local-stats-pixel fb-conv-api

Ražotāji, kuri iespējams nākotnē nogremdēs Apple!?97

1005 8

Sveiki Spoki, šoreiz raksts par 4 ražotājiem, kuri iespējams ar savu centību vai kādu jauku ideju, iespējams kādu 10 gadu laikā spēs nogremdēt pašreizējo ''milzi'' - Apple. Tādējādi varbūt nākotnē mēs vairāk lietosim kādu šī ražotāja produktu, bet tas visticamāk nebūs kādā pārāk tuvā nākotnē. emotion

1005 8 97 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 97

0/2000

Šaubos ka apple gremdēšanā nepīedalītos samsung, ja nu vienīgi viņu arī nenogremdēsemotion

0 1 atbildēt

Kur prestigio? Tam ir normalas iekshas un sapratiga cena + prestigio paliek ar vien popularaks.

0 1 atbildēt

Sašķaidīta vērtībva!

1 2 atbildēt
Kad jūs sapratīsiet , ka , nevis jau vārdā ,, labākais'' ir tā lieta. Katrs telefons ir ar savu odziņu. iPhone ir cilvēkiem kam nepatīk turēt rokās plastmasa mēslu. HTC 90% metāls laba veiktspēja. Nelago. Beidzat šos PC vs Console. Android vs iOS. PS4 vs xBone , viņi ir consoles , bet ps4 ir priekš gaming. Xbone priekš AiO. Pietiek.
1 2 atbildēt

Jau sen mūsdienu ražotāji ir nogremdējuši Apple- šis neattiecās uz ASV, jo tur visiem tukši pauri. Gan samsung,gan LG,gan htc, gan sony u.t.t-  Visiem jaunākiem smartfoni ir vismaz 2x labāki kā apple pēdējais iphone, kā arī cena ir zemāka...  Nolaidieties uz zemes Apple fanāti, un papētat kautko vairāk par saviem telefoniem un citiem, nevis tikai dumji skrienet pēc brenda.

2 3 atbildēt

Adroid jau gremdē apple.. emotion

0 1 atbildēt

Es NEKAD mūžā nelietošu android un visādus tādus mēslus. Tikai Apple!

0 1 atbildēt

es arī par lenovo,kopš viņi nopirka motorolu,viņi kko riktīgi monstrozu var uzbliezt. pats lietoju lenovo kompi un motorola viedtālruni.

0 2 atbildēt

Par sūdīgiem nenosaukt, bet nosaukums ir tikai cilvēku piesaistīšanai, neticu, ka kas tāds notiks.

0 2 atbildēt

man liekas, sviests, tad jau var paņemt kādus 50 citus ražotājus no ebaja brīnumiem (daži kīniezeru ražojumiem jau tagad ir tiražēti miljonos) un pateikt, reku šie nogremdēs apple, pie tam, kāpēc tieši apple, kāpēc ne samsung, htc (runa taču tieši par androīdu), jocīgi, ka nevaru pielikt rakstam mīnusu

0 2 atbildēt

Nu, teiksim tā, kādu izkonkurēt spēs vien tā kompānija, kura izstrādā uz attīsta visas telefonam nepieciešamās zarnas un kurai paveiksies atrast tehnoloģiju vairākas reizes veiktspējīgu komponenšu iegūšanai un noturēt savu līderpozīciju uz vairākiem gadiem. Es lieku cerības uz Intel, jo viņiem ir vislielākie panākumi ar datoru procesoriem, tomēr Gigabyte varētu būt lielāks līderis, ja sāks ražot procesorus. Pašreizējie mobilo telefonu proču ražotāji paši telefonus diez ko neražo, kas ir ļoti slikti, jo tad patērētāji varētu iegūt maksimālo veiktspēju ar zemāko cenu, nevis tulkojumā pazudušas komponentes par dārgo, kuru nopērkam milzīgas reklāmas dēļ.

1 3 atbildēt

Apple neviens nenogremdes, ja vien vini pasi sevi.

Reali apple ir labakais, 99% heiteru normalu ifonu prost nevar atlautiesemotion

1 13 atbildēt
« 1  2  3 »