local-stats-pixel fb-conv-api

Latvijas iedzīvotāji stāv garās rindās pēc jaunā "iPhone 6s"46

107 5

Dažu stundu laikā izķerti visi iPhone 6s viedtālruņi. Dažās pilsētās 6s krājumi ir beigušies. Daudzi Latvijas iedzīvotāji šonedēļ saņēma jaunos «Apple iPhone 6s» tālruņus. Vēl daži stāv rindā, cerot saņemt iPhone 6s. Daļa modeļu šobrīd tirdzniecībā vairs nav pieejami, jo pirmo divu stundu laikā pārdota lielākā daļa «iPhone 6s» 64 GB modeļu. Vēsta Lmt un Tele2.

Tāpat, ja vēlamais tālruņa modelis šobrīd nav pieejams, klientiem turpat ir iespēja pieteikties rindā.

ASV informācijas tehnoloģiju kompānija "Apple Inc." septembra beigās paziņoja, ka pirmajā nedēļas nogalē pēc viedtelefona "iPhone" jaunāko modeļu nonākšanas tirdzniecībā pārdoti 13 miljoni tālruņu, noskaidrojusi ziņu aģentūra LETA, un tas ir rekordaugsts līmenis.
Uzņēmums viedtālruņu "iPhone 6S" un "iPhone 6S Plus" tirdzniecību septembra beigās sāka deviņos tirgos, tostarp Ķīnā. No 9.oktobra tie ir pieejami vēl 40 valstīs, tostarp Itālijā, Meksikā, Krievijā, Spānijā un Taivānā.
""iPhone 6S" un "iPhone 6S Plus" tirdzniecības apjoms bijis fenomenāls, pārspējot visus iepriekšējos pirmās nedēļas nogales pārdošanas rezultātus "Apple" vēsturē," sacīja kompānijas vadītājs Tims Kuks.
Viena no jaunajām tehnoloģijām ir "3D Touch" funkcija, kas reaģē uz spiedienu, kāds tiek izdarīts uz ekrānu, lai ļautu lietotājiem ielūkoties teksta ziņās un aplikācijās.
Šiem tālruņiem ir krietni jaudīgāki procesori uzlabotas izšķirtspējas piedāvāšanai, izturīgāks stikls un jauns alumīnija korpuss

107 5 46 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 46

0/2000
Nabaga mazais Ishit aizstāvītsemotion ;( 😢😰😟😓
1 0 atbildēt

Ak Jūs stūlbā datoriķu paaudze, kas ieurbušies telefonos - varētu jums viņus izsmērēt pa seju emotion Personīgi man nav naudas problēmas - varētu iegādātie, bet jēga ???  Kruts tas kruts šitas paspīdēt meiteņu acīs ? Tā pat spīdu emotion Pats izmantoju samsung galaxy mini - sarunas, sms, mazliet internets [ wi-fi ]

4 3 atbildēt
Un? Kaapeec mums par to jaazin?
5 4 atbildēt

ebay var pasutit pa aptuveni 600 eiro, bet tur jau nav latvijas ''cenradis'' . bet ja ir izvele labak noperku kadu galaxy kurs ir daudz letaks un ar plasakam iespejam .

2 1 atbildēt
Nodirš jau parasti to , ko paši nevar atļauties...
3 2 atbildēt

Pasakiet tam džekam titulbildē ,garajā ,melnajā mētelī,''Kam Tev tas mēsls Janka?''

1 0 atbildēt

Aww,Samsung S6 edge tāda odziņa. emotion

1 0 atbildēt
Un Latvijā esot krīze,cilvēkiem nav naudas! 😕:-D
1 0 atbildēt
Latvijā visi ir tik bagāti
0 0 atbildēt

nozombēta cilvēce ,  skumji emotion

0 0 atbildēt

Es pats vakar dabūju vienu paturēt rokās emotion

4 4 atbildēt
Latvieši ari saprot ko par labiem telefonuem, ne pa tiem huiņas samsungiem.
5 6 atbildēt

Es nesaprotu šito visu jūsu huiņu. 

puse no jums nemaz iphone nav rokās turējuši, bet uzreiz kaut ko smird 'sūds', visticamāk tādēļ, ka tu tādu nevari atļauties. padzīvojot ārpus Latvijas robežām esmu sapratis cik patiesībā skaudīgi ir latvieši. Ja tev nepatīk viņš - NEPĒRC un nedirs internetā par to ka viņš ir sūds. Ja padomā ar galvu, tad es domāju, ka ja viņš tiešām būtu sūds, tad iPhone nebūtu populārākais viedtālrunis pasaulē, ņemot vērā tā cenu. 

vēlreiz saku - ja tev viņš nepatīk - staigā ar savu jobano Nokia 1100 bet nebāz degunu citu dzīvēs! emotion 

kaut gan, tā divu dienu rindā stāvēšana gan ir diezgan slima..

1 4 atbildēt
Iphone ir lielākais mēsls uz pasaules. Samsung - labākais smartphone.
5 10 atbildēt