local-stats-pixel fb-conv-api

Kā es apčakarēju kontrolieri108

1593 48

Šodien man labpatikās vizināt savu grēkpilno miesu pa Rīgas centru ar sabiedriskā transporta palīdzību.. Aber loģiski, ka tāds štrunts kā e-talons ir traki lieka greznība un tikai apdraud manu un citu pasažieru drošību, tādēļ nolēmu, kā ierasts, neizmantot e-talona pakalpojumus.

Manu aizraujošo ceļojumu pārtraukt centās pāris padzīvojušas kundzes, kuras centās uzsākt ar mani sarunu stādoties priekšā kā kontrolieres.. un man par lielu pārsteigumu – viņām nu galīgi aplams likās mans nodoms nenorēķināties par sabiedriskajā transportā pavadīto laiku…
Tad nu es no visa spēka centos atcerēties visu Polijā piedzīvoto un saprasto un ņēmos nu to pielietot praksē, aicinot dāmas sarunāties Poļu mēlē… Kundzes nebeidza mani pārsteigt – nosakot, ka ne pušplēsta vārda nesaprotot tajā valodā, kurā es runāju..
“U pana wiadomošci piatek kava z mlekem i čarna herbata v sklepu” ( Kungs, jaunumi, piektdiena, kafija ar pienu, melnā tēja veikalā ) es tām teicu + ar sejas vaibstiem norādot, ka esmu izmisis, aplaupīts, piesmiets, knapi izdzīvojis un pēdējā brīdī paglābies šajā transportā. Kontrolieres vēl pāris minūtes centās ar mani sazināties krievu mēlē un norādīt uz norēķināšanās nepieciešamību uz ko es atbildēju ar vēl pāris neloģiskiem vārdiem Poļu mēlē….
Saprasdamas, ka ar diegiem nav aršana – ar muļķiem runāšana, krietnās dāmas nolēma mest mieru manis izjautāšanai un ļaut man turpināt iesākto ceļu…

Bet kulminācija visam sekoja, kad pēc pāris minūtēm pasažieri līksmi iesmējās, jo es skaidrā Latvju mēlē atbildēju uz tālruņa zvanu.

1593 48 108 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 108

0/2000

stulbais žīds. es tavā vietā būtu nereāli nokaunējies, ka 25 sant. dēļ melo

5 6 atbildēt

pff es jau domāju buus kāds foršs atgadījums par ... kā tu apčakarēji kontrolieri ar gādes pistoli un apdullinošu sitienu pa kreiso aci :) 

0 1 atbildēt

shis labs! :D:D +++++++++++++++++++

1 2 atbildēt

spokos viņs bija jau 14.09.10

0 2 atbildēt

Pārgudrs teksts :) emotion

0 3 atbildēt

Zaglis! Čigāns! Elles izdzimums! Lohpidars!

2 6 atbildēt

teksts tulkots nu google translate var redzēt un pat nav pārskatīts un izlabots!

0 5 atbildēt

autors pilnigs losis. nu es ari braucu bez biletes jau sen, bet tas nedod tiesibas nirgaties par cilvekiem, kas dara savu darbu emotion

1 7 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »