local-stats-pixel fb-conv-api

Telefons, kas izturīgāks par Nokia 3310!130

1571 8

Sveiki Spoki, šoreiz ieskats CAT ražotajā tālrunī, kas visticamāk varētu būt izturīgāks par Nokia 3310, pie tam šis telefons ir ar skārienjūtīgo ekrānu un Android operētājsistēmu.



1571 8 130 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 130

0/2000

Savam S50 vienreiz uzsēdos, displejs čupā, bet pa garantiju salaboja. Tad iežāvos no laivas, telefons kabatā, aiznesu uz garantiju un samainīja pret jaunu! Atruna bija ka šamējam nau rezerves daļu, tāpēc lētāk ir mainīt!

2 0 atbildēt

Apraksts ir par "B15", bez indeksa? Pagājšvasar metu aci uz tādu aparātu. Pastrādājām i karstumā, i putekļos, i... Stokholmā, saulē, gaiss uzsila virs 50 C. Bija interesanti... Un nebūt, ne garlaicīgi. Pavisam nesen pamanīju jaunākus CAT telefonu modeļus: B15Q un, jau lielāku un "niknāku" - S50. Iespējams, ka vēl kāds izrādīs interesi. Nokomentē, kad izdodas salīdzināt!emotion

2 0 atbildēt
Sūds pēdējais. Tagad pa 150 eiro var nopirkt 4 reizes ātrāku, baterij-izsturīgāku telefonu ar 5 collām, normālu multi touch, 8 androīdu u.t.t.
2 0 atbildēt

Sen jau zināju par caterpillaremotion

2 0 atbildēt

   Nu tehnika "CATam" ir ievērības cienīga.Bet kā būs ar tiem teļefočikiem,to rādīs laiks.++

1 0 atbildēt

Noteikti!Čoms nesen nopirka,pēc pāris nedēļām vienkārši nokrita un izšķīda displejs.A***ena izturīgs,protams par garantiju samainīja.Nav tāda jēdziena telefoniem kā izturības atšķirība,drīzāk veiksmes spēle.

1 0 atbildēt

Labs telefons ja darbā daudz putekļu un iespējami kritieni.

1 0 atbildēt

Pats ceru uz tādu iegādāšanos!

1 0 atbildēt

Acīm redzot brāķis patrāpījās, jo manējais ir lidojis ne pa jokam un joprojām pat skrambu nav.... bet par to la lēns, tā nu tas ir.

1 0 atbildēt

nez man ir cat b15 ...un ir prieksheejaa kamera:D....

1 0 atbildēt

Man ir CAT B50, un varu teikt tikai labus vārdus. Spīdzinu es viņu godam, bet iet tāpat emotion

1 0 atbildēt

Kāds tur 3310.. tolaik viņš diezgan vārīgs skaitijās. Nokia 5110 gan var ar CATu sacensties emotion

1 0 atbildēt

ķīniešu mēsls zem firmas vāciņa, tieši gribēju autoram jautāt,lai iesaka triecienizturīgu telefonu,bet pēc šitā saprotu,ka nav vērts.. baterija vāja, švaka kamera,kas visiem  šāda veida telefoniem ir mīnuss, operatīva atmiņa tāda pati kā vecajam motorola defy,tikai cena tam ir zemāka un ip klase tā pati... man vajag telefonu ar 68 klasi un ja viss sanāks ielikšu apskatu par tādu

1 0 atbildēt

Lietoju S50. Baterija tīri ok 4-6 dienas.(pie 24/7 ieslēgta WiFi, bet protams ne 24/7 lietojuma) ūdensizturība un triecienizturība tīri ok.  nu tādas colas protams ir sabojājamas ne tikai ekrānā bet visu korpusu var savērpt ja pacenšas, bet  ne jau tam pērk telefonu,  nejaušības izturēs. Kamera gan varētu būt labāka, bet ar programatūru var sadzīvot, nav ātrakā kas gadījusies bet ir labi.  nu cena jā 400+  eiriki ne kuram katram ir pieņemams cipars par iekārtu kuras galvenais uzdevums ir  Balss zvani.

1 0 atbildēt

Uzliec Nokiai 3310 čeholu un šis būs tikai telefons emotion

1 0 atbildēt

CAT B15 nav triecienizturīgs bet gan ūdens un putekļu, to tev pateiks jebkurā veikalā

0 0 atbildēt

Ir jau arī CAT telefons, bez skārien jūtības, bet vnk ar pogām, tas ir vēl izturīgāks

0 0 atbildēt

Es arī stipri piedomāju pie šī telefona, lai gan tik ekstrēmu apstakļu nav. Vnk garantija, ka ar telefonu nekas slikts nevar notikt ir patīkama.

0 0 atbildēt

Reklāma jau laba.

0 0 atbildēt

bračkam ar tāds ir!!! Patiešām liekas, ka labs, vismaz ūdens peldi izturēja bez problēmām! :)

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »