local-stats-pixel fb-conv-api

USB mikroskops tavam datoram43

1359 3

Tātad stāsts ir sekojošs... sēžu es kādu nakti Ebay un ienāk man prātā ģeniāla ideja - mikroskops! Meklēju, protams, tādus pašus, kādi atrodas krutās laboratorijās, bet saprotu, ka tie man nebūs pa kabatai šoreiz. Tā nu nolemju paskatīties lēto galu un atklāju pie datora pievienojamu mikroskopu ar 800X palielinājumu. Cena ir nepilni 20$. Spīdēja pilnmēness pa manu logu, kā ietekmē es arī nopirku šo mikroskopu...

1359 3 43 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 43

0/2000

Gribi sadegt? Ieslēdz mikroskopu maks. palielinājumā un paskaties caur to uz sauli.

1 0 atbildēt

forši un interesanti.

1 0 atbildēt

Strausa olu tak var nopirkt katrā pārtikas veikalā.

1 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt

Man mājās tāds mētājās kaut kur pa kaktu. 800x točna nav, bija doma kaut ko ar elektroniku krāmēties, bet aplauza mazais kadru daudzums sekundē. Cik noprotu šai mikroskopā ir labi ja 0,3 mpx matrica un 10-13 kadru sekundē, kas tādiem darbiem nu galīgi neder.

Dabūju fotopalielinātāju ar ko kādreiz bildes taisīja un uz tā bāzes domāju mikroskopu uztaisīt. Protams vajadzēs citu optiku piemēram Industrar60 no fotoaparāta. Tad palielinājumu var dabūt tīri labu. Kameras matrica kopā ar infrasarkano filtru plānoju ielikt no Sony video novērošanas kameras kurai ir 30k/s  kas dos superīgu bildi attēlu bez aiztures, kāds ir šim mikroskopam. Iesākumā šāds pat der, bet ja grib gatavu uzreiz bez ķēpāšanas ir jāizliek vairāk naudiņas. Paskatījos Ebay pēc izliktās saites, tur nedaudz cenas uzskrāvētas ir.

0 0 atbildēt

 emotion ..ir ko darīt, un daudz brīva laika...

a tas par to attāluma maiņu gan interesanti emotion 

0 0 atbildēt

Ja vel kāds taisās pasūtīt. Piesakās pie manis privāti varbūt varam sarunāt. 20 eiro dodu.

0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

šitas sūds ir offic jāieķer emotion emotion

0 1 atbildēt
Jā, Tev tiešām ir taukaini mati...
1 2 atbildēt

Nu ko tagad būsi zinātnieks. (tas bija sarkasms)

1 3 atbildēt