local-stats-pixel fb-conv-api

prestigio multiphone 530051

Šoreiz par tādu mobilo kā Prestigio multiphone 5300 dual sim...kas par tādu naudu kā 150.Ls ir dabūnams ar četriem kodoliem un ekrānu 5,3"......

p.s un vajadzētu reiz tos stereotipus par to kas ražots Ķīna ir sūds un slikts....Opeļa laiki jau ir beigušies kad teica Opels ir slikt un tā tālāk.....tā ir ar šo firmas ražojumiem.

275 3 51 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Dzimis latvijā
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 51

0/2000

Opelis nepavisam nav slikts. Opelis rūsē labi.. pavisam labi... emotion

0 0 atbildēt

Man čoms paņēma Prestigio planšeti ar ap 100 Ls ar daudzām krutām fīčām un ... ekrāns ieplīsa jau trešajā dienā. Parasti visi sūdzas ka lētie samsungi ir ar neizturīgajiem ekrāniem, bet tas prestigio ir galīgi švaks. Tā pati samsunga planšete ir kritusi zemē un spaidīta uz izturību un spētlēta vannā un nav ne vainas.

0 0 atbildēt

Mans viedtālrunis nāk no Korejas emotion

0 0 atbildēt

Kā tad nebūs šits. Par 150 var full HD 1080p motorollu nopirkt, kur arī ekrāns ir ar full HD atbilstošu izsķirtspēju. Uz tavas kastes skaidri rakstīts, ka ir iespējams atskaņot HD, bet ne jau parādīt atbilstošā kvalitātē(480x854 dafuq). Visiem šiem aparātiem ir savs āķis, apraksts jālasa uzmanīgi. 4gb mūsdienās uz andri ir ļoti knapi. Tapēc galakši ir dārgi, jo dzelži atbilstoši.

p.s.

Nesen, gandrīz nopirku HDC One .... HDC!!! - mats uz mata kā oriģināls.

0 0 atbildēt

Jums Prestigio pārstāvji samaksāja vai? saskaros ar taadiem telefoniem katru dienu! 90% no pārdotajiem atgriežas uz remontu jau pēc nedēļas! un ja jau runa ir par 5300 tad galīgākā bremze! lietot vispār nav iespējams. ja nu vienīgi iepriekšējais verkis jums bija vecā "NOKLA" tad tādā gadījuma taads Prestigio 5300 ir tīri ciešams variants! tiem kas lieto galaxy S3 vai galaxy notes tad kauns vien ir ja paņem rokās tādus draņķus kā prestigio!

0 2 atbildēt