local-stats-pixel fb-conv-api

Draudzene? Da nu viņu...122

1326 101

Dārgās meitenes - Neuztveriet šito ļoti nopietni. Jūs tiešām esat mūsu dzīves piepildījums un bez jums mēs nezinātu, ko darīt. Ir jums tādi niķi un stiķi, bet tieši tāpēc Jūs mums tik ļoti patīkat ^_^ Uztveriet šo rakstiņu no smieklīgās puses :)

1326 101 122 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 122

0/2000

bljaa atklaasmes brīži :D

0 0 atbildēt

PSD Tu tiko pastastiji pa manu bijuso :D Tiesi tas pac un velmes man tadas pasas , daudz maz :D bija

0 0 atbildēt

stereotipiski

0 0 atbildēt

Nu vienai rokai būs work-outs vismaz.

0 0 atbildēt

nebija smieklīgi, gaidīju kko labāku. emotion

0 0 atbildēt

tu tgd lielies kka vai ka ?? man vienigajam lieas ka ar to nevainibu ta bik uzkritoshi sanaca??   vainigs/a vai nevainiigs/a daudz maina ka to gatavo kas trev vannasistaba staav utt?/ es jau nesaku neko sliktu bet nu...jeeez...

0 0 atbildēt

Tev vispār reāli kāda sieviete kādreiz ir bijusi?

0 0 atbildēt

man skiet ka autoram ir mazak pa 18, izklausas pec galiga berna... fail tev čali :D

0 0 atbildēt

Bez sievietēm Tu būsi beigts.

0 0 atbildēt

Lol.

0 0 atbildēt

mja vispar nahuj tas meitenes :D skola vispar tam zz cempim viena meitene izdomaja cip komandas nosaukumu abarogeni ( tur gan gudram jabut )

+ vel vinu ieveleja pa komandas kapteini !

tas ir vnk pizdata

es itkai reksu kad vinu visi apdirsis kad izgaza komi taja zz cempi :D

1 1 atbildēt

blje tiira patiesiiba :DD

0 0 atbildēt

a kāpēc mani raksti automātiski tiek pacelti dažreiz? o_O

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Kaut arī es esmu sieviete, mani ļoti kaitina stundām ilgā ķellēšanās, lai no mājas izietu.

0 0 atbildēt
Es dzīvoju ar draugu. Mēs kopā mācāmies, sportojam un atpūšamies. Un ar meitenēm tikai tusējam, bez nekādām attiecībām
0 0 atbildēt

LATVIJA LATVIJA  LATVIJA

0 0 atbildēt

pffff

0 0 atbildēt

Biku pārspīlēts.

0 0 atbildēt

Loti labi tevi saprotu..Taadi briinumi blakus vairaaki bijusi..beigu beigaas nonaacu pie secinaajuma-Ka vecais labais teiciens par to ,ka nevajag patstaaviigi uz viena graabeklja kaapt -ir zelta likums!.. Un kaartiigi jaaiegumee ,ja veelies dziivot normaali.. Vieniigais ir loti gruuti pienemt to ,ka lai nebuutu jaamocas ,labaak ir dziivot bez sieviskiem..Vajadziigs nenormaalaakais raksturs ,lai pienemtu to ka naaksies dziivot visu dziivi vienam ,lai kluutu par savas dziives noteiceeju un izmainiit to-kas sabiedriibaa ir kaa standarts,maaciits un izvertets no beerniibas.. Un viss tikai taapeec ka sabiedriibaa ieeaudzinaata taa dziivosana kopaa.beerni utt. Protams..viss tas ir normaali..liidz nonaakam liidz tam,cik loti tev tuva persona speejiiga nodariit paari.. Naakas visu psihologiju paargriest otraadaak..nu jau paaris gadu bez sievieteeem.. Gruuti vienalga..bet laiks paiet un paleenam paleenaam..protams bez miilestiibas un tuviibas ..loti gruuti..bet vieglaak nekaa ,kaadai piekerties un tad atkal saprast ..ka savu otru pusi atrast,taadu velpietam ar kuru kopaa dziivot ilgu laiku ir praktiski neiespeejami..Sievietes ir kluvusas..taa teikt vieglaak pieejamas un sapnot par to ,ka tev blakus esosaa persona ir speejiiga uzticeeties un nemelot ir palicis retums.. Visi un visas nemas ar visiem un katru gadu tendence palielinaas.. Normaalu attieciibu vairs nepastaav praktiski.. Satiekas..padziivo..sabojaa viens otram nervus..nedod dievs sarazo beernus un standartaa izskiras..un tad iet pie naakamaa varianta saakot visu no jauna. Tas ir palicis par normaalu sabiedriibas modeli..diemzeel .tas paraada arii to cik cilveeki kluvusi bezjuutiigi un var teikt ..taada "mistika" kaa miilestiiba leenaam izzuud..Kaut taa ir viena no vissvariigaakajaam lietaam cilveeka attiistiibaa.. TAs viss palicis par murgu!!. Lielaakaa dalja muusdienaas attieciibas veido tikai taapeec ka vinu EgO prasa uzmaniibu un apmierinaasanos.. Gimenes veidosana un attieciibas ir aarkaartiigi milziigs iekseejs darbs..Itseviski ar sevi.. Tie kuri nav gatavi ar to straadaat..nav vnkrakstura!..,vai gluzi vnk tas nav svariigi,-pamataa fiziskaa labsajuuta.. 2-3 gadi..retumaa kaads liidz 10 novelk .. Un taa arii tas viss turpinaasies..Izskiiraaties no kautkaa..paardijaaties..pazaudeejat matus no galvas un atkal saakat to pasu no saakuma lai nebuutu vieni..un taa gadiem un gadiem..liidz kaadam skukim uzrodas siicis un tad jau iespeejam jaakluust nopietnaakam un jaasamierinaas -ka redz ar so pusiiti buus ilgaak jaapaliek kopaa un jaacakareejas vairaak..Diemzeel jau pati cilveeku uzvediiba ir izmainijusies.. Pat beernu negribaas radiit,lai uz visu so degradaaciju vinam nabagam nebuutu jaaskatas..Cilveeku paliks vairaak un arii tas dumjums uz ko jaskatas nekur neizgaisiis. 

0 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »