local-stats-pixel fb-conv-api

Braucēju kategorijas50

432 9

Ikvienam no mums ir gadījies ļōōōōti lēni braukt aiz kāda, vai brīnīties par tiem kas vienkārši aizšaujas garām. Lai vai kā, te ir viena ļoti maza daļa no kategorijām, tāpēc gribos negribot, nāksies veidot vēl daļas emotion

432 9 50 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 50

0/2000
Macibnieki vispār nanananananana
0 0 atbildēt

3. Izpalīdzīgais - Anglijā tādi ir 90% braucēju, vienkārši brīnišķīga kultūra uz ceļiem :)

0 0 atbildēt

Par automarkam gan nevajag spriest,pats braucu ar dažnedažādām.

Viss atkarīgs no braucēja,māku skriet gan ar Opeli gan ar BMW,bet galvenais ievērot un cienīt pārējos satiksmes dalībniekus.

0 0 atbildēt

Reāli es mācos braukt ar mašīnu, labi, noteikumus vēl nezinu, bet mācos, un uz 50 jau nu tiešam neapdzivotas vietās nevvelkos!Tur uz 70-90km/h. Cita lieta ir pilsēta, jo esmu no laukiem, un tur nu tiešam labi ka pilseta ir ar mazu satiksmi, jo velkos uz 30km/h!

0 0 atbildēt

P.S. 1x eksperimenta pēc paprovēju braukt visu ceļu uz 40, NU tā jau nav braukšana, mans uzskats, ka ātrumu vajadzētu palielināt uz 60 pilsētā, ārpus 110. 

0 0 atbildēt

Es vēl pagaidām esmu tas lielas daļas nīstais mācībnieks... Bet nu nebraucu pavisam slikti :D Un kāda vaina tiem, kas brauc uz 90km/h ārpus apdzīvotas vietas un 50km/h pa pilsētu? Noteikumi tomēr ir jāievēro.

1 1 atbildēt

Manī ir visi!

0 0 atbildēt

Esmu 2., tikai bez soda punktiem, zinu kur var lidot, un kur nevar. nu un mazliet no 3. 

Kā kaitina, kad pie mirgojoša zaļā priekšējais met pa mēmajiem!!!! tādu tūlit pēc tam arī parasti apdzenu, jo uzsāk arī kā flegma. emotion 

0 1 atbildēt
Es "skrienu uz kapiem", vel tikai 17 bet ar savu bembi jau regulāri driftoju,)
0 2 atbildēt

Par otro piekrītu

0 4 atbildēt