local-stats-pixel fb-conv-api

Spāņu dizaineris izveido jauna veida riteni!35

392 0

Spāņu dizaineris Hosē Hurtado ir pilnībā izlēmis pilnībā mainīt mūsu priekšstatu par to,kādam jāizskatās 21.gadsimta divritenim, piedāvājot savu vīziju- bezspieķu, viegli savienojumu, un pārveidojamo braucamo,kam jāmaina tas, kādu mēs pazīstam riteņbraukšanu līdz šim.

392 0 35 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 35

0/2000

norm urbis emotion

1 0 atbildēt

Vidējais rats iebrauc bedrē un izspolē un tad atsit celi pret stūri, Tā tas notiek, zinu no pieredzes, jo pirms daudziem gadiem kad vel biju mazs puika tad biju uztaisījis velo ar trim ratiem un vidējais bija velkošais, celi sasitu daudz reizes. Ceļmallapas labākās emotion  

Bet protams tas viss vel ir labojams(konceptu es domāju). Jo ir protams iespējams izveidot dažādas locītavas un sprostus, automatiskos ķīļus utt. emotion  

0 0 atbildēt
Maksimālais ātrums aptuveni 3 km/h pa taisnu ceļu. Vienkārši stulbums. Padomājat cik reizes ir jāgriež pedāļi lai pats rats apgrieztos vienu reizi. Aptuveni 20 reizes. emotion pilnīgs sviests.
0 0 atbildēt

Kautkā nejiedvēš, drošības sajūtu, šada velo konstrukcija !

0 0 atbildēt

kā tad tur tomēr ir, riteni vai tomēr velosipēdu??

0 0 atbildēt
Neaiker gan.
0 0 atbildēt

Starp manām kājā, mežā, šitas braucamais tiktu izdalīts reizinātājos jau uz pirmās saknes vai dubļu bedres  emotion

0 0 atbildēt
Sēdekli un stūri samaina vietām, lai izveidotu tandēmu.
0 0 atbildēt

It kā viss būtu labi, bet tai pašā lakā nē, jo ja kaut ko šādu veido kur ir zobrati, kāpēc vel ķēde ir jāiebāž, kas jau tā ir vājākais posmas, un padara visu padarīšanu nedaudz bezjēdzīgu, vajag tīri ar zobratiem iztikt!

0 0 atbildēt

dizaineris nenak no latvijas, tapec ari ir divi stiprinajumi

0 0 atbildēt