapriecajos ka vares atgriesties dzimtaja zemee emotion zeel ka cilveki neatver acis un neredz ka no ta butu daaaaaudz labak labuma neka launuma..ekonomija , darbavietas, turisms, eksports (ar laiku) , it ipasi latgale zeltu un plauktu kur ir vislielakas neapstradatas platibas..nezinu pat ko teikt emotion latvija viss iet uz leju..tas butu pedejais salmins aiz ka kerties, kurs tiesi izvilktu galvu virs udens..ienistu stulbus cilvekus :@ tapec ari lv nedzivoju ilgak ka 2 nedelas gadaa emotion

4 6 atbildēt

tad nu beidzotemotion

1 4 atbildēt

Tu,esi viens...... Beidzot cerēju,ka valdība ir nākusi pie saprāta un legalizēs marihuānu.Pīpē mārīti,un vardarbība Latvijā samazināsies par visiem 50%.Labāk par dabīgu mantu,nekā alko(Slepkavu un problēmu taisītāju).

3 7 atbildēt

/narkomāni nolāpītie

2 6 atbildēt

Vispār tas ir pat lielisks, ar humoru un ideju. Un kā redzi tas darbojas, cilvēkus piesaista, takā nav sūdīgs veids. Diskutējams ir tas vai tas ir godīgi , tā jau ir cita lieta.

0 5 atbildēt

No spaisa mirst nost un vel šito draņķi vajag? Man kaut kā negribas ticēt, ka kaut kas tāds notiks. Bet nu no tiem jampampiņiem, kas sēž tajā romiešu teātrī tas nemaz nebūtu pārsteigums.

Un tavs raksta nosaukums nav pareizs. Esi pārliecināts ka TIKS legalizēta? Kaut kādā petīcijā savāktās pāris tūkstošu balsis un tad uzreiz skries celt marihuānas bodes?

4 36 atbildēt
« 3  4  5  6  7 »