local-stats-pixel fb-conv-api

iPhone vai iShit 6??58

620 17

Sveiki spoki, šis raksts būs nedaudz par Iphon 6, precīzāk par to deformēšanos kabatās.

Noteikti tie, kas seko iphonu attīstībā un arī daudzi citi mirstīgie zina to, ka pavisam nesen veikalos ir iznācis iphon 6 telefons kurs pēc apple vārdiem esot pārspējis visus iepriekšējos modeļus, bet vai tā patiesām ir?


620 17 58 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 58

0/2000
4 iPhone the best emotion
0 0 atbildēt

Samsung 4 ever ! emotion

2 2 atbildēt

man ir IPhone 5 un viņš nav ne locījies , ne deformējies 5 mēnešu laikā . emotion

0 0 atbildēt

Nu, cik atceros, tad daudzi, pirms telefona iznākšanas, baumoja par ieliektu ekrānu.  emotion

0 0 atbildēt

Cilvēki paši rūpīgi neattiecas pret savām ierīcēm, vienkārši ir tādi kadri, kas grib no visa viskautlo izspiest? man šķier, ka tāda kompānija kā Apple zina ko dara un dara to perfekti, neticiet visiem sociālo tīklu piedrazātājiem, starpcitu man ir Samsung, kalpo jau pusotru gadu, nesūdzos, lai gan šovasar uzmetās smags zirnekļtīkls uz ekrāna emotion

2 2 atbildēt

interesanti ko par to saka apple?

0 0 atbildēt

gavno apple emotion

0 0 atbildēt

normaali varaas 6+ ap roku aptiitemotion

0 0 atbildēt

man pagaidām vēl normāls, nekas nav deformējies ! ;D

0 0 atbildēt
ishit6
1 1 atbildēt

Par to pašu naudu nopērc samsungu, nepied*rs ar aplikācijām un veiktspēja būs lielākā nekā iphone jo dzelži ir ar lielāku jaudu, plus naudu ar ietaupīsi. Reāli sanāk ja pērc Iphone, tu iegūsti vienkāršāku telefonu par daudz dārgāku cenu, es nesaku kad Iphone ir mēsls, vienkārši tā cena ir nepieņemama par to ko tu iegūsti pretī, un esmu palietojis 5s podu, salīdzinot ar galaxy kurš nav piekakāts ar viskautko ātrdarbība bija identiska, pat salīdzinājām ar 3/4 galaxy, tad padomā pati par to cik daudz naudas tu izmet pērkot Iphone jo reāli tiek pirkts brends.

0 0 atbildēt

Cik atceros, jau sākot ar 4 iPhone parādījās sūdzības, ka telefons locās kabatā. Jebkurš telefons ar alumīnija korpusu salocīsies, ja uz tā sēdēsi vai liksi šaurās un seklās kabatās. Cilvēku dabā ir un būs vienmēr par kaut ko sūdzēties. Neesi stulbs vai ar pirkstu taisīts un viss būs labi. Vai arī pērc telefonu ar plastmasas korpusu.

0 0 atbildēt

Kā var izvilkt laukā tik vecu informāciju un pasniegt tā, it kā tas būtu kāds jaunums? Autor, pēc mēneša prezentēs jauno modeli. 

Un turpinot veco cīņu starp android un ios - vienmēr būs divas opozīcijas, tikai starp abiem šoreiz spēlē gaume. Pats esmu gan uz android sēdējis, gan uz 5. un šobrīd ar 6. iPhone staigāju. Es uzskatu ka iPhone ir labāk izstrādāts, lai viņu būtu patīkami un ērti lietot, un tā arī ir, vismaz priekš manis. Vispār, reti zinu cilvēku kurš agrāk lietojot android un tad pārejot uz ios, būtu atgriezies pie android. Peace

0 1 atbildēt

ishit tikai turpinas izlaist sitadus meslus emotion

0 1 atbildēt

lol kam tad keisi domāti

0 1 atbildēt

ta fufelis. tiesi taa pat bljaava par 4to, 5to. nekas tur vinjiem nav ne locijies ne pliisis, un es galiigi neesmu tas saudziigaakais pret telefoniem.

ideja taada - nopeerc pirmais, saloki, ieliec youtube, visaas zinjaas uzreiz kaa neenormaala sensaacija, savaas 100milj skatijumu un sanaak nopelniit gan jaunam iphone, gan jaunam auto emotion

1 2 atbildēt

5.,6. Reklāma. Es jau sen zināju, ka iphones sucks.  emotion

0 2 atbildēt

Un ko citu kāds gaidīja? emotion

Bet nu jā, viņus parādija, ka nav nemaz tik viegli salocīt, tik pat labi jebkuru var šādi padeformēt. 

https://www.youtube.com/watch?v=znK652H6yQM

3 5 atbildēt

Iphone 4s pats labākais no Iphone sērijas, lietoju 1.5 gadus un nav nekādu problēmu - ekrāns pat bez visādām plēvēm neskrāpējas, negļuko, var krist uz asfalta, betonu un bez jebkādām sekām (protams jāuzliek gumijas bampers!), korpuss no tērauda un keramikas un pēc "dzelžiem" neko daudz neatpaliek no jaunākajiem telefoniem.

2 5 atbildēt

tad tavi paziņas varbūt ir pastulbi, man bija s 2, 3, 5   samsungi un ja vinus nepiegrūž pilnus ar nevaidzīgiem sūdiem tad nekas tur nekaras. nesaku ka iphoe ir slikts

0 5 atbildēt
« 1  2  3 »