local-stats-pixel fb-conv-api

SLIKTĀKIE viedtālruņi pasaulē55

1189 16

Vēlies uzzināt par viedtālruņiem, kurus lietotu tikai mazohisti ar tieksmi uz sevis spīdzināšanu? Vai arī vēlies uzzināt vai tavs telefons ir šeit iekļuvis? Tad šis raksts ir tieši priekš tevis!

Reklāma
Reklāma
1189 16 55 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 55

0/2000

Man reiz bija tas LG Optimus L3 II , tie bija tumši laki emotion 

0 0 atbildēt

Manam draugam bija tas 4. LG.

0 0 atbildēt
Man bija Wildfire S. Tāds mēsls, ātri vien sapi*ās. Ekrāns pat pats rakstīja kad tam nepieskāros emotion
0 0 atbildēt

tad jau mans 3310  tupenis a 69 sexy slim burkans ir tiiri labs

0 0 atbildēt
Man ir Huawei MultiTab Pro... 8'0
0 0 atbildēt

Man pašam ir Microsoft Lumia. Diezgan bēdīgs telefons. Piemērs, kad tev ir kaut mazliet slapja roka, viss pilnībā atsakās spiesties, tāpat iekšas ir diezgan vājas un prikolus esmu redzējis daudz.

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
man ira kaut kas lidzigs 4 rozigajam tonim.nezinu nav nekadas vainas.
0 0 atbildēt
Par 4. pilnībā piekrītu!!
0 0 atbildēt
Visnotaļ Samsung Galaxy Ace I, arī ir galīgi garām kā telefons.
0 0 atbildēt
Pēdējais the best!
0 0 atbildēt
Man somā bija izlijis ūdens, bet kaut kā izdevās reanimēt. emotion
0 0 atbildēt

Pašai bija Lenovo 850A, dīvainākā, tizlākā android versija kādu biju redzējusi, cilvēkam, kas lieto kameru - neiesaku, gļukoja lādētāja ports jau kopš pirkšanas brīža ik pa laikam atvienojās no lādētāja vēlāk palika avien trakāk - pa stundai, pa minūtei, beigās nebija savienojies gandrīz vispār nekad. Bija dažreiz, ka uznāca gļuks - rādīja ka lādē, bet procenti gāja uz leju, tad divas dienas pastāv pie lādētāja, atkal aiziet.

0 0 atbildēt

Ko man tur izglītot? Pasakot to, ka Samsung, izņemot flagšipus ir m*sli? Protams, flagshipi viņiem ir tiešām nice. (S6/S6E/S6E+/N5), bet pārējais ir vāks...

Par Gigabyte vispār nerunāsim, tie ir re-brendoti lētā gala ķīnieši, tas pats, kas ir Just5 ar saviem Spacer etc., kvalitātē ne kripatiņas labāki.

0 0 atbildēt

Man bija kkas līdzīgs pirmajam- Samsung galaxy mini D:

0 0 atbildēt

Man 1. klasē bija tas LG optimus L3 (man ir 12 gadi) un bija diezgan normāls. Es viņu nesauktu par tādu, ka viņš būtu izvilkts no Ķīnas iedzīvotāja pagraba. 

0 0 atbildēt
Cat b15... Iznīcināt nevar un gļukot sāka jau otrajā nedēļā. Es varu sūdzēties par viņu gari un plaši, bet teikšu īsi. Kameras(abas) nosprāga jau pēc mēneša un lago pat staet screen's.
0 0 atbildēt

2013. gada rudenī es iegādājos šeit Vācijā savu LG optimus L3.... Maksāja 70EUR jauns veikalā uz akciju... Pirmais šis tālrunis jau atņierdzās pirmajā dienā, jo ekrāns bija tik tumšs ka grūti bija ko saskatīt... Aiznesu uz veikalu, servisa centrā man to skatijās un tā arī galā netika, iedeva man uzreiz tādu pašu jaunu. No sākuma viss bija OK, jo tas bija mans pirmais viedtālrunis un likās ka viss ok, bet tad tas kļuva aizvien lēnāks un lēnāks, tagad pat zvanus grūti pieņemt, un kādam piezvanīt, jo jāgaida kad atvērsies ciparu tastatūra lai uzspistu nummuru, vai atvērtu kontaktu sarakstu. Par aplikācijām vispār nerunājot, tās vienkārši pakaras un jāgaida kad šis izkustēsies... Kamera arī tam tāda ka labāk nko nefotografēt, jo citādi sabojāsi savu priekšstatu par to vietu vai notikumu... Nopirku otru viedtālruni Huaway un jāsaka ka tas nav daudz labāks, vienīgi kamera tam laba.... Personīgi ienīstu viedtālruņus.... Man pirms tam bija SonyEricson K800i un par to telefonu es varu pateikt tikai labākos vārdus, tikai žēl ka tam nomira klaviratūra, atteicās darboties daudzi taustiņi, bet tas man kalpoja godam 5 gadus, un kamera bija vienkārši superīga...

0 0 atbildēt
Vel noyeikti ir sudi emotion
0 0 atbildēt
iphone x un xs.. par tadu naudu nav labs pirkums.
0 0 atbildēt
« 1  2  3 »